reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

No wlasnie...co tu tak pusto?
U na tez leje. A ja pakuje ostatnie rzeczy przed wyjazdem...to juz w srode. Jakos mi sie odechcialo jechac. Jka pomysle ze zostawiamy M samego na miesiac to dola lapie.Chyba sie poplacze na lotnisku.

reklama
hej!!!

straszne pustki u nas na BB

no w pl jest upal 35stopni to norma az za goraco :tak:

maja1980- ja wlasnie juz jestem miesiac w pl i powiem ci ze dluzylo mi sie bardzo bez meza, ale to chyba taka granica normy osobno bo dluzej to juz tylko mysli sie o powrocie my juz w niedziele sie spotkamy z moim m bardzo sie ciesze:-)

i mam nadzieje ze pogoda dopisze przez kolejny miesiac

kasiulka- fajnie ze byliscie na basenie z malym ja tez sie wybiore jak wrocimy bo mamy zalecenia nawet od rehabilitantki ale w moim miescie niestety jest tylko jeden basen totalnie nie przystosowany dla maluchow a szkoda:happy:,

pozdrawiam serdecznie i piszcie laski co u was:happy:

A ja mialam problem z bb przez caly weekend.Strona wogole nie chciala sie otwierac.Ale juz jest ok.U nas jako tako, weeked spoko, zownu grilowalismy.Ale nadal mam probem ze spankiem nocnym Oskarcia.Nadal budzi sie co ok 2 h.Nie wiem co tu robic.ALe nie zawracal wam glowy!
Buzki dla wszystkich
papatki

czesc dziewczyny
pogoda jest po prostu do d....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic wiec i tak siedzimy w domu.
Lukasz dostal ospy:szok: ale teraz juz sie goi, jestem ciekawa czy ola dostanie bo ponoc lekarz powiedzial ze takie maluszki nie koniecznie musza tak szybko dostac, moga dopiero pozniej zachorowc.
no i z tego tez powodu nie bylam na spotkaniu mamusiek, ale jestem ciekawa jak wam poszlo:tak:;-)
Najpierw byli u mnie tesciowie teraz jest moja mama, odwiedziny za odziwedzinami.
I tak po malu zycie plynie, duzo sloneczka sle wszystkim:-):-):-):-):-):-)

Hej!
My tez od piatku nie moglismy sie dostac na bb, ale nareszcie sie udalo :-)
Weekend uplynal milutko. W piatek spotkanko z bb-owymi mamusiami w Regent's Park. Dzieki laseczki milo bylo was poznac, wszystkie bardzo sympatyczne, a dzieciaczki przeslodkie :tak:
Wczoraj spedzilismy dzionek u Maxin na urodzinkach Stokrotki. Bylo swietnie, Natka wygladala cudnie, mala solenizantka i szalala rowno :-D Pati tez na poczatku grzeczniutki, u mamusi na kolankach. Pozniej sie rozbrykal, tanczyl, biegal, dawal slodkie buziaczki Natce :laugh2:
Izusia a moze Oskarciowi ida zabki. Pati tak sie ostatnio budzil, tzn. tylko raz w nocy, no ale od dawno mu sie tak nie zdarzalo. No i okazalo sie, ze w przciagu ostatnich 3 tyg. wyszlo mu 5 zabkow, no i widac nowe na horyzoncie :tak:No ale jak sie budzil to nie szlam do niego tylko troszku sobie poplakal i zasypial. Raz zrobilam blad poszlam do niego utulilam, zaspiewalam kolysanke, no i jak wyszlam to bylo 10 razy gorzej, po prostu wpadl w rozpacz :baffled: i pozniej nie mogl zasnac przez 2 godziny :szok:
maja_1980 ale fajnie, ze lecicie do Pl odpoczniecie sobie i to caly miesiac :tak:My dopiero za 2 miesiace, juz nie moge sie doczekac. A jak tam Twoja kruszynka, pospala cos w piatek? Milego pobytu w ojczyznie :-)
Maja33 jak tam rehabilitacja, bedzie ktos do was przychodzil w UK? czy sami bedziecie cwiczyc mala? Oj bidulko steskniona za mezem, no ale juz przyjezdza i sie naprzytulacie do woli :-)
kasiulka0901 fajnie, ze Roszkowi tak sie podobalo na basenie. My bylismy z Patim dwa razy, za pierwszym bylo ok, a za drugim jakis wystraszony byl, nie chcial sie zanurzyc, kurczowo sie mnie trzymal :-(mam nadzieje, ze nastepnym razem juz mu sie spodoba :tak:
Buzaiczki i milego mimo, ze pochmurnego dzionka!

Witam wszystkie mamusie!!!
czyli to nie tylko ja mialam problem z ta stronka?
Zazdroszcze wam tych wyjazdow do PL moj bedzie chyba dopiero w grudniu:sick:
Maja1980wspominalas kiedys ze mezus moze do was dojedzie,fajnie by bylo bo msc to faktycznie dlugo a on bez Mariki to chyba oszaleje co??:tak:
Piatkowe spotkanie w parku bylo bardzo mile ,ciesze sie ze mialam okazje poznac was i Wasze dzieciatka:-)no a tak swoja droga to moje dziecko bylo najgrzeczniejsze:-)ale to jeszcze tylko 2,5 msc potem da nam popalic:tak:

Witam Mamusie!
Widze ze duzo sie u was dzieje :happy: niestety nie moge przeczytac w tej chwili wszystkiego:eek:poniewaz Brianek rozrabia w cafejce internetowej a moja mama cala zgrzana od biegania za nim hehe:laugh2:babcia ma trening.
Pogoda wcale nam nie dopisala ciagle pada deszcz:baffled:wiec nie wygrzalismy sie jedynie to to ze jest cieplo nawet jak pada :-)
Wracamy w tym tygodniu wiec na weekendzie powinnam wszytsko przeczytac na BB;-)
Brianek juz lepiej :tak:tylko cos dzis wymiotowal bardzo.
Musze konczyc.
PAPA.
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej dziewczyny!!

Dzis o 5.00 dotarlismy spowrotem do Almere. 2 tygodnie w Polsce byly naprawde wspaniale. Bardzo wypoczelam, Krysia biega mi juz po calym mieszkaniu :) urosla, wyladniala, wiecej mowi i sie smieje,duuuzo wiecej rozumie co sie do niej mowi, bardzo mnie to cieszy. Oczywiscie dzialy sie tez rzeczy nieprzyjemne, ale wole o nich nie myslec. Zdiecia umieszcze na watku zamknietym jak tylko sie wyrobie z cztaniem wszystkich zaleglych watkow. Urodzinki wypadly wspaniale, goscie przewspaniali!! Odwiedzilismy tez wszystkich znajomych i rodzinke. Az mi sie geba sama smiala jak widzialam jak sie wszyscy z Krysia bawili, 50% czasu byla na spacerach bo ciagle ktos ja zabieral!! Teraz ciagle wola DADA :tak:

Przygotowalismy Krysi karty do nauki czytania. Rozpoczynamy program w piatek, i czuje sie mega-pozytywnie nastawiona.

Witamy nowe forumowiczki!! Dziekujemy wszystkim za zyczonka urodzinowe dla Krysi. My rowniez slemy spoznione zyczonka da Natalki i Okarcia.

HEJ LASKI W KONCU MAM DOSTEP DO BB,uff juz sie martywialm ze cos nie tak,przez bb to jak bez reki hihihi

u nas spoczko,impreza sie udala,szkoda,ze pogoda niedopislam,ale coz ,w domu caly dzien goscie wchodzili i wychodzili,ale bylo wesolo i milo,Natak byla w swoim raju,tak sie robawila,ze zaczelam chodzic od gosci do goscia nawet sie obracala kiedy chcialm zminic kierunek szok,jeszcze nie pewnie chodzi,ale spokojnie juz probuje,np,staje kolo scdiany i sie odpycha i idzie do zabawek czy do nas;-):-)Ja zmeczona bo bibie,jeszcze dzis dotalam @ i mega zdycham.

Na spotkaniu bylo super w piatke,laskeczki jescie super babaki,kazda mila i tak latwo sie z wami rozmawialo,maluszki byly grzeczne i takie radosne,a nasza ciezaroweczka gosiaczek slicznie nosi coreczke w swoim brzuszku:-)liczne na czesccze spotkania

Toola juz wrocilam,fajnie czas w polsce minol,dzieci zawsez w pl lepiej i szybciej lapai wszytsko,ciekawe co w tym jest??

Maggusia a wy kiedy wracacie,szkoda,ze pogoda nie dopisala.wracaj wracaj bo cicho tutaj....buzka dla malego

Gosiaczek27 ale w grudniu pojecdziesz ju ze skarbiem super rodzinka fajny prezent dostanie na swieta:-)

*Anetka* jeszcze raz dziekuje za towazrystao super,ze byliscie,nasze maluszki czuja miete do siebie,hihihi,buziaCzki dla PATTKIEGO OD STOKROTKI

izusia budulka jestes, mysle co by ci tu doradzic,hmm moze to faktycznie zabki tylnie ,wiesz te duze zobacz mu do buzinki,Natka tak miala,teera nocki sa w kratke.Oby bylo lepije,jak cos wymylse to napisz na gg

maja33 wierze,ci ze teskno bez ukochanego,ale juz niedlugo bedziecie razem,to sa poswiecienia co!!??ale dzielnie sie trzymasz i to wszytsko znosisz brawo brawo

kasiulka0901 super,ze lubi wode duza frajda dla dzieci,pogoda jeste poprostu do d...

ok uciekam jeszcze zobaczyc na majowki
milej nocki,
i piszcie laski piszcie:happy:

reklama
Hej Kobitki!!!!!
wrocilam...
od piatku jestesmy w londynie dol nieziemski...strasznie jest mi dziwnie i jeszcze ta pogoda....buuuu
bylo super wypoczelam na maxa,wybawilam sie sie swietnie
wakacje moge zaliczyc do udanych no i wenecja maz sie postaral zrobil mi naprawde duz niespodzianke...
Oli ma juz 7 zabkow sam stoi,chodzi jak go prowadzamy jest przekochany...
a teraz szara rzeczywistosc powrocila...
bede juz na biezaco...

Do góry