reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

ale tak chyba dzieci maja. Ja nie lubilam warzyw no a surowek wogole no ale zato taki kotlecik..mniam mniam. Moj G tak samo tez nie jadl tego co bylo warzywem, no oprocz ziemiakow. Szwagierka mi tez mowila ze jak chce sie dawac sloiczki to by nie dawac zeczy przyzadzanych samemu bo potem przestanie jesc sloiczki i nie beda mu smakowac, wiec narazie jedziemy na sloiczkach a tak od roku to juz cos innego.

reklama
kravat- no to niezla historia. A tutaj dawalas jakie mleko (chodzi mi o krowie) takie kupione ze sklepu czy od jakiegos gospodarza.

Muszę się przyznać, że z ogrzewaniem zawaliłam ja. Jarek wrócił i okazało się, że coś źle włączyłam:zawstydzona/y: teraz robi się ciepło w mieszkaniu:-)
Co do jedzonka- Ala je i słoiczki i zupki, które ja jej zrobię(moje wytwory mniej jej smakują:-p), a po za tym to wszelkiego rodzaju bananki, chrupaski, biszkopciki, jabłuszka i inne (podawane wtedy gdy akurat my jemy obiad czy śniadanie-inaczej żyć by nam nie dała). Zresztą ona jest straszny głodomór i zjadłaby wszystko:shocked2:

Dobra dziewczynki to jutro o 11 30 u mnie numer mieszkania 2 drugie drzwi na pierwsym pietrze na parterze nie ma mieszkan bardzo prosto na wprost schodow daje wam dziewczynki moj numer w razie czego a ja bede sie starala jak najszybciej wrocic do domku pojde szybciej :-) I znowu dzisiaj musze isc do pracy dobija mnie to chodzenie dwa razy ale nie mamy ludzi do pracy niestety i po prostu tak trzeba:-( Teraz ide i wroce w nocy cały dzień popsuty no ale jutro wolne i dziewczynki przychodza SUPER!!!!!!!!!!!!!Jak ja się cieszę:-)

Mój kuba też był głodomór i zjadał wszystko do czasu. teraz bardzo często wogle zapomina o jedzeniu i niestety muszę go pilnować. bardzo często są takie dni że jak wraca o 15 ze szkoły to dopiero wtedy je bo w szkole albo zapomniał albo nie chciał a rano przed wyjściem też nie chce jeść.
Almani ważne że ogrzewanie działa :-)
Oj mnie coś od 14 bóle męczą, może to już jakiś początek? Oby

isabellL zaparz sobie herbatke malinowa i zacznij robic przysiady ;-)
To tez Twoj maly nie jada w szkole?? Moja prawie codziennie przynosi pelne boxy do domu (daje jej dwa, bo w szkole obiadow to w ogole nie chce jadac :/)
Juz nie wiem jak ja przekonac do jedzenia w szkole.

kravat a moze nie smakuje jedzenie w szkole. Od dawna jestes w szkocji. Z jakiego miejsca w polsce pochodzisz, tak sie tylko pytam bo Emilia jest z moich okolic:-).

reklama
no ja jestem z Czerska jest to pomiedzy Chjnicami a Starogardem Gd. na pomorzu.
Tez juz jestem 4 latka za granica, a wracasz czy zostajesz na stale.

Do góry