reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hejka Kochaniutke.
Witam juz tak nie z raza choc ja jeszzce w szlafroku siedze.... U nas jakos weekend minal, a ze bylam w pracy to tak jakos meczaco i teraz pewnie bede odsypiac az do kolejnego piatku......
Ostatnio juz liczylam okresy no dzis dostalam i za jakies 7 dni bedziemy sie zaczynac starac o nastepna pocieche wiec trzymajcie kciuki, moze sie uda za pierwszym razem....

Co do przedszkola to ja nie bede dawac Barnima, nie jestem zabardzo za tym by male dzieci oddawac a w szczegolnosci dla mnie bo moge ustalic wszystko dokladnie z praca i mi pasuje. Pewnie jak bym nie miala wyboru to bym byla zmuszona oddac do przedszkola czy do zlobka. Ale dopuki moge siedziec w domku to fajnie. Zreszta i tak za rok pewnie juz nas tu nie bedzie.

Pozdrawiwm Wszystkie mamusie milego dnia....

Kravat- no musisz nadrobic , oj tak...hi hihi

reklama
Dokładnie jeśli można opiekę nad dziecikiem zgrać z pracą to jak najbardziej nie jestem za przedszkolem. Niestety u mnie w pracy z nockami jest ciężko więc zobaczymy jak to będzie. Dzisiaj chyba ciśnienie jest niskie bo pomimo kawy nie obudziłam się

Mam przerwe na luch to mam chwile na napisanie :-)

Ewa ja od samego poczatku pralam wszystko razem z naszymi ubraniam. Tylko zmienilam proszek i plyn do prania na NON-BIO a olyn do plukania na PURE. Zazwyczaj uzywam PERSIL i COMFORT.

Czesc dziewczynki:-)
Ewa co do proszku to ja od poczatku uzywam Fairy,na poczatku pralam tylko malego a teraz to juz wszystkie razem ale dalej w tym proszku,jak uzywam plyn to tez z tej firmy:-)
Deveinred trzymam za was kciuki:-)
My to tak moze za 2 lata,we wrzesniu planujemy powrot do pl,troche sie urzadzimy,moze gdzies pojezdzimy i wtedy sprobujemy:-)
A u nas kolejny zabek,kurcze ida jeden za drugim szkoda mi malego,teraz juz lepiej ale ostatnie dni to byl strasnie marudny jak nie spal to plakal:-(

Ostatnia edycja:
Co do proszku to ja używam fairy i płyn do płukania ten biały i narazie piorę małej rzeczy osobno i z Kubą też tak robiłam a jak miał chyba pół roku to zaczęłam prać razem z naszymi.

Hejka.
Dawid był w siódmym niebie jak poszedł do przedszkola. Zrobił mi papa dał buziaka i poszedł się bawić do dzieci. Ja w pracy siedziałam jak na szpilkach a pani przedszkolanka powiedziała że mały dobrze się bawił i nawet nie zwracał uwagi że mnie nie ma...

Dziękuje dziewczynki bardzo bardzo za odpowiedź :-)e
U mnie dzień jakoś zleciał aż do teraz właśnie dostałam smsa z prac że jutro spotkanie całego staffu nie mam pojęcia o co chodzi i aż się boje bo od kąd pracuje to nie było niczego takiego więc jutro o 16 45 okaże się o co chodzi jestem troche zdenerwowana bo nie wiem co się dzieje a nie powinnam się denerwować bbbbbbrrrrrr...:wściekła/y:

Aneczka to tak zawsze jest, my mamy denerwujemy sie w pracy i tylko spogladamy czy z przedszkola nie dzwonia jak telefon sie odzywa. A dzieci swietnie sie bawia i spedziaja milo czas. Oby tak dalej :-)

reklama
Witam dziewczynki,no az nie chce mi sie wierzyc ze tu taka cisza:szok:
U nas troszke snieg dzisiaj padal,a myslalm ze juz po zimie.
Kupilam dzisiaj malemu kubeczek po z poprzedniego wogole nie chcial pic,tan ma miekka koncowke wiec zobaczymy:-)
Ide dzisiaj do dentysty,nie to zebym sie stresowala ale jakos nie lubie za bardzo tam chodzic.
Aneczka no widzisz nie jest tak zle,teraz to juz bedzie tylko lepiej:-)
Milego dnia dziewczynki:-)

Do góry