reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Nie jesteś sama ja też tutaj zaglądam już posprzątałam piję kawkę i czekam na mężusia bo idziemy do miasta więc się później odezwę. Nic się nie martw będę cały czas zaglądać:-)

reklama
No wiem , ale sama jakos nie mam czasu ostatnio.
Isabelll ja nie pomoge bo sie na tym nie znam i nie orietuje.

Jestem wlasnie po wizycie z malym i jak 3 tyg temu mial 7 kg to dzis mial 6,97kg wiec we wtorek mamy wizyte u GP i on stwierdzi czy wyslac go na badania czy do dietetyka, wiec zobaczymy.

Postaram sie czesciej zagladac i pisac choc kilka zdan- slowo skalta :);-)

No i ja sie witam:-) Ostatnio tez troche mniej czasu mam,maly w ciaglym ruchu,jeszcze nie raczkuje ale ciagle cos robi,nie usiedzi w miejscu.Isabell ja sie na tym wogole nie znam ale zycze ci aby sie udalo i bede trzymala kciuki:-)
Deveinred oj to niedobrze mam nadzieje ze gp wam pomoze i gzies skieruje a wtedy to na pewno sie Bernimkiem zajma:-)
ja dzisiaj tez dzwonie do gp bo te krople malemu chyba nie do konca pomogly,pojde niech zobaczy bo moze trzeba do okulisty.
Dziewczyny co stosujecie na odparzenia,ja smarowalam bepanthenem albo sudokrem a maly ma teraz takie odparzenia,juz przeszlam na puder nawet i nie wiem czy to pomoze moze wy macie cos sprawdzonego?

Myśmy odparzeń nie mieli ale polecam rumianek i jak najwięcej bez pieluchy. Ja też nie poradzę sobie z tym pismem niestety bo za dużo problemów napotkałam po drodzę i nie wiem czy gra jest warta świeczki. Muszę iść z tym do prawnika. Najchętniej bym im nie odpuściła ale zobaczymy co prawnik powie.

Dzieci wykąpane, mała śpi a duży oglada bajkę, mam chwilę dla siebie, myślałam że poczytam coś na forum a tu cisza:-:)-(

ja jestem , wpadlam na chwilke. U mnie maly juz spi a ja pewnie pojde za niedluga chwilke tez.
Dobrej nocki... buziaczki

No to ja na sam koniec:)
Caaly dzien w pracy dlatego mnie wcielo:)Jutro wolne-czyli kawka u Agi, a wieczorem moze joga:)
Wl;asnie obejrzelismy filmik W łonie matki - Filmy online, seriale online
No i hit tygodnia-Dzidzka miala wczoraj czkawke!!!!Tzn tak mi sie widaje bo jak na zwylke kopanie to jakos zbyt regularne bylo.
doveinred mam nadzieje ze wszystko w porzadku z Malym, to taki radosny dzieciaczek.Hmm moze ten typ tak ma?
Isabell trzymam kciuki!
Ewa a jak poszlo na zebraniu w pracy|?
Gasiorek lec do lekarza i daj nam znac!
Dobranoc:)

Witam z rana
Emilia no to super sprawa, moja Maja też miała czkawkę i to często i do tej pory jej zostało:-)
Ewa ja zebranie??
Ja muszę się pochwalić że Maja zaczyna się bawić zabawkami, jeszcze sama nie chwyta ale jak da się jej do rączki to jest przeszczęśliwa i oczywiście wszystko do buzi, no bo trzeba spróbować czy dobre.
Mój Kuba ostatnio był podziębiony no i mała znowu ma katar ale jak narazie jakoś sobie radzimy.

reklama
Do góry