reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

I ja sie witam:-)
My juz po spacerku,u nas tez ladna pogoda ale troszke zimno:-)
Deveinred my tez mamy na 5 do gp:-)
A Piotrek cos nie spokojnie spi w nocy,nie wiem czy to juz zeby czy cos innego,moze brzuszek:-(
Wlasnie zjadlam sniadanko i tez czas na kawke
Deveinerd moze nastepna bedzie juz dziewczynka:tak: ja to tak sobie mysle ze mi to obojetne,moze byc drugi taki Piotrus:-D

reklama
No cześć kochane ja wstałam dzisiaj dopiero o 11 :szok: teraz zjadłam śniadanko musze iść na poczte wysłać papiery pochuchać na szczęście i może się uda mam nadzieje.
Później muszę zrobić obiadek i pewnie już mąż wróci jak wstaje tak późno to cały dzień mi ucieka

doveinred to ja przeciwnie, niecierpię chomikowania i jak mi coś niepotrzebne to się pozbywam tak jak np teraz z wielu ciuszków Maja mi już powyrastała więc będę to sprzedawać.
My po spacerku, głodna jestem jak wilki a niestety obiad dopiero nastawiłam więc jeszcze trochę sobie poczekam. Dzisiaj miałam fajną niespodziankę bo zmieściłam się w spodnie w które 3 tyg temu się nie mieściłam, czyli powoli gubię moje dodatkowe kilogramy:-)

My dzis bylismy na spacerku i bawilismy sie przed domem przez cale rano. Kubie tak sie dzien spodobal ze jak zrobil sobie poranna drzemke to pozniej za nic nie chcial sie przespac i padl o 18.00. Zasnal juz jak mu bajke czytalam.... :-)

doveinred - ja tak jak ty uwielbiam chomikowac. Wystawiam na strych wszystkie za male ubranka Kuby i wszystko co mysle ze sie przyda. Nigdy na strychu nie bylam, bo to zadanie dla mojego K, ale chyba jeszcze troche miejsca mamy :-D:-D:-D

Hejka Kochaniutke.
Ja tez witam z kawusia , mowiac szczeze jestem juz po 2-giej...
Wczoraj bylismy u gp i wlasciwie nic nie wiem , wiem tylko to zeby monitorowac wage malego jeszcze przez kilka tyg i dopiero wtedy wysla go do pediarty.... no zobaczymy co z tego wyniknie bo ostatnio schudl ponizej 7 kg....ah ah ah co za urwis.

Dni mi ostatnio szybko mijaja, praca dom praca i tak jakos nie mam czasu na nic konkretnego.

Magda- no ja poprostu kocham chomikowac, mam poprostu wszystko bo zawsze mi jast zal wyzucic bo - a moze sie kiedys przyda i niestety zawsze sterty roznych pierdulek zostaja i sie nawarstwiaja.

witam i melduje sie ze jeszcze jakos daje rade ;) troche przeszlo ale latwo nie jest... no ale najwazniejsze to kulac sie do przodu ;)

co do chomikowania to ja to sie ciesze ze tak zachomikowalam wszytsko po Kapim bo teraz bedzie jak znalazl... mi tez ciezko sie pozbywac pewnych rzeczy i przyznaje sie bez bicia jestem malym chomikiem ;)

u nas dzis piekna pogoda ale narazie nie moge sie nigdzie ruszyc bo czekam na przesylki z avonu mam nadzieje ze sie szybko uwina i jeszcze wyjdziemy na sloneczko ;)

