reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam z rana.
Jakos mam dzis nie zafajny humor. Malutki marudzi dzis strasznie, najpierw chce spac a potem mu sie odwidza i nie chce jak go dalam by sie pobawil to on oczywiscie jedynie stoi mi przy modze i sie trzyma :no:.

Isabelll- szkoda malutkiej mam nadzieje ze bedzie dobrze i katarek minie.

reklama
Czesc dziewczynki,ja to mam dzisisj jakis pechowy dzien,lekarz na wtorek i do tego kolo mi odpadlo od wozka,ledwo do domu dojechalam,maz ma mi naprawic ale i tak chcemy juz zmienic na spacerowke i noc do tego nie za spokojna maly budzil sie co chwile i nie wiem w sumie dlaczego:no:
Deveinred mam nadzieje ze nie bezie takiej koniecznosci i tu wam pomoga,na pewno bedzie wszystko dobrze:-)
Isabell zdrowka dla dzieciaczkow no i abys zalatwila te sprawy z papierami w koncu i dzieki za podpowiedz narazie sprobowalam posypac maka ziemniaczana ale jak nic nie pomoze to sprobuje jeszcze rumianek ale i tak we wtorek ide do gp to zobacze co on powie:-)
Emila fajne uczucie co,u mnie maly mial prawie codziennie pod koniec:-D
Milego dnia dziewczynki i kawki:-)

Na zebraniu nie za bardzo no ale co zrobić sprzedają restaurację w której pracuje nie wiadomo ile to potrwa ale ponoć gdzieś około pół roku bo to będzie przetarg i będą czekali na najlepszą ofertę.
Mam ogłoszenie moja koleżanka ma do sprzedania wózek GRACKO granatowy cały zestaw fotelik, wkład dla maleństwa, spacerówka, pokrowiec na nóżki wszystko co tam było w zestawie wózek jest w stanie bardzo dobrym dziecko jeździło nim ok 8 miesięcy bo później koleżanka kupiła jej spacerówkę - cena to 150 funtów jak będzie ktoś zainteresowany to można zobaczyć mogę towarzyszyć
Poza tym ma do sprzedania leżaczek, koszyczek dla malutkiego dziecka, matę edukacyjną i chyba jeszcze z parę rzeczy wszystko za pół ceny
W razie pytań pośredniczę:-)

Ewa dam znac Asi , ona szuka wozka.:)
Nie moge zdjac obraczki!!!!!!Narazie jest w miare ale jak cos mam leciec na pogotowie i beda ja przecinac wiec radze SCIAGNIJCIE PUKI MOZECIE:)

ja nie sciagalam obraczki bo mi palce nie puchly ale przypomnialo mi sie jak mojej bratowej kolezanka miala ten sam problem i w szpitalu jej rozcieli,oby Emila cie to ominelo i sprobuj moze jakos sciagniesz jeszcze

Dziewczyny udalo sie!!!!!!!!!
Niska temperatura w mieszkanku, godzina lezakowania i troche plynu do naczyn!!!Opuchlizna troche zeszla i udalo sie!!
A co do kawki to ja mam wolne wtorek, srode i piatek.

Mi z Kubą ręce nie puchłu i nogi też mało co, tylko troche pod koniec, w szpitalu do porodu kazali mi zdjąć ale powiedziałam nie, za to dokładnie2 tyg po porodzie w wigilie tak mi momentalnie ręce spuchły że palec gdzie miałam obrączkę zrobił się siny i za nic nie dało się zdjąc obraczki, musilei mi ją przeciąć a że palec był tak spuchnięty to go też mi pocieli. Teraz już od połowy ciąży puchłam więc wszystko pościągałam, ostatnie 2 miesiące nawet zegarka nie mogłam nosić.
Oj ja mam dzisiaj starszny ból głowy i nic nie pomaga. Moja Maja zaczyna sama chwytać zabawki, strasznie niesprawnie jej to idzie ale słodko to wygląda

reklama
U was też taka beznadziejna pogoda? Zaliczyliśmy spacer, trochę posprzątałam, poprzeglądałam ciuszki Maji, matko jak te dzieci szybko rosną, ponad połowa już za mała, muszę teraz ostro zabrać się za kompletowanie większych

Do góry