reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Pisze z wieczorka, bo caly dzien dzis w ruchu. Ladnie slonko swiecilo to sie cala rodzina wybralismy za Campsies na lunch to Fintry. Po drodze stanelismy zeby przejsc sie nad wodospady. Powietrze takie przejzyste bylo ze cale Glasgow bylo widac od nas az do Motherwell. Dobrze mi zrobilo zaczerpniecie swierzego powietrza.

Izabell duzo zdrowia i nie dajcie sie przeziebieniu.
Aneczka trzymam kciuki za pierwszy dzien w przdszkolu.

My tez od jutra zmieniamy rozklad tygodnia, Kuba jutro tez idzie do przedszkola, a ja niestety do pracy. Koniec leniuchowania w poniedzialki :-(

reklama
Dziewczynki no a ja w końcu mam chwile to pisze jakie mam pytanie:

Zastanawiałam się nad proszkiem do prania dla dziecka ponieważ chciałabym wyprać ciuszki dla małego i chciałam się doradzić jaki kupić i gdzie i czy pierzecie w nim też swoje rzeczy czy dzielicie rzeczy dzieci i swoje i pierzecie osobno?? :confused: I jak mogłybyście podać mi nazwę jakiegoś proszku który jest dobry. Będę bardzo wdzięczna:-)

Jak leci dziewczyny?
My znowu w pracy mielismy szal.Ale teraz relaksik:)
Ewa ja z paczka Bounty dostalam probke Fairy i Ecovery.W szkole mowili zeby uzywac ekologicznych proszkow i plynow.Ja tez sie za tyo niedlugo biore, chcialam poczekac az kupimy komode ale lepiej nie zostawiac wszystkiego na ostatnia minute.

witam se po weekendzie....

a spedzilam weekend w pracy bo w piatek dzwonili co sie ze mna dzieje dlaczego nie bylo mnie w zeszly weekend w pracy:szok::szok: to mowie ze mi sekretarka powiedziala ze nie ma mnie juz w grafiku tom nie przyszla:-D:-D:-D:-D aszefowa do mnie ze grafiku nie robi bo nie ma po co bo ja robie w sobote niedziele a szkotka od poniedzialku do piatku:szok::szok::-D:-D:-D:-D to zem poszla :-D:-D:-D do konca lutego a potem macierzynski:-D:-D smiech na sali nooooo

sobota jak sobota spedzona w domku bo moj tom zle sie czul a wczoraj chlopaki zabrali mnie na urodzinowy obiadek :)

co do proszku to ja od czasu urodzenia Kacpra uzywam PERSIL NON BIO i do tego plyn do plukania COMFORT ten bialy.... kiedy zmienie proszek to maly od razu ma uczulenie ja sama okropny jestem alergik wiec musze tego pilnowac a ten proszek bardzo sobie chwale...
i na poczatku pralam malego rzeczy osobno... po pol roku zaczelam juz prac razem z naszymi :)

Hejka.
No Rudzia zastanawialam sie wlasnie jak tam twoja praca:)
Magda trzymam kciuki za pierwszy NOWY dzien:)
Ja juz tez lece do pracy.Buziaki
Cholerka dretwieja mi dlonie.

Hejka.
No Rudzia zastanawialam sie wlasnie jak tam twoja praca:)
Magda trzymam kciuki za pierwszy NOWY dzien:)
Ja juz tez lece do pracy.Buziaki
Cholerka dretwieja mi dlonie.

hihihi jak zwykle duzo sie dzieje :)

mnie juz od dawna dlonie dretwieja a szczegolnie kiedy leze... nawet jak mam je wyprostowane mam wrazenie jakby mi krew do nich nie doplywala :) tak samo mialam z Kacprem wiec wiem ze to normalne na tym etapie :)

milej pracki :) pozdrawiam :)

Rudzia ty to masz wesoło ze swoją pracą, a tak swoją drogą to nie masz jakiejś minimalnej liczby godz ktorą powinnaś przepracować, bo nie rozumiem jak mogą nie wpisywać Cie do grafika
Magda oj przydalaby sie pomoc, ja generalnie nic przeciwko prasowaniu nie mam ale odkad mam mniej czasu to za tym nie przepadam
ja jestem dzisiaj zla bo specjalnie wstalam rano i pojechalam do glasgow do optyka, ale utknelam w korkach, spoznilam sie 15 min i mnie nie przyjeli. Wiecej tam nie jade, zmieniam optyka

reklama
Rudzia ty to masz wesoło ze swoją pracą, a tak swoją drogą to nie masz jakiejś minimalnej liczby godz ktorą powinnaś przepracować, bo nie rozumiem jak mogą nie wpisywać Cie do grafika
Magda oj przydalaby sie pomoc, ja generalnie nic przeciwko prasowaniu nie mam ale odkad mam mniej czasu to za tym nie przepadam
ja jestem dzisiaj zla bo specjalnie wstalam rano i pojechalam do glasgow do optyka, ale utknelam w korkach, spoznilam sie 15 min i mnie nie przyjeli. Wiecej tam nie jade, zmieniam optyka

nie mam okreslonej liczny godzin bo ja sama mowie ile chce pracowac... jestem na tzw BANK... wpisuje w kalendarz kiedy i ile chce pracowac i ona wtedy mi daje zmiany... mam taki system ze wzgledu na Kacpra i dlatego pracuje tylko w weekendy :) jako care pracowalam po 12 godzin a teraz wzialam sobie zmiany od 8 do 2 bo 12 to za wiele na nogach :) ja jak przechodzilam na pralnie to ona mi powiedziala ze spoko godziny mi sie nie zmieniaja i zostaje na weekendy ale jak uslyszalma od sekretarki ze mam OFFA no to nie przyszlam heheh;-);-);-)

Do góry