Ja również się witam.
Kurcze coś chyba ze mną jest nie tak, wszystkie lubicie chomikować a ja nie. Ja za to uwielbiam robić porządki i wyrzucać niepotrzebne rzeczy. Mój teściu zawsze mnie bierze do porządkowania jego rzeczy bo w szybkim tempie pozbywa się wszystkiego co niepotrzebne.
Ja już po kawce i śniadanku, teraz będzie herbatka. Moja Maja przez ostatnie 3 dni odrzucała butle i tylko cycek a wczoraj już jej chyba tego brakowało bo wypiła 120:szok::szok::szok: a zazwyczaj ledwo 60 schodziło.
Dostałam dzisiaj decyzję z houcing benefit i councial tax benefit no i nam przyznali:-). Przynajmniej jakaś ulga finansowa, zwłaszcza teraz jak już w tym miesiącu dostanę tylko połowę mojej wypłaty. Co prawda w sumie to nie dużo ale zawsze coś.
Rudzia trzymaj się, dobrze że nie jest gorzej. Oj ja już zapomniałam o avon, chyba znowu muszę tam wrócić bo dobre kosmetyki mają a tak ciągle jak idę do sklepu to nie wiem co wybrać

Ja również się witam.
Kurcze coś chyba ze mną jest nie tak, wszystkie lubicie chomikować a ja nie. Ja za to uwielbiam robić porządki i wyrzucać niepotrzebne rzeczy. Mój teściu zawsze mnie bierze do porządkowania jego rzeczy bo w szybkim tempie pozbywa się wszystkiego co niepotrzebne.
Ja już po kawce i śniadanku, teraz będzie herbatka. Moja Maja przez ostatnie 3 dni odrzucała butle i tylko cycek a wczoraj już jej chyba tego brakowało bo wypiła 120:szok::szok::szok: a zazwyczaj ledwo 60 schodziło.
Dostałam dzisiaj decyzję z houcing benefit i councial tax benefit no i nam przyznali:-). Przynajmniej jakaś ulga finansowa, zwłaszcza teraz jak już w tym miesiącu dostanę tylko połowę mojej wypłaty. Co prawda w sumie to nie dużo ale zawsze coś.
Rudzia trzymaj się, dobrze że nie jest gorzej. Oj ja już zapomniałam o avon, chyba znowu muszę tam wrócić bo dobre kosmetyki mają a tak ciągle jak idę do sklepu to nie wiem co wybrać

hihi to masz tak jak moj tom im mniej tym lepiej :) on najlepiej to by sie pozbyl polowy stafu z chaty :)

no i dobrze troche odsapniecie najwazniejsze ze przyznali i ja sie chyba o to zaczne starac jak sie pojawi Franio moze tez sie zalpiemy...

no na szczescie gorzej nie jest ale i nie lepiej ale co tam jeszcze troche i bedzie po wsyztskim :) utro mam wizyte u poloznej zobaczymy co mi powie a 5 mam 3 USG i wizyte w szpitalu co by sprawdzic jak jest maly ulozony troche sie stresuje bo bardzo bym chciala zeby tym razem mi sie udalo naturalnie urodzic ;(

Witam i ja !!! IsabellL ja wczoraj wysłałam i też mam nadzieję że mi przyznają i widze że się uwinęli z tym bardzo bardzo szybko miejmy nadziej że mi tez szybciutko dadzą znać. Super że Ci przyznali.
Ja dzisiaj do pracy się wybieram od 5 do zamknięcia nie chce mi się, ale wiem że już tylko 2 miesiące i będę miała dużo wolnego:-)

reklama
Hej dziewczynki,ja wlasnie jesm sniadanie ale juz po spacerze mieszkanie posprzatane:-)
Ja dalej mam podawac malemu jeszcze przez tydzien krople do oczu i wtedy zobaczymy,masakra jak ja tego nie lubie maly krzyczy i sie wyrywa:-(
Co do chomikowania to zawsze mame ganialam bo straszny z niej chomik a teraz musze przyznac ze czasami i ja nim jestem ale tylko czasami:-D:-D:-D
Rudzia ciesze sie ze juz lepiej i zycze ci aby udalo ci sie urodzic naturalnie:-)
Isabell to super ze wam przyznali zawsze to jakas pomoc:-)
Deveinred moze po malu Barnimek sam przybierze moze taki jego urok,a wszystko je?
Ostatnio chcialam cos zamowic z Avon ale sama nie wiem chyba czego potrzebuje:-D
A gdzie Emila??? nic sie nie odzywa a to nie podobne do niej:tak:

Do góry