reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
No dziewczynki tak mi było miło Was spotkać i poznać Was i Wasze pociechy no i teraz DOVEINRED nie powiesz że Twój Skarb jest niegrzeczny:-) bo nie uwierzymy :-)
mam nadzieje że się jeszcze spotkamy i będę miała czas, bo ze mną ostatnio bardzo ciężko jeden off i tyle pozdrawiam Was serdecznie no i dzisiaj będę śledzić forum mam czas w końcu.
Matka smutna historia z tym mieszkaniem chyba bym w szał wpadła no, ale co zrobić. Nie cierpie jak mi ktoś mówi jak mam żyć nawet najbliżsi.

Doveinred jak będziesz miała jak to podrzuć tą nazwę tego kremu jutro kupie i zaczne smarować, ile razy się tym smarowałaś dziennie?? Dwa??

IsabellL mam nadzieje że to już porodówka!!!!

Juleczka śliczna:tak:
Ja byłam na zakupach...ech...cały dzień, a kupiłam w sumie tylko skarpetki:-p jakoś nic innego mi się nie podobało. No po za jedną śliczną sportową kurteczką...ale cenę miała zabójczą...:baffled:

My po szczepieniu i normalny cud maly chwilke tylko poplakal bo wczesniej to nie moglam go uspokoic:tak:dostalismy jeszcze fajne ksiazeczki:-)
Cos mi sie wydaje ze isabell jednak na porodowce:tak:
Nie dziwie sie tobie Makta tez bylabym wsciekla i rozzalona:-(
Ewa a co to za magiczny krem?

Kravat myśle ze dam radę cos wykombinowac w najbliższym czasie aby dotrzec na te peryferia...a gdybys przypadkiem była przejazdem obok tego Tesco na Edi Road to ja mieszkam całkiem niedaleko. czasami sie smieje że to Tesco to taki mój sklepik osiedlowy...

reklama
Ja na wycieczki jak najbardziej:)zwlaszcza ze nie musze jeszcze pakowac plecaka dla dzidzki:)
Kawka bardzo fajna.chyba wyjda nam z tego jakies regularne spotkania:)
Mama Irenka bardzo przezywala jak tu mieszkalismy a nie bylismy zareczeni.Za kazdym telefonem pytala czy juz sie zdecydowalismy.W koncu jej powiedzialal ze ma przestac.Za to po slubie caly czas pytala kiedy zostanie babcia.No to jej powiedzialam ze tak nas molestuje ze nie dlugo bedziemy widziec jej twarz jak bedziemy sie do tego zabierac i napewno nam nie pojdzie:D zadzialalo!

Do góry