reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

A ja dzisiaj znowu spalam do 12.30:-):tak::-).

Moje chorobsko jakby powoli ustepowalo, juz mi troche lepiej ale jeszcze jestem oslabiona.
Mam nadzieje ze to juz da mi spokoj,bo kto widzial czepiac sie ciezarnej :wściekła/y:.

Dzisiaj bylam w przychodni, mojej poloznej znowu nie bylo i mialam spotkanie z lekarzem. Teraz juz mam te wizyty co tydzien. Posluchalam tam mojej ulubionej muzyki :-) - czyli bicie serduszka mojego malenstwa :-D:-D:-D.

Mowie wam ledwo sie tam dotoczylam, ta droga zazwyczaj zajmuje mi 10 - 15 minut a dzisiaj tam dotarlam po pol godzinie. Nie wiem czy to oslabienie po grypie, czy juz jestem taka ociezala.
Czuje sie juz taka wielka, chociaz przytylam tylko 9 kilo jak dotad. Juz coraz trudniej mi cokolwiek zrobic, nie mowiac o spaniu, ktore zaklocane jest nocnymi wedrowkami do wc:szok:.

Buziaczek brawo, no widzisz wszystko sie ulozylo, twoje posty nie moga byc smutne, bo to niepodobne do ciebie ;-):-)

reklama
Buziaczek w naszym stanie to latwo jest popadac ze skrajnosci w skrajnosc, (juz ja cos o tym wiem;-)). Ale ty lepiej pisz pozytywnie:-):tak::-).
Fajny brzuszek, Moze potem tez wkleje jakies zdjecie.
Ciumek

Dziewczynki mam pytanko jutro wysyłam forme na Sure Start Maternity Grant. I chciałabym wiedzieć jak długo czekałyscie na pieniądze. Czekam na odpowiedz i z góry dziękuje.

BUZIACZKE TO LUBIE MIUSNE POZYTYWNE WAJBY SUPER,BRZISZEK SLICZNIE GO NOSISZ:-)

nafnia CIAZA OSTATNI TRYMESTR CIEZKO JUZ,DOBRZE,ZE WRACASZ DO FORMY,JA TEZ UWIELBIALAM SLUCHAC BICIA ,NAWET SOBIE NAGRALAM JAK ROBILI MI KTG,CZASMI SOBIE SLUCHAM;-)

A MY SPEDZILISMY SUPER POPOLUDNIE U ZANJOMEJ,TEZ JESTE W CIAZY TREMIN NA WRZESIEN,SZKODA MI JEJ BO ZLE JA ZNOSI,ALE TRZYMA PRZY TYM TWARZ I NIE NA RZEKA CHYBA TEKIE SA DUNKI:-)DZIUNIA NIE SPALA PO POLUDNIU WIEC JUZ PADA,SIEDZI ZEMNA I GADA:-D

OK JA UCIEKAM JA KAPAC:happy:

Madeline ja skladalam o Maternity Allowance, bo pracowalam dla firmy i rownoczesnie bylam samozatrudniona, czekam juz okolo dwoch miesiecy i cisza. W sumie sama nie wiem czego sie spodziewac, bo ta firma zbankrutowala:wściekła/y:. Moze nie odpisuja mi , bo sami nie wiedza co ze mna zrobic.

fittney wiem co czujesz, bo mialam podobnie po przeprowadzce z Londynu tutaj, ale w Londynie na pewno szybko znajdziesz kolezanki, wlasnie fajne jest to ze dziewczyny z tego forum sie spotykaja. A tutaj jest mniej Polakow niz w Londynie i troche trudniej. Ale mam nadzieje ze to kwestia czasu zarowno w twoim jak i moim przypadku.
dzieki,już poznałam kolejną i to z bb:-D

Dziekuje Maxin !! ale szczerze mowiac to wolalabym juz miec dzidzie obok bo strasznie mi ciezko i coraz gorzej zaczynam sie czuc ...codziennie Mi cos dolega :baffled: dzis czuje jak mala mi sie pcha w kanal rodny boli Mnie podbrzusze jak na okres jak wstane to ledwo co ide?! nie wiem co sie dzieje ale do wtorku juz wytrzymam dowiem sie od midwife co ze Mna sie dzieje ?! na skurcze itp. za wczesnie !?! Ja nie wiem ....:confused::eek:

reklama
Dam znac jak juz bede cos wiedziec...Dzieki Dziewczyny!! :-( Ze Mnie wspieracie !!
Ide sie polozyc bo bardzo zle sie czuje,i mam podly humor dzis!! + (bola Mnie zebra z prawej strony?czy to moze byc od ulozenia Dzidzi:confused:) ??
Pozdrawiam :sick::baffled::no:
Pewnie maluszek sie rozpycha bo czuje ze mama sie denerwuje,mam nadzieje ze juz lepeijsie czujesz,jak nie to posylam fluidki pozytywne do ciebie ~~~~~~~~;-)

MAXIN
no widzisz i po kłopocie;-)

Do góry