reklama
Witaj Edzia, na Jelonkach spędziłam dzieciństwo to przecież dwa kroki ode mnie. A ta joga to świetna sprawa też kiedyś o tym myślałam, a teraz mogabym zrealizować te plany. Napisz coś więcej o tych zajęciach. Kiedy się odbywają i jaki to koszt. Aha i może któregoś dnia spotkamy się na spacerze.
Doxa
Fanka BB :)
Witajcie,
przyłaczam się do Was, chociaż mieszkam obecnie (od 3 lat) w Markach pod Warszawą, ale to zaledwie 5km od granicy Warszawy
Edzia jestem bardzo zainteresowana tą jogą. Czy mogłabyś podać dokładne namiary tj. telefon, adres i oczywiście ile kosztują pojedyncze zajęcia a ile karnet? Czy zajęcia są w Centrum na Wspólnej? I drugie pytanie od kiedy można ćwiczyć jogę? Tradycyjnie po połogu?
przyłaczam się do Was, chociaż mieszkam obecnie (od 3 lat) w Markach pod Warszawą, ale to zaledwie 5km od granicy Warszawy
Edzia jestem bardzo zainteresowana tą jogą. Czy mogłabyś podać dokładne namiary tj. telefon, adres i oczywiście ile kosztują pojedyncze zajęcia a ile karnet? Czy zajęcia są w Centrum na Wspólnej? I drugie pytanie od kiedy można ćwiczyć jogę? Tradycyjnie po połogu?
E
Edzia
Gość
www.jogaklub.pl to strona jogi na wspólnej, ja rozpoczęłam ćwiczyć jak Wiktoria skończyła 3 miesiące, ale poprostu wcześniej były wakacje i nie było zajęć. Myślę ze po połogu można zacząc, ta dziewczyna która to prowadzi jest super i pyta kto kiedy urodził, zeby indywidualnie dobrać ćwiczeni a (ja np. niektórych jeszvcze nie mogłam zrobić w pełnej formie, które robiły dziewczyny po 5 miesiacu). Najlepiej spytać telefonicznie, albo przyjść na jedne zajęcia. To sie znajduje jakby na tyłach Marriota.
Polecam te ćwiczenia, naprawde można wrócić do formy! A przy tym miła atmosfera, no i jest się z dzieciaczkiem.
Polecam te ćwiczenia, naprawde można wrócić do formy! A przy tym miła atmosfera, no i jest się z dzieciaczkiem.
gosiaborkowska
Fanka BB :)
Kłania się Mokotów Dolny, mam synka z 29.05.05 czyli skończy już 4 m-ce,
reklama
P
pantera125
Gość
nie ma tu chyba jeszcze nikogo z Pragi. Ja jestem z Pragi Południe, a dokładniej z Gocławia. Pozdrawiam wszystkie Prażanki