reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

O matko spelnilam swoje postanowienie i zaczelam cwiczyc (ciekawe jak dlugo wytrwam) po 25 minutach ledwo dyszalam a spocilam sie jak szczur.
Dziewczyny mam takiego lenia jakiego jeszcze nigdy nie mialam to pewnie przez to siedzenie w domu.

reklama
ale tu dzis pustki..

isabel zycze powodzenia i wytrwalosci w postanowieniu. Najgorsze sa pierwsze dni ale to pewnie wiesz ;-) ja tez bede musiala troche pocwiczyc przed wakacjami bo mi brzuszek flaczeje :zawstydzona/y:

Oj jaka ja mam kondycje do du... Dzisiaj wzielam inny zestaw cwiczen wiecej na brzuch i po 20 min padlam. Czy korzystala toras z was z ifit na solarium? Ja chyba sie wybiore, mysle o tym juz od dawna ale jakos jeszcze sie nie zmobilizwalam niektorzy mowia ze jest super innie ze nie

dasz rade , tylko sie nie poddawaj ;-) ja jak zaczynalam cwiczyc to przez piewsze dni robilam np. po 20 brzuszkow zeby sie przygotwac i uniknac zakwasow :-D potem z kazdym dniem coraz wiecej , probowalam tez a6w i abs ale po tyg padalam :-)

co do solafium to nie pomoge bo nie chodze wogule

No mnie po 2 dniach tak wszystko boli ze hej.
Dziewczyny czy ktos byl w disneyland? Zastanawiam sie jak najtaniej zarezerwowac sobie tam pobyt. Juz znalazlam ze na disneyland uk jest drozej niz na francuzkiej tylko ze ja tam nie za bardzo rozumiem

isabell ja bylam w Disneylandzie 2 razy i za kazym razem ubawilam sie jak nigdzie indziej. Teraz jest dobry okres na zarezerwowanie biletow - nie wiem jak teraz ale jak ja kupowalam to do konca stycznia byla znizka 20% bodajze. Ja rezerwowalam pobyt w hotelu przez oficjalna strone (wchodzisz tam i znieniasz jezyk na angielski to bedziesz rozumiala :-) ), Przez net kupilam tez obiadokolacje bo bylo kolejne 20% taniej niz na miejscu. Sniadania byly w cenie w hotelu. Ja mieszkalam w Santa Fe czy cos w tym stylu i bardzo mi sie podobalo. Byly oczywiscie lepsze ale co za tym idzie duzo drozsze. Z kazdego hotelu jezdza darmowe busy do parku. Popatrz tez sobie na ceny w poszegolne dni bo w weekendy jest drozej ale od poniedzialku juz o wiele taniej.
A chcecie tam leciec samolotem czy jechac autem? Jak masz jezscze jakies pytania to pisz smialo.

Justa dzieki powim ci ze jak zmieniam jezyk na francuzki to bilety pojawiaja sie w tanszych cenach. Mozna teraz kupic ale sa wazne do 28 marca a my bysmy jechali jakos na poczatku kwietnia. Zstanawiam sie tez nad parkiem asterixa. Sama tez nie wiem jak to rezerwowac bo myslalam zeby spedzic 2 dni w disneyland, 1 w parku asterixa i 1 tak sobie pochodzic i poogladac a wtedy nie oplaca mi sie rezerwowanie bezposrednio przez strone disneyland. Teraz rzeczywiscie sa oferty bo za 3 noclegi z biletami wstepu na 4 dni wychodzi 500 wiec naprawde tanio bo na kwiecen juz wychodzi 1000

czy ktoras z was wyrabiala paszport w ostatnim czasie? chcielismy jechac do edynburga wyrobic nowy paszport dla patryka, wchodze na strone zeby sprawdzic godz otwarcia a tam niespodzianka... pisze ze trzeba sie zarejstrowac na wizyte na konkretny dzien i godzine i tylko wtedy zostanie sie przyjetym:szok: najblizszy termin maja na 16 lutego:szok: czy to znaczy ze jak sie nie zarejstruje to nie zostane przyjeta? alez mi sie cisnienie podnioslo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

tak teraz sie porobilo - trzeba sie umawiac na konkretny dzien i godzine zeby zlozyc podanie o paszport. ale to i moze lepiej bo jak my skladalismy to byla mega kolejka a z dzieckiem na rekch to byla masakra.
Poprostu umow sie na termin i po sprawie

reklama
Anitha niestety trzeba sie umawiac, ja ostatnio robilam paszport dla Majki teraz musze jechac odebrac ale nie musialam az tak dlugo czekac.
Normalnie jestem z siebie dumna, ostatnio mialam takiego lenia ze nic nie robilam, a dzisiaj caly dom posprzatany, prasowanie zrobione, obiad zrobilam, 3 aplikacje o prace wypelnilam (a lezaly wydrukowane ponad 2 tyg).

Do góry