reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc Kobietki

My jakos nie mozemy sie pozbierac po przyjezdzie z Polski, Maya przyzwyczaila sie bardzo szybko do bycia w kregu zianteresowania, a tu trzeba sie soba troche zajac. Zabki widac coraz ladniej i zaczyna troche mnie podgryzac :-). Dostalam @ co wytracilo mnie troche z rownowagi, odzwyczailam sie przez cala ciaze i ostatnie pol roku, nie spodziewalam sie ze tak szybko to nastanie.

Nie pisalam Wam jeszcze o tym. Pamietacie jak mowilam wam ze boje sie zaczac brac te tabletki pomimo ze sa dla matek karmiacych? Kobieca intuicja to jest jednak to. Jak bylam w Polsce poszlam do gina, powiedzial ze gdybym zaczela je brac to dostalabym krwotoku, niezle co, powiedzial ze nie wiadomo jakby to sie skonczylo, na szczesciekobieca intuicja jest niezawodna. Poza tym okazalao sie ze przez burze chormonow jeden jajnik jest dwa razy wiekszy od drugiego, i mam dopiero gojace sie pekniecie szyjki macicy. Normalnie po tej ciazy i porodzie to gorzej niz po wojnie;-), ale obiecal ze juz bedzie tylko dobrze.

Maya jada juz coraz wiecej. Ale podaje jej tylko jedzonko dla dzieci starszych te pow 7 miesiaca. Cieszy mnie to bo przeciez mialam tyle obaw.

Czytam was wszystkie uwaznie i trzymam kciuki za rozwiazanie wszystkich problemow, i zycze usmiechu wszystkim

Zyczenia urodzinowe dla OSKARCIA

pozdrawiam

P>S> mam nadzieje ze niedlugo zaczne wracac do normy i bede miala czas na pisanie do kazdej z was

reklama
kasiulka0901 dzięki za odpowiedz mam nadzieje że nie bede musiala dlugo czekac bo musze jeszcze pare rzeczy dla melego kupic. No nic zobaczymy.

Aga22 witaj i napisz cos wiecej o sobie pozdrawiam
Senga hehe ja mam swietny ogrodek :BETONOWY Jak wybieg dla zółwia tk malo miejsca . Ojjj pragne miec piekny duzy ogrod ale to tylko marzenia. Czasem to teskni mi sie za domem w Polsce.

Aga22 witaj na forum i pisz jak najwiecej.

Joanna jestem ciekawa co u mnie wyjdzie po wizycie u gina. Az boje sie pomyslec.

A ja mam piekny duzy ogrod co prawda idzie pod gore ale jest super. Juz drugi dzien wylegujemy sie z Marika. Troszke sie opalilam. I nie moge sie doczekac jutrzejszego spotkania. Napewno bedzie milo.

Ogrodu zadzroszcze kazdemu kto ma..........

a ja mam dylemat,w niedziele ma padac,goscie zaproszeni,a tu lipa,jestesm zalamana,mialo byc tak przyjemnie,chcialam zrobic w parku bo u nas w mieszkaniu nie ma miejsca na tylu gosci....
niewiem co robic:no::baffled::no:

mama pod[powiedziala aby rozlozyc to na dwa dni,kurcze ale mi sie nie usmiecha sprzatac gotowac na dwa przyjecia,nie mam na to sily,jeszcze pewnie na wekend dostane @,znajac moje szczescie
o boze.........metlik mam w glowie:wściekła/y:

hej!!!

ale pieknie nam forum kwitnie tyle postow wow i dobrze

Na poczatek:
:-)DLA OSKARKA:-)

Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone
.

Od cioci Maii i Martusi

1556_1__1_.jpg

nici_1_.jpg

(Przepraszamy ze tak pozno)​

Widze ze piszecie dziewczyny o ginekologach ja tez bylam mialam robiona cytologie w uk i nawet juz dostalam list ze wszystko jest ok, a po wizycie u gina okazalo sie ze mam nadrzerke i to takich rozmiarow ze nalezaloby ja usunac pozatym maje pecherzyki sa jak najbardziej gotowe do spotkania z plemniczkami:-D, wiec wiadomo po zatym jakis niegrozny plyn ale nie wiem o co chodzi powiedzial ze tak moze byc po ciazy i ogolnie z szyjka wszystko ok, tez mi odradzal i tab dla kobiet karmiacych i nawet te zastrzyki za to polecal spirale ale jakas tam z szwecji hormonalna bo inne zwiekrzaja ryzyko ciazy pozamacicznej:baffled:, jestem juz spokojna

Martusia dzis zrobila wielki postep obrucila sie sama z pleckow na brzuszek i teraz robi to caly czas taka mam z nie zabawe ze nie moge sie napatrzec na nia i to wszystko dzieki rehabilitacji pozatym okazalo sie ze za nic nie musimy placic tzn za rehabilitacje w osrodku rehabilitacyjnym bo wstepnie nam powiedziano ze tak ale okazalo sie ze przy ciaglosci leczenia wystarczy ta karta z UK:-), i wyklarowalo sie z rehabilitacja w londynie takze wracam 24 czerwca z czego niezmiernie sie ciesze:-)

Maxin- mam nadzieje ze bole juz minely i trzymam kciuki za pogode:tak:
Buziaczek - kochana nic sie nie denerwuj a zreszta nie mogli by was wyzuci z tego mieszkania chroni cie prawo, ale dobrze ze sie wszystko ulozylo bo tobie raczej chodzilo o potwierdzenie adresu?, jak bedziesz sie zle czuc to nie czekaj na termin wizyty tylko lec do lekarza przez ten stres moglo sie cos przyspieszyc lepiej wszystko kontrolowac :tak:, zawsze moga ci zrobic KTG i bedziesz spokojniejsza zobaczy cie lekarz i wszystko bedzie dobrze
kurcze tyle mialam do was napisac i mi ulecialo
bede juz konczyc zmeczona jestem trzymam kciuki za nasze ciezarowki kochane i za wszystkich babli:-)i ich mamusie:-)

pozdrawiam

Dobrze ze Martusia robi postepy,a ty napewno jestes juz spokojniejsza,bo wszystko sie uklada:-)
Super ze niedlugo do nas wracasz:tak:

ja tez chce ogrod:laugh2:
a ja jeszcze w lozku :-):tak:, zjadlam sniadanko i czuje ze zaraz znowu zasne;-)
ciesze sie ze w poniedzialek jest bank holiday :-):rofl2::-) i bedzie dlugi weekend,
wreszcie spedzimy troche wiecej czasu z moim kochanym mezem, bo on ostatnio musi dluzej pracowac:wściekła/y:
a ja coraz czesciej mam skurcze przepowiadajace:szok::szok::szok:
i taki duzy brzuszek:tak:,

maja33 brawo dla Martusi

reklama
Ależ pustki. gdzie się podziewacie kobietki??

U nas pogoda straszna.Co z tego,że Bank Holiday jak leje niemiłosiernie, szaro, buro brrrr:-:)baffled:

wczoraj ( mimo paskudnej pogody) wybralismy się z maluszkiem na basen. Powiem tylko,że Roszek to mała rybka. :laugh2:Woda mu nie straszna nawet jak zalewa oczy.:tak:super po prostu.

Do góry