magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Huśtawka bardzo ładna.Ja niestey na mały metraż nie mogę sobe pozwolić na takie rarytasy dla synka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzik cos czuje ze u nas bedzie dokladnie tak samo :-)U nas też szaleństwa to z tatusiem:-) Maja to oczko w głowie, P już zapowiedział, że do 25 roku życia Majki będzie spuszczał psa z łańcucha jak jakiś chłopak podejdzie pod dom![]()
Ja w tej chwili zrobiłam przerwę z zakupami. Ewentualnie może jutro w lumpku we Wrocławiu się rozejrzę. Może bluzka jakaś dla mnie lub koszula nocna (też nie przepadam ale niby ma się tam wietrzyć). Jutro na Długiej ceny 2 zł za sztukę więc może akurat będę miała czas to wpadnę. Muszę w najbliższym czasie kupić większy stanik bo mam wrażenie że moje mnie zaczęły uciskać (już na ostatnie haftki zapięty). Tata naprawił mi żelazko więc chociaż tego nie muszę kupić chociaż stwierdziłam że i tak nim nie będę chyba prasować - wykopię starą maglownicę z komórki i sobie przywłaszczę. Moja mama używała jej przy 5 dzieciaków - mega ułatwienie (+nienawidzę prasować
) wrzuca się i samo prasuje
![]()