reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

HEJA LASKI
sorki,u mnie cisza bo choruje....buu..............od dwoch lat tak zle sie nie czulam,wszytsko mnie boli,mega grypa...........
wiec pisze krotko aby was nie zarazic,szczegolenie brzuchatki,tyle nowych mamusiek sie pojawilo,super,WITAM KAZDA Z OSOBNA:-):tak::happy:
JESZCZE RAZ DZIEKEUJE ZA ZYCZENIA BARDZO NAM MILO I ZASKOCZONE JESTESMY:happy:

U mnie nic niekawego,nie mam sily siedziec na necie co widac,a brakuje mi bb.codziennie juz o 20.00 spie,bardzo ciezko jest byc chorym i jednoczesnie zajmowac sie dzieckiem,ciesze,ze sie Natalinka jest grzeczna,rozgadalm sie od dwoch dni i chodzi i pepla cos do siebie,tak zabawnie to brzmi,sam sie bawi,a mnie serce peka ,ze nie moge jej czasu poswiecici,ani przytulic dac duzi,nawet niewiecie jak mi tego brakuje juz 3 dni jej nie calowalam to jak uzaleznienie:-D:laugh2::-D
sorki,ze nie odpisze kazdej,a bardzo bym chciala,moze pozniej jak znajde sily:confused:
trzymajcie sie zdrowo.buziaki dla was
papa

ps.milego dnia,wkoncu sloneczko do nas zawitalo:-)aby juz tak zostalo:tak::-)

reklama
KRYSIU
SPOZNIONE ZYCZENIA TO JUZ ROCZEK MINOL
W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!

CALUSKI OD CIOCI MAXIN I NATALINKI​

Wieczorynko to super ze juz wszystko z NIN zalatwione

A ja dzis siedzie z corka kumpeli. Wiecie co, ja to chyba wyrodna matka bede bo nie pozwole zeby moje dziecko bylo takie w wieku 2,5 roku. Natalia nosi pieluche, ssie smoka, spi kiedy chce, pije z butli a do tego zrobila dzis kupe w pieluche a zawsze wolala. Chyba sie uwstecznia widzac Marike. Ale to tez wina rodzicow bo niczego jej nie ucza. Glupio tak mowic o kolezance ale taka jest prawda i ona dobrze o tym wie.

Normalnie szlag mnie trafia jak to wszystko widze.

A Marika ladnie pije soczek z lyzeczki i super go trawi co widzc po kupce:)

A odpowiedzcie mi lepiej jest wam w UK czy w Polsce bylo?
Jakie wasze poczatki byly?Tez tak sie balyscie jak ja?

witaj wieczorynka - nie martw sie na zapas, na pewno bedzie dobrze, najwazniejsze ze bedziecie razem :tak:. A to ze twoj maz juz jest tu jakis czas napewno jest duzym plusem.
Kazdy chyba chociaz troszke sie boi. My przyjechalismy tutaj 6,5 roku temu i od poczatku wychodzilismy z zalozenia, ze jak nam sie nie spodoba to wracamy do kraju. Ale nawet nie bylo tak zle. Moim zdaniem po kilku latach pobytu tutaj, prawie kazdy zaczyna odczuwac pewnego rodzaju rozdarcie...
Jak jestem tutaj to tesknie za Polska i rodzina ktora tam zostala, a jak jestem w Polsce to brakuje mi czasami rzeczy do ktorych przywyklam tutaj.
Tak juz jest i nic na to nie poradzimy :no:.
No ale polki co powinnas sie cieszyc, ze bedziecie razem cala rodzinka :tak:

Witam Dziewczyny ;-)
Co slychac u Was?!Sloneczko Nas odwiedzilo dzis?!:-p:laugh2:
Jak raniutko jechalam do szpitala, to bylo bardzo cieplo!!
Jak zwykle bladzilam w szpitalu ...bo jest taki wielki,ale po chwili trudu znalazlam, pokoj w ktorym czekala na Mnie p.doktor zmierzyla Mnie w obwodzie i mam 96cm :tak::-D to malo wsumie co nie?!:confused:
i za tydzien w srode mam do odebrania pas ktory ma za zadanie Mi pomoc przetrwac bole kregoslupa, do konca ciazy!!

maxin78- Wracaj szybciutko do zdrowia i do Nas!!:happy:
Pozdrowienia dla wszystkich !!:-p
Pewnie przez caly weekend Mnie nie bedzie, jak zwykle.. bo Moj Maz ma wolne wiec bedziemy razem spedzac ten czas !!;-):tak: Buziaczki Wielkie

Mam pytanie : jakiego proszku do prania i plynu do plukania uzylyscie do uprania swoim noworodkom bielizny i poscieli itp.?!:confused::confused::confused::confused::confused::confused: czekam na nazwy?!Buziaczki ile przed porodem pralyscie ubranka, zlozylyscie lozeczka???Odpiszcie czekam

reklama
hej
mam jakieś zakłócenia i przez to problemy z netem:wściekła/y:

w końcu dziś słonecznie było:-) zaliczyliśmy z Adim Barham park:-) i sklep podrodze,bokoniecznie trzeba gumy kupić heh;-)

Do góry