reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Fittney NO WIDZISZ POWOLI SIE ROZKRECA,NIE MA TO JAK MIEC KOGOS DO POGADUSZEK,SPACEROW W TAKIM DUZYM MIESCIE GDZIE TYLE LUDZI MKNA CZUC SIE BARDZO SAMOTNYM,ALE U CIEBIE JESTE JUZ LEPIEJ,A KOGO POZNALAS kASIULE:-)

nafnia HMM NO TO CIEKAWE CO TO BEDZIE,ALE BYLAS PRZECIEZ SAMOZATRUDNIAJACA SIE WIEC CZY TAK PLACILAS SOBIE SKLADKI ITP,WIEC POWINNAS DOSTAC MA:tak:NA PEWNO ODPISZA

buziaczek1626 WIERZE CI,JA TEZ ODLICZALM ,ALE PO 35 I BARDZO CHCIALM URODZIS W 38TYG,ALE NIESTETY MAaL MNIE PRZETRZYMALA AZ DO 40 TYG.A TE BOLE TO NORMALNE W CIAZY,WIESZ NAPRAWDOPODOBNIEJ MASZ SKORCZE PRZEPOWIADAJACE BARXTONA-HICKSA,A POZATYM KIEDY DZIECKO PRZESUWA SIE DO KANALU RODNEGO NACISKA NA KOSC MIEDNICYCO POWOWDUJE ROZCIAGNIECIE SIE WIEZADEL,ALE JAK SIE MARTWISZ I CZUJESZ ZE COS JEST NIE TAK TO GNAJ DO LEKARZA,WIESZ INSTYNKW MATCZYBNY JESTE BARDZO SILNY WIEC SLYCHAJ SWOJEGO CIALA,:tak:;-)

reklama
fittney - to super:tak:, u mnie tez juz pomalutku sie rozkreca, ooo ja chce wiecej kolezanek :yes:

maxin - mam nadzieje ze cos wogole dostane, jak nie MA (maternity allowance) to moze chociaz IB (incapacity benefit) , ale to juz mniej pieniazkow i krocej (chyba tylko kilka tygodni), ale szczerze mowiac juz powoli przestaje na to liczyc.
Ja wczesniej tez tak samo myslalam, ze fajnie by bylo urodzic w 38 tyg, ale teraz po tej grypie to juz sama nie wiem, chce najpierw wrocic do kondycji i nabrac troche sily.

buziaczek mysle tak samo jak maxin, ze to sa te skurcze przepowiadajace, ja tez je mam od kilku dni, albo od okolo tygodnia

nafnia ja nie mogę się starać o Maternity Allowance a dostalam forme na SSMG wiec jutro mi to Midwife wypisze wysle to i zobaczymy co mi odpowiedza i jak dlugo to bedzie trwac. A moze doswiadczone mamy ktore braly SSMG powiedza cos na ten temat.

buziaczek-nio te bole to moga byc te przepowiadajace, trzymaj sie dzielnie!
Oskarcio bardzo dziekuje za zyczonka!
Jestescie kochane!

Pokazywalam Oskarciowi co ciocie z bb dla niego napisaly!
Milej nocki kochane babeczki!

reklama
Madeline ja nie wiem nic o SSMG bo nam sie nie nalezalo bo zadnych potrzenych do tego bebefitow nie dostawalismy. Sprobuj moze Tobie akurat sie uda.

Opalilam sie troche. Mam nadzieje ze jutro tez bedzie cieplutko to poprawie.
Super przy takiej pogodzie od razu mam lepszy humor.Marika tylko w pampersie na golska lezala w cieniu.

Do góry