reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Ursusa

Dziewczyny to i ja się dołączam z zapytaniem.
Termin porodu mam na luty i w związku z tym szukam tutaj w okolicy(czyli Ursusie) lub niedalekiej okolicy dobrego stomatologa może być prywatny którego mogły byście mi polecić.Mieszkam tu niedawno i nie za bardzo się orientuje.A koniecznie muszę jeszcze przed porodem podleczyć ząbki.Dodam że straszna panikara ze mnie jeśli chodzi o wizyty u dentysty.
Jesli znacie kogoś odpowiedniego kogo byście mi poleciły to bardzo proszę o namiary,będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam serdecznie obecne i przyszłe mamusie:)

reklama
Hejka. Ponawiam pytanie
Jest tutaj jakaś mamusia z Ursusa która mogła by mi polecić jakiegoś dobrego i sprawdzonego stomatologa???

Witam,
jestem tu nowa ale chętnie dowiedziała bym się czegoś więcej na temat tego placu zabaw.Dokładnie to poszukuję fajnego miejsca na zrobienie mojemu synkowi urodzin. W całej Warszawie jest dużo takich miejsc ale ja bym wolała bliżej Ursusa.Jeśli ktoś może mi polecić jeszcze inne miejsca to będę wdzięczna.:-)

a co do dentysty to sie wypowiedziec nie moge poniewaz ja mam swojego na mokotowie i jestem jemu wierna :) a ginekologa tez mam dalej chociaż tez mam zamiar znaleść gdzies w ursusie takiego juz na stałe :)

w gawrze Joanna JArosz zaraz obok windy ma gabinet.chodzę z zieckiem i jestem zadowolona i sama sie chcę do niej zapisać

Jak Igorek znosi dentystę? Ja z moją 2 letnią Tosią muszę się wybrać, bo coś niedobrego zadziało się po antybiotyku. Wizytą u dentysty jestem przerażona... Szukałam na różnych forach kontaktu do dentysty dla dziecka i znalazłam tutaj. Rozumiem Cleo1981, że polecasz?

Pozdrawiam.

marta a co dokładnie dzieje sie jej z ząbkami ? bo mojej kolerzanki synek po antybiotyku tez miał problemy z zębami a dokładniej takie ze całe mu sie zepsuły i wypadły ( 2 jedynki górne ) co wiecej nadal ma problemy ...

Witam wszystkich, niedawno dowiedzialam sie że zostanę mamusia!Ogromna radość!!! Mieszkam na Skoroszach, chetnie poznam inne mamusie:)

reklama
Do góry