reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dziekuje w jego imieniu :happy:
Wczoraj Mnie zabral na zakupy - ''ubrania'' bo ciagle narzekalam, ze jestem brzydka, ze nie mam sie w co ubrac (bo z dnia na dzien coraz wieksza w pasie), bo jestem gruba i ze ciagle musze kupowac duze rozmiary :-D:-D wiec Mnie zabral i kupil mi sexowna bluzke po porodzie taka czarna z dziurkami :eek::laugh2: hehe i Mi poprawil humor !! Powiedzial ze juz sie przyzwyczail do tego ze jestem malym grubaskiem i ze gorzej bedzie jak juz bede chuda ?!:eek: :dry: hehe

reklama
hej...
dzien z leciali to pierwszy bez mezulka wszystko wrocilo do normy..
Dzis stwierdzilismy ze mieszkanko zupelnie nie jest przygotowane dla Oliwierka poniewaz sciaga nawet zabezpieczajace boki.. a mieszkanie jest przewrocone do gory nogi..no imaly sie przestawia cosik nie moze w nocy spac non stop sie budzi choc w dzien radosne z niego dziecie
a my z mezulkiem rozkoszujemy sie soba nawzajem...:-D:-D:-D:-D

anetka-milo znow wrocic,widac ze twoj Patti rosnie szybciutko,ty zabiegana, prosze praca, silownia...ale z czego ty kobito chcesz zrzucic??? no chyba ze dbasz o linie...i co piszesz sie na nastepne tance z nami????
maxin-moj P nawet nie mysli o powrocie prace ma wymarzona..i lubi robic to... a przede wszystkim jest mu tu dobrze to najwazniejsze...to ja tylko marudze ale masz racje potrzebuje pracy...ale jeszcze troszke poczekam,przyznam ci ze czekam teraz na moja mamcie a bedzie tu na wakacjach za 2 miesiace...he he wtedy moze zrobimy jakies spotkanko z naszymi mezulkami???co ty na to????
co do urodzinek natki to nie skladam zyczen poniewaz zrobie to osobiscie jak sie spotkamy...ale widzac ze imprezka sie udala..a stokrotka kurde ale sie zmienila
maja-witaj dobra duszo,rozkoszuj sie polska odpoczywaj i nie myslco tutaj??? no zle ci mala ma sie dobrze-i dzieki bogu,mezulek tez napewno daje rade wiec glowa do gory...tu strasznie zimno i szaro...brrr
izusia-witaj spoznione dla Oskarcia zyczonka:100 lat,usmiechu na buzi..radosnego dziecinstwa..no i szybko rodzenstwa...he he
czytam dzis twojego posta i normalnie nie moglam uwierzyc jesrem w szoku jak maly wypadl z lozeczka powiem szczerze ze ja sie tez czasami tego obawiam bo moj oli tez jest strasznie silny...najwazniejsze ze nic mu ise nie stalo...a jak mieszkanko???wiem ze sie wprowadziliscie cztalam na blogu...z fotek widze ze urzadziliscie wszystko na cacy...slicznie

nie odpisuje nowym dla mnie mamom forumowym poniewaz dopiero sie wciagam w wasze zycie..sedecznie was pozdrawiam
dobranoc...

GOSIACZEK śliczniusi wozio
BUZIACZEK no fajnie wykombinowalas imie oryginalne
OLIS och jak miło malutki sie przywzyczai spokojnie

dowiedzialam sie ze nad morzem sa bardzo drogie hotele i jedzenie i chyba pojedziemy jesli juz to na jeden dzien od rana do popoludnia i tle z naszych wakacji:baffled:
pogoda znowu opaskudna a ja dzis wieczorkiem do szkoly alez mi sie nie chce:dry:hehe

hej,my znowu po ciezkiej nocy:-(niewiem skad ona ma tak glosny placz noca slychac,az uszy bola,DZIS zeby musialy da popalic,mimi,ze spala z nami wiercila sie budzila co chwilke,plakala:confused:zel na chwile pmagal,calpo tez.Wiec jestem niewyspana.Pogoda mnie dobija:wściekła/y:
Nieiwm czy kogos wciaga tutejszy big brother,ale mnie tak,dzis sie zaczyna 8 ,ciekawe co za wariaty bede.
Jutro na sczepienie ciekawe jak mala to przejdzie,w paitek w koncu po poszport,nieusmiecha mi sie przesiadac z wozkiem,ale coz zrobic.Przez tezn @ czuje sie tak wypluta:-(
Jak slonce nie pojawi sie do konca tygodnia to chyba swira dostane,atk mi brakuje slicznej pogody,nastroj od razu sie zmienia,a jak u was z samopoczuciem???

a mnie wciaglo nowe hobby scrapbook
Scrapbooking to technika (w Polsce jeszcze mało znana) wykonania albumu ze zdjęciami w którym znajdziesz coś więcej niż tylko same fotografie. Jest to cała historia rodziny, uroczystości czy udanego urlopu. Znajdują się w nim nie tylko zdjęcia ale i różne wycinki, pamiątki, ozdoby. Scrapbooking to niezwykle twórcze hobby pozwalające na utrwalenie jakiejś historii. Każde zdjęcie, nawet to najmniej ciekawe w nowym wystroju ucieszy oczy.

