rozowyprosiaczek
Początkująca w BB
Sa tu jakies mamy z Hampshire? Ja dzis zaczynam 26tydzien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@julia2s o matko - jaka już pannica z niej jest Śliczna panna Ci rośnie A kocię też cudne - ma śliczne oczka Masz rację, ten czas strasznie szybko mija
My też spędziłyśmy ten tydzień na spacerach, tylko że ja się musiałam oszczędzać bo koniec maja w szpitalu spędziłam przez wyrostek - znaleźli jakąś podejrzaną masę w nim i musieli usunąć, teraz czekam na wyniki histopatu i ocenę specjalisty czy wycięli wystarczająco sąsiadującej tkanki - bo to zadecyduje czy będę musiała się zaprzyjaźnić z onkologią czy nie. Tyle że zamiast użyć szwów to mnie zakleili klejem i jedna rana mi się kiepsko goi :/ A to już 11 dni po operacji 10.06 małż jedzie odebrać klucze do naszego domu nowego, a ja się szczepię wreszcie (pierwsza dawka mi uciekła przez pobyt w szpitalu ) i zaczynam pakowanie za tydzień - dwa tygodnie powinny mi wystarczyć z palcem w nosie na spakowanie wszystkiego. Dziwnie się tak po 7 latach przeprowadzać, dopiero teraz do mnie dociera ta cała przeprowadzka Za to postanowiłam wreszcie wrócić do pracy do apteki zaaplikowałam i czekam na decyzję bo apteka się okazała zaraz obok mojego domu - fajnie by było
Logopiedia to fajna sprawa - powodzenia życzę - wdzięczne zajęciePowodzenia! Ja na razie pracuje jako teaching assistant w szkole specjalnej, ale docelowo jak za rok skoncze studia, to chce sie logopedia zajac.