reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ursusa

Dziewczyny to i ja się dołączam z zapytaniem.
Termin porodu mam na luty i w związku z tym szukam tutaj w okolicy(czyli Ursusie) lub niedalekiej okolicy dobrego stomatologa może być prywatny którego mogły byście mi polecić.Mieszkam tu niedawno i nie za bardzo się orientuje.A koniecznie muszę jeszcze przed porodem podleczyć ząbki.Dodam że straszna panikara ze mnie jeśli chodzi o wizyty u dentysty.
Jesli znacie kogoś odpowiedniego kogo byście mi poleciły to bardzo proszę o namiary,będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam serdecznie obecne i przyszłe mamusie:)

reklama
Hejka. Ponawiam pytanie
Jest tutaj jakaś mamusia z Ursusa która mogła by mi polecić jakiegoś dobrego i sprawdzonego stomatologa???

Witam,
jestem tu nowa ale chętnie dowiedziała bym się czegoś więcej na temat tego placu zabaw.Dokładnie to poszukuję fajnego miejsca na zrobienie mojemu synkowi urodzin. W całej Warszawie jest dużo takich miejsc ale ja bym wolała bliżej Ursusa.Jeśli ktoś może mi polecić jeszcze inne miejsca to będę wdzięczna.:-)

a co do dentysty to sie wypowiedziec nie moge poniewaz ja mam swojego na mokotowie i jestem jemu wierna :) a ginekologa tez mam dalej chociaż tez mam zamiar znaleść gdzies w ursusie takiego juz na stałe :)

w gawrze Joanna JArosz zaraz obok windy ma gabinet.chodzę z zieckiem i jestem zadowolona i sama sie chcę do niej zapisać

Jak Igorek znosi dentystę? Ja z moją 2 letnią Tosią muszę się wybrać, bo coś niedobrego zadziało się po antybiotyku. Wizytą u dentysty jestem przerażona... Szukałam na różnych forach kontaktu do dentysty dla dziecka i znalazłam tutaj. Rozumiem Cleo1981, że polecasz?

Pozdrawiam.

marta a co dokładnie dzieje sie jej z ząbkami ? bo mojej kolerzanki synek po antybiotyku tez miał problemy z zębami a dokładniej takie ze całe mu sie zepsuły i wypadły ( 2 jedynki górne ) co wiecej nadal ma problemy ...

Witam wszystkich, niedawno dowiedzialam sie że zostanę mamusia!Ogromna radość!!! Mieszkam na Skoroszach, chetnie poznam inne mamusie:)

reklama
Do góry