reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

DLA SLODKIEGO OSKARCIA,
KTORY DZIS KONCZY ROCZEK
SPELNIENIA BAJKOWYCH MARZEN,
USMIECHU NIE SCHODZACEGO Z BUZKI,
SAMYCH SLONECZNYCH DZIONKOW
ORAZ WIELU POWODOW DO RADOSCI
ZYCZY PATI Z MAMA :-)

reklama
Dla Oskarcia
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już cały roczek więcej!

6.gif

3.gif

Kasia i Roch

Heja wciaz fajnie na dworze,choc slona nie ma jeste cieplutko,Jak zawsze pisze kiedy maluchy spia ,wrocilismy ze spaceru,ale moja mala gwiazda sie rozgadalam,jejku,az krzyczala z radosci.....Ale nerwy tez pokazuje,kiedy chcialam ja zabarc z palcu zabaw,byla wielka awantura,tak spodobala jej sie zjezdzalnia,wspinaczki po moscie itp.Nocka znowu dziwna,przez zeby niechce jesc melka,wiec budzi sie glodna i tak o 3.00 byla pobudka,oczywiscie spala z nami:tak:
Jutro juz wolne jak dobrze,ciesze sie,ze poznam nowe laski na spotkaniu;-)

buziaczek milego odpoczynku z mezem

na razie laski

Hej !!!
dziweczynki jestem mama 2 miesiecznej Vanesski i mieszkam w Worksopie!mam nadzieje ze bedzie sie nam milo rozmawialo i ze sie wkrece do was.

tak było słoneczko ale szybko zniknelo za chmurami a ja wsadziłam emi do basenu na podwroku i szybko z niego wyszla bo było niemiło bez słonka
teraz znowu sie coś rozkreca:tak:

Mi także Fittney miło sie gawędziło hehe :-)dziś kolejny wspólny spacer tylko czekam az mala wstanie i pędze;-)

reklama
o jeja jak ja zazdroszcze wlasnego ogrodka

dlatego tez na caly lipiec wybieram sie z mlodym do Polski. Bedziemy sie pluskac w basienie i opalac na trawce .. oj juz nie moge sie doczekac :cool2:

Do góry