super sprawa i niezla zabawa jak ktos ma chile wolna:tak::-):happy:na wekend zakupie przyrzady i dzialam:happy:
polecam

a tak one mniej wiecje wygladaja
imieninykorynu2.jpg

Maxin w Holandii to bardzo popularne hobby, sa specjalne sklepy gdzie mozna kupic mase pomocy, naklejki, wycinanki, itp, nie tylko do albomow, robia tez takie makietki na sciane (sama zrobilam taka dla mojej chrzesniaczki na roczek) albo kartki z zyczeniami, ja nie mam talentu plastycznego, ale wszystkim sie ta makietka podobala, bo byla bardzo oryginalna no i bardzo osobista. teraz planuje zrobic tak karty swiateczne i wszystkich zaskoczyc :-D wogole to maxin ty masz chyba jakies extra doladowanie ile ty rzeczy potrafisz zrobic w ciagu dnia!! podziwiam

kasiula matula my nigdzie nie jedziemy na urlop, ale planujemy wycieczki rowerowe we wszystkie weekendy lata :tak: tata zajmuje sie trasa i rowerami, a ja Krysia i wyzywieniem, mysle ze nie zawsze trzeba miec pelno kasy zeby cos fajnego zorganizowac

olis mieszkanie przystosowane dla dziecka to chyba puste sciany, mnie Krynia co rusz zaskakuje ze zrobi cos czego nie przewidzialam, a niedawno u znajomych wcisnela cos takiego w glosniku ze nie wiedizalam ze mozna tak popsuc glosnik :-(

buziaczek
nie ma jak to zakupy :tak: ja tez sie balam porodu a jakos zlecialo, zobaczysz ze pojdzie dobrze

anulka co z ta ospa?? macie w domu szpital?? zyczymy powrotu do zrowia szubciutko!!

majeczko jak tam Martusia? widac cwiczonka pomagaja, jeszcze bedzie z niej gimnastyczka,

izusia szok, ja myslalam ze z lozeczka nie da rady wyjsc takiemu maluchowi, ja bym chyba zmienila lozeczko na wyzsze

anetka ale jestes zabiegana, ja bym tez poszla conieco zgubic, juz od tej niedzieli wsiadam na rower i robimy wycieczki rowerowe

Hej!
No pogoda dalej nieciekawa. Ja popijam kawusie, zeby nie pasc twarza w klawiature :-D ale dzis bez ciacha, bo wczoraj stwierdzialam, ze tak sie omecze na silowni i spalam tylko to slodkie co polykam do kawusi. Wiec od dzis ograniczam slodycze, takie mam postanowienie, hehe :-) Pati na szczescie znow ladnie przespal nocke, a rano powiedzial "Edyta" ale sie osmialam, bo tak na imie ma moja siostra :-D
Toola super, ze juz wrociliscie i pobyt w Pl sie udal. Krysia aparatka mala roisnie, wie co wybrac przy wrozbie :-D Ja tez bym z mila checia pojezdzila na rowerku, jakby bylo gdzie. Wy macie super w Holandii drogi przystosowane dla rowerzystow :tak:A jak tam Twoja praca??
Maxin swietna ta fotka, naprawde sliczna. Ja cos slyszalam o tym scrapbooking, ale co to jest dokladnie, kupuje sie jakis album, czy materialy do ozdoby fotek?? Natka bidulka nie moze sopac, pewnie to zabki :-(
Kasiula Matula my bylismy w zeszlym roku w Hastings nad morzem, rezerwowalismy hotel przez neta, dobrze sobie upatrzec hotelik i pozniej szukac po roznych posrednikach, bo ceny sa strasznie zroznicowane. Co prawda w Hastings nie ma piaseczku, ale jest cudnie, naprawde polecam, duzo tam przyjezdza rodzinek :tak:
Olis pewnie Oliwierek musi sie przyzwyczaic spowrotem do domku. Mowisz, ze maly spryciarz sciaga nawet zabezpieczenia, nasz tez wszystkie posciagal :-D A na nastepne tance pewnie, ze sie pisze tym bardziej, ze moj L chyba juz nie bedzie pracowal w sobote na noc :tak:
buziaczek1626 no to masz naprawde super meza, prawdziwy skarb. No i nie ma to jak zakupy, zawsze poprawia humorek no nie ;-)
Izusia dobrze, ze Oskarciowi nic sie nie stalo!!! Ja tez strasznie boje sie o Patiego, zeby mi tek nie wyskoczyl z lozeczka. Mojej siostry mala tez tak wypadla, dzieciaczki sa bardzo sprytne. No ale ona w Pl po tym incydencie wyjela 2 szczebelki i mala sama sobie wychopdzila, a ja niestety nie mam wyciaganych szczebelkow i co tu robic, wyrwac je?:dry:Buzka dla melego rozrabiaki :-)

reklama
MAXIN wlasnie przed chwila oglądałam na blogach roznych jak dziewczyny robia te scrapy sa cudne poprostu brak slow tylko nie wiem czy one t robia w jakims programie na kompie czy robia reczne albumy i robia fotki??? ale nie mam pojecia jak to sie robi poczytam na stronce ktora podalas dzieki.

TOOLA masz racje tylko moj maz upiera sie na taki wypoczynek, ale bede musiala rzeczywsicie nad czyms innym pomyslec:tak:My nawet nie mamy rowerow hehe;-) cos wykombinuje

Do góry