reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

cześć dziewczyny :-)

mam chwilkę bo Mały siedzi w huśtawce tylko Go bujać muszę;)

coś pamiętam, że Cytryna mnie o coś pytała ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć o co;p

nasz Mały to istny "Aniołek" śpi i uspokaja się tylko na moich rękach...wiem, że to nasz wina bo wylądował u nas w łóżku i raz drugi Go lulaliśmy na rękach. no teraz nie mam nawet chwili w ciągu dnia, nawet pójść do łazienki bo jak tylko wyjdę z pokoiku to jest płacz (nie weim jak On to wyczuwa?). do tego mu skóra z główki schodzi razem z włosami (dla mojego K to nie jest problem), pojawiło się kilka potówek na twarzy (też to nie problem). ja to już medal powionnam dostać: jednocześnie prasuje, drugą ręką huśtam i dodatkowo rozmawiam przez telefon. latam tak góra-dół żeby obiad zrobić, czy ogrzewanie włączyć...najgorsze jest to, że siedzimy tylko w jednym pokoiku bo tylko tu utrzymuje się dłużej ciepło;/

azorek dobrze powiedziałaś

izabell co do zębów to oni tak robią specjalnie żeby z zew wyglądało super a pod  spodem żeby się psuło (więc zostawiają pustą przestrzeń z powietrzem). ja dlatego robię tylko u rodziny zęby (mamy dwóch stomatologów)...

Do góry