reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
BUZIACZKU
trzymaj się kochana,a to dupki:wściekła/y: naslij na ich domy myszy,hihihi nie bedą więcej zadzierać z ciężarówkami:-D

MAXIN
ja byłam na takim zabiegu w lutym,zabieg trwał z 15 minut a potem pojechałam do domku,miałam tylko znieczulenie miejscowe,potem zas 6 tyg postu:dry:nie wiem jak to tu bedzie wygladalo

Maja to super ze wrezscie sie zainteresowali. Moze sie troche przestraszyli ze to wszystko z ich winy. Moim zdaniem Maxin ma racje.Powinnas sie tym zajac.Mam nawet namiary na firme ktora na zasadzie' No win no fee' zajmuje sie odszkodowaniami z tytulu bledow lekarskich.
A w Anglii jestesmy ponad 4 lata. W Londynie bedzie 3.
Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do Uk.

Dziewczyny czy kpowalyscie tu soczki dla maluszkow. Chodzi mi o sama marchewke. Gdzie moge szukac . Bo w Tesco maja tylko Heinz-a.
I jeszcze przeciery jablkowe i machewkowe.
Plisssssssss pomozcie bo chyba bede tarla w domu jak nie znajde.

hejka :)
powiedzcie mi dziewczyny czy w ambasadzie przy zalatwianiu paszportu dla dziecka obydwoje rodzicow musi miec paszport czy jedna osoba jak bedzie miala paszport a druga dowod to nic sie nie stanie?

tez mi sie tak wydaje. chociaz na ich stronce pisze ze paszport albo dowod ale lepiej byc pewnym zeby potem nie jezdzic 2 razy :)

Wiecie co,aż mi źle normalnie:-(
Rochu wczoraj miał szczepieni i w nocy miął podwyższoną temp.dