reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hihi to tak ja my wieczorami kino ,kiedys chodzilismy bardzo czesto,ale teraz sam wiesz,przy dzieku ciezko,choc jest tu moja mama,nie chce ja za czesto prosic aby mala sie zajela,ona tez ciezko pracuje i potrzebuje odpoczynku,wiem,ze jak bym ja zapytala to pewnie by nie odmowila,dlatego nie wykorzystuje sytacji:-)

eeeeeeee Madeline w lozku bedziesz w tak piekny dzien,mykaj na spacer,moze kup cos dzidzi,a homor na bank sie poprawi;-)ja bede w ciazy kiedy juz nie pracowalam chodzilam po sklepach,buszowalam po przecenach i supe ciuszki znaalazlam za tanie pienizaki:-)

reklama
Hej kochane,
U nas dzis znowu swietujemy bo dzis jest ten dzien kiedy na swiat przyszedl nasz skarb.Wprawdzie Oskarcio urodzil sie o 16.59 ale my juz od rana swietujemy.Szoda tylko ze pogoda dzis nie bardzo bo chcialam malego zabrac do parku na super plac zabaw a tu szaro i ponuro u nas no i mokro, cos pada od czasu do czasu.Ale w takim razie bedziemy siwetowac w domu.Ale ten czas leci, nie moge sie napatrezc na moje dziecko , jest juz takie duzoe, tyle potrafi, tak wspaniale sobie radzi.Chodiz juz tak ladnie a wczoraj nauczylam go dawac zabawke drugiej osobie i przynosic zabawke ktora ja mu wskazalam.ALe madry chlopczyk z niego :)
Widzie ze stare forumowiczki wzielu wolne a nowe bardzo udzielaja sie na forum.:-)
pozdrawiam was i wasze robaczki
zmykam bo niunio usnal wiec skorzysttam z okazji i porasuje troche
Milego dnia
papatki

KOCHANY OSKARCIO
HBD-Heart.gif

ZYCZMY CI
Aby serduszko Twoje gorące było zawsze jak słońce... A uśmiech Twój radosny przypominał zapach wiosny...

BDcake16.gif
Tyle spokoju ile tylko potrzebujesz, tyle szaleństwa, aby życie nie wydawało się nudne, tyle szczęścia, abyś nie oszalał z nadmiaru i tyle smutku, aby równowaga zachowała się po wsze czasy, zaś miłości ponad wszystko

buziaczki u usciski sle CIOCIA MAXINAKA I NATALINKA​

Sto lat dla Oskara z okazji ukonczenia pierwszego roczku!!!!!!!!!!!
Rosnij nam zdrowo.

Buziaczek no to nieciekawie. Nie denerwuj sie bo w Twoim staniew to niewskazane. Wszystko napewno dobrze sie skonczy. Daj znac na gg jesli bedziesz potrzebowala pomocyw szukaniu.

Ale goraco.Mam nadzieje ze upaly pozostana w Uk przynajmniej do przyszlej srody (wtedy lece do PL). Od 10 lele w ogrodzie i sie opalam. Marika na lezaczku w cieniu sie bawi. Super .Tego mi bylo trzeba.

reklama
Hej Dziewczyny!!
Jak tam ?!
U Nas dzis pogoda super wkoncu moglam zalozyc moja ulubiona przewiewna bluzke:laugh2: i pojsc na spacerek wsumie to juz cos sloneczko ucieklo...:no:
Po za tym jzu od jutra mam mojego Mezusia w domciu az do wtorku a we wtorek wizyta u Midwife :happy: w weekend jedziemy do Cornwalii i odwiedzic Moja Mamusie !!Wkoncu nie bede siedziec w domu tylko gdzies sie rusze ...uwielbiam zwiedzac Angliie ...chcielismy bardzo pojechac tym pociagiem do Francjii ale to trzeba by bylo duzo chodzic a ja nie nadaje sie za bardzo teraz do chodzenia:dry: i jedziemy blizej :cool2: hehe !!
Po za tym juz sie wyjasnilo mniej wiecej z mieszkaniem naszym:-) ...lekkim szantarzem:szok: zgodzili sie nas dorejestrowac ale podniesli nam czynsz o £60!!:baffled: ale to nic jeszcze tylko 3 miesiace i bedziemy szukac czegos nowego i oddzielnie - ale tak szczerze to juz znalezlismy bardzo ladne mieszkanie i 2 poziomowe i do tego odrazu po remoncie ale teraz to juz na daremne!!:eek:ale bylo bardzo ladne, ale i drogie jak na jedna osobe utrzymujaca mieszkanie...bardzo bym chciala pojsc do pracy ...ale teraz Malenka bedzie i o pracy to moge zapomniec przez pol roku nastepne..ale jak podrosnie to Babcia i Dziadek beda pilnowac Niunke!! hehe

Izusia- Wszystkiego najlepszego dla Oskarcia !!

a tutaj My ;:cool2:
33 tydzien i 4 dzien
Pozdrawiam Buziaczki

Do góry