reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Rudzia współczuję i mam nadzieję że szybko ci przejdzie.
Ja postanowiłam że od przyszłego tyg zaczynam ćwiczyć, trzeba pozbyć się tych kg, chociaż pewnie kilka razy ten termin przełożę. Zadziwiające jest to że im dziecko jest większe tym mniej czasu mam dla siebie

reklama
hej dziewczynki ale u nas sie pogoda zrobila,wlasnie siedze przy kawie a spac mi sie chce ze szok.
Isabell byloby mi milo,zapraszam serdecznie:-)
Deveinred zdrowka dla Barnimka:-)
My jutro tez idziemy do gp z tym oczkiem,ciesze sie chociaz bo nie ma juz takich odparzen:-)
Rudzia oj wspolczuje i rowniez duzo zdrowia zycze:-)
Ewa ja nie jestem pewna co do urlopu przed macierzynskim bo ja nie mialam, musisz sie zapytac albo w Job Center albo w pracy wiem ze mozesz wziac jak skonczy sie macierzynski:-)

Słuchajcie mam pytanko do osób które wypełniały aplikację o home benefit i te wszystkie z councilu mam taką zieloną aplikację pan powiedział że jest to jedna aplikacja na wszystkie benefity z councilu i że oni to później kalkulują i piszą jakie benefity się należą i jakie pieniążki. No i mam tam takie pytanie:
Are you claiming only Second Adult Rebate?? Yes or no
po mojemu jest to pytanie brzmiące czy staram się tylko o zniżkę o tym tytule ale później zgłupiałam co Wy myslicie?? Proszę o opinie
Dziękuje z góry

Ewa chodzi o znizke w councial tax i tutaj powinnas dac nie. Chodzi o to ze jesli np masz duze mieszkanie i mieszkasz w nim sama to mozesz ubiegac sie o znizke

zawsze tez jesli nie jestes czegos pewna to mozesz to zostawic i jak pojdziesz zaniesc aplikacje to poprosic o pomoc. Wypelnialam juz multum przeroznych aplikacji i dla siebie i dla znajomych i niestety niby aplikacja o to samo a rozni sie jedna od drugiej

Witam z ranka.
Ja siedze z kawusia i delektuje sie smakiem. Barnimek spal dzis super wic jak poszlam spac o 23 to dopiero obudzilam sie o 6 rano jak budzik mojego G zaczol dzwonic. Barnimek ostatecznie wstal o 8 rano.... :-D:-D:-D
Dzis idziemy do tego gp ale dopiero na 5 wiec jeszcze kupa czasu.
Isabelll-ja mam kilka sukienek kupionych w Matalanie bo jak bylam w ciazy to nie wiedzialam kto tam w srodeczku jest wiec na wszelki wypadek mialam, takie sliczniusie:tak:

Rudzia-zdroweczka i jeszcze raz zdroweczka

Witam
Ja już po kawce i śniadanku, jakoś dobudzić się dzisiaj nie umiałam. Pogoda u nas jak narazie piękna więc pewnie na spacerek się pozniej wybierzemy
Doveinred a te sukieneczki w jakim rozmiarze masz?

reklama
Do góry