reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

no moze to juz:-)
tez fajnie isabell my po 3 latach sie zareczylismy a po 4 wzielismy slub wiec troche czekalismy,my oboje bylismy za slubem ja to nie moglam sie doczekac:-D

reklama
U nas to tak jakos szybko poszlo, poznaliśmy sie dzien przed andrzejkami, spotkalismy sie w andrzejki a dzien pozniej bylismy ze soba, na walentyki sie zareczylismy ale to byly zareczyny tylko dla nas i chyba z 1,5 mies poznie stwierdzilismy ze wezmiemy slub akurat wdzien slubu stuknelo nam 8 miesiecy bycia razem. teraz po slubie jestesmy ponad 5 lat

Dziekuje za nazwę kremów jutro idę kupić nie będę czekała na rozstępy:-) może się uda zminimalizować ich ilość. Jeszcze raz dziękuje za kawkę było super
Co do czasu bycia razem to Was pobiłam 7 lat przed ślubem byliśmy razem jeszcze jako szczeniaki ;-) Ślub chcieliśmy od razu konkordatowy nie chcieliśmy cywilnego tylko no i planowaliśmy go ok 3 lat i też nie mogłam się już doczekać tego dnia i był SUPER!!!!!!!:-)

My z mezem zaczelismy od lozka ;-) nie znalismy sie wczesniej i tak wyszlo, ze na studenckim mieszkaniu zajelam pierwsze wolne lozko,
nad ranem, jakis mezczyzna proboje zabrac mi poduszke :-D i tak do 8.00 z kocem po srodku, dwoje obcych ludzi przespalo pare godzin w jednym lozku :-)
Dostalam mylne informacje od wspolnych znajomch, ze tam jest wplne, jak sie okazalo od miesiaca bylo zajete :-).
Potem ja zaczelam prace w klubie a on byl djem i tak sie zaczelo ;-)

Gasiorek - przygadał kocioł garnkowi:-)

Dzień dobry kochane ja właśnie jem śniadanko pije herbatkę i za niedługo muszę iść do pracy na dwie zmiany niestety :-( jak tam poranki??

Gorąca czekolada i kanapki:tak: Dzień dobry:-) Alunia od rana chce rozwalić łóżeczko- odwiązała ochraniacz, wyrzuciła poduszkę i pogryzła kołderkę:-D

ewa niestety mi do twojej figury daleko:-)
Piotrek ma dzisiaj temp.38 po tym szczepieniu chyba dalam mu juz paracetamol i zobaczymy co dalej narazie spi.
Ladna pogoda dzisiaj ale my chyba w domku zostaniemy a w weekend w koncu wybierzemy sie do centum na jakis zakupy,cos moze juz na swieta i malemu jakies ciuszki:-)
Piotrek tez juz robi porzadki w lozeczku,co chwile jakas zabawka leci na podloge alebo gryzie szczebelki:-D

Biedaczek jak zaczęłam czytać to się przestraszyłam że to przez wczorajszy spacer!
Fajnie Wam dziewczynki nie nudzicie się mając aktywne pociechy nie ma szans a ja sama siedze w domku :-(

reklama
Do góry