reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
No tak tez i bywa, kazdy powinien tam byc gdzie mu jest najlepiej. My bedziemy wracac pewnie tak za 2 latka.

Emila mam twoj numer jakby co to napisze, moze sie i uda razem zebrac. Do juterka:-) . Ja ide sobie kimnac , papatki

Gasiorek bede czekac 11.20 na skrzyzwaniu Bothwell i easter.:)
Ja jestem z Gdanska,Romek z Borow Tucholskich:)
Planowalismy powrot za 5 lat ( tak juz od przyjazdu) a jestesmy prawie 4:) ale sama nie wiem co z tego wyjdzie.
Almani nie takie rzeczy sie robilo:)Ja zawsze mowie ze od techniki mam faceta:)

No dziewczynki to ja się zbieram i uciekam załatwić moją sprawę mam nadzieję że szybciutko zejdzie.:-)
Ja jestem z drugiej strony Polski urodziłam się w Jarosławiu tam mieszkają nasi rodzice a ostatnie 5 lat mieszkaliśmy w Rzeszowie i uwielbiamy to miasto jeśli kiedyś postanowimy wrócić to właśnie tam:-)

No i co , u nas znow pada... co za pogoda. No teraz sie zacznie i tak do lata- ha ha :-D Malutki wstal dzis o 4:40 i juz niechcial spac, teraz sobie lezy i bedzie zasypial.
Ja ogolnie po kawce ale muse sobie cos zjesc.
Isabelll jestes czy Cie nie ma!!!!!!:cool2: mam nadzieje ze juz cie nie ma i te wczorajsze bole oznaczaly nadejscie skarba.

Niestety jestem, bóle w nocy ustały, dzisiaj troche boli, ale czy ja wiem. Ogolnie to jestem zmeczona, nie moge za bardzo spac bo w kazdej pozycji mi niewygodnie wiec wiekszosc nocy sie wierce. W sumie dzien sie dopiero zaczal wiec moze w koncu cos sie wydarzy.
Wczoraj kupilam maszyne do pieczenia chleba i wlasnie sie zajadam.
Kravat ja ostatnio malemu kupuje te lunch box gdzie sa krakersy, szynka i ser do tego kanapki i jakos cos tam zjada, oprocz tego jogurt, banan.
U nas dzisiaj mrozno wiec ok
Tabletki z malin biore systematycznie ale cisza

Dzień dobry:-) u nas słonecznie aczkolwiek zimno:-p
Isabell trzymam kciuki-może to już dziś:tak:
A ja dziś idę na zakupy...kurcze tak dawno nie była na przyjemnych zakupach, że cieszę się jak głupia:-D
Co do tego skąd się jest-ja jestem z Opola aczkolwiek ostatnie dwa lata spędziłam w Katowicach (studia). Co do powrotu-może kiedyś, ale wtedy to do Bielska-Białej(mamy tam przyjaciół, a po za tym szalenie nam się tam podoba i co najważniejsze-góry są blisko).

A co do powrotu do Polski to ja o tym nie myślę, nie mam tam nic. Mój J często mówi że wróciłby ale jak sam mówi najpierw musiałby w lotto wygrać, ale raczej już do Opola byśmy nie wrócili.

reklama
Isabell no to u na jest to samo-musielibyśmy jakieś miliony wygrać żeby wrócić...po za tym jeśli tu nam się ułoży i będziemy mieli własne życie, miejsce i tak dalej...to przeraża mnie myśl,że mielibyśmy wracać do Polski i nie wiem..w wieku np. 30 lat zaczynać wszystko od zera zamiast cieszyć się względną stabilizacją:sorry2:

Do góry