reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Czesc z samego szarego poranka :)

isabellL - wlasnie spojrzalam na Twoja linijke ;-) przeciez to juz za chwilke wlsaciwie :-)

Taka pogoda, ze mam ochote caly dzien przesiedziec pod kocem... Rozi nadal goraczkuje i ten okropny kaszel i Philo dostal katar :( oj nie dobrze.

Jejciu jak mi sie chce spaaaaac

reklama
Dzień dobry....my wszyscy leżymy pod kołdrami i się trzęsiemy..ogrzewanie coś świruje...niby grzeje ale zimno, potem nie grzeje i ciepło...:-p
Ala doszła do wniosku,że nie lubi jak mama jej trzyma butelke w czasie picia mleczka i teraz trzyma sama....buu...kubeczek niekapek też trzyma sama...jedynie zostało mi karmienie jej łyżeczką....te dzieci tsk szybko rosną no:shocked2:

almani- szybko szybko juz nie dlugo bedzie " mamo daj na cole, mamo wychodze, momo przedstawiam ci moja drogo polowe" ha ha ha

U nas brzydko, pada pochmorno- brrrrrr.... nic sie nie chce ale wypilam duzy kubek kawy, czyli baterie naladowane wiec mozna dzialc.:-D

ach bylam na forum omleko krowie czy modyf po roczku. a co wy o tym myslicie. Jakie macie doswiadczenia i mysli.
Ja osobiscie chce dac malemu jak skonczy roczek i nie uwazam to za duze zlo a wy?

Mi pasuje tak -11:30 do 14 stej. Chyba ze maly bedzie sie mogl przespac gdzies to mogei dluzej. Jeszcze zobacze jak sie maly bedzie czul, jak bedzie mu mocno z noska leciec to sie zastanowie ale postaram sie wpasc. Ja przyjde moze w swoim czasie jak chcecia wpasc szybciej. Ja ma niedaleko tylko Dalmeny
przejde i jestem.

Mi jak najbardziej pasuje:)
Jesli chodzi o mleko to nie mam zielonego pojecia:) ale co tam cale zycie sie czlowiek uczy.
Pogoda barowa wiec lece na basen.Moze rozruszaja mnie zajecia dla ciezarowek:-)
Ja zawsze bralam pigulki.Jestem z nich zadowolona.bede sie musiala pozniej rozejrzec co mam do wyboru.Nie jestem przekonana do spirali-pewnie wpadlabym w paranoje ze mi wypadnie albo ja wepchniemy:szok:
No i wstepnie juz myslimy o nastepnej dzidzce-optymisci:)
Trzymajcie sie dziewczyny

Hej kobietki!!!
No moja Julka dzisiaj pobila w nocy rekordy w jedzeniu. Wczesniej po wieczornej butli zasypiała na jakies 6 nawet 7 godzin dzisiaj pierwsza po 4 godzinach a potem co 2. Chyba ma jakis kolejny skok he he he
Ale mimo to jestem wyspana i pełna energii szkoda tylko, ze na dworze znowu mokro :( za szybko sie wczoraj ucieszyłam tą mroźna słoneczna pogodą.
Almani nie zazdroszczę tego ogrzewania...uważajcie na siebie bo teraz łatwo o jakies choróbstwa.
A dzieci faktycznie rosną jak szalone. Ja nie wiem kiedy Julkce stukneło 2 miesiące i moje dziecie już się nawet świadomie do mnie usmiecha...cuuuuudowne uczucie!!!!
Kravat czyzbys tez wylądowała w pięknym Perth??? :)
Milego dnia kochane!!

Pogoda dzisiaj jest straszna u Nas pada ciemno zimno i do du..:-(
Ide dzisiaj na dwie zmiany - jak ja tego niecierpie

Co do spotkania to ja jestem dostepna od 11 30 bo na 11 musze do pracy poskoczyc z szefowa pogadać bez świadków nie przewiduje że zejdzie mi więcej niż 15 minut a do pracy mam 10 min na Mc Donald Road.
Więc będę na Was czekać zaraz dam Wam moj numer telefonu w razie potrzeby. Zaglądne jeszcze na forum po 15 jak wróce na chwilkę to zobacze co ustaliłyście:-)

Już się nie mogę doczekać

Młodej chyba ząbek idzie-marudzi strasznie ślini się i trzyma piąstkę w buzi:tak:
pogoda u mnie też niefajna-pojadę dziś z młodą tylko do sklepu. Ostatnio urządzałyśmy sobie spacerki ale dziś stanowczo nie mamy na to ochoty:sorry:
Zazdroszczę wam tego ,że możecie się tak o spotkać dziewczyny:-(

reklama
Do góry