reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Ja chyba jestem raczej osoba wymagajaca (taka wredna nauczycielka, ktorej sie niektorzy rodzice nawet boja :D) wiec pewnie bede chciala moja mala od poczatku szkolic :p A moj małż ma raczej podobne podejscie do sprawy wiec nie powinno byc klopotu - chociaz roznie to jest, takie male dzieciatka sprawiaja ze miekkna nawet najbardziej wymagajace mamusie (sprawdzony przyklad) ;)
Aha, pochwale sie moja nowa zdobycza, strasznie mi sie spodobala:
BOSKA SPÓDNICZKA NA SZELKACH R 68 HELLO KITTY HM (1624261869) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ja chyba jestem raczej osoba wymagajaca (taka wredna nauczycielka, ktorej sie niektorzy rodzice nawet boja :D) wiec pewnie bede chciala moja mala od poczatku szkolic :p A moj małż ma raczej podobne podejscie do sprawy wiec nie powinno byc klopotu - chociaz roznie to jest, takie male dzieciatka sprawiaja ze miekkna nawet najbardziej wymagajace mamusie (sprawdzony przyklad) ;)
Aha, pochwale sie moja nowa zdobycza, strasznie mi sie spodobala:
BOSKA SPÓDNICZKA NA SZELKACH R 68 HELLO KITTY HM (1624261869) - Aukcje internetowe Allegro

śliczna spodnisia;)

Mononoke śliczny zakup ! kurcze chciałabym mieć córeczkę i stroić ja w sukienusie, no nic nie narzekam będę miała 2 przystojniaków którzy takie laseczki w sukienusiach będą "wyrywac":-) i wtedy się napatrzę :-D

Mononoke - cudna!!!! niestety niepraktyczna, bo jeans to zawsze twardy, ale co tam, codziennie nie będzie w niej chodzić! ja mam po Martynie też dwie sukienusie z H&Mu jeansowe i na pewno też wykorzystam :)

Takie ciuszki to na wyjscie dopiero :) Rozmiar 68 wiec mysle ze sie nie raz przyda jak bedziemy gdzies jechac (rodzice, lekarz, blablabla) :p

Mononoke śliczny zakup ! kurcze chciałabym mieć córeczkę i stroić ja w sukienusie, no nic nie narzekam będę miała 2 przystojniaków którzy takie laseczki w sukienusiach będą "wyrywac":-) i wtedy się napatrzę :-D
Ja też będę miała dwóch chłopaczków i tak z doświadczenia wiem, że i chłopca można ładnie i modnie ubrać (nie w sukienki oczywiście:-D)

Mononoke a sukieneczka śliczna

Ja po dwóch córciach beda miała synka i czeka mnie wyzwanie w dobieraniu jemu fajnych ciuszków.Nie raz widze jak mozna fajowo ubrac chłopca.Podoba mi się cos w stylu koszula+jeansy i kamizeleczka to tak dla takiego roczniaka.

Mononoke - ja moje kiecunie też mam na 68 i pamiętam że mimo że mała była wyjątkowo dużym dzieckiem to miała 7mies. i jeszcze wchodziła w obie sukienki, więc na pewno wykorzystasz nieraz!!

reklama
Juz sie nie moge doczekac az pojde na L4 i zaczne robic remanent w pokoju i miejsce na wszystkie ciuszki maleństwa :) A potem pranie, prasowanie i non stop ogladanie :) mmmmm hihihihi

Do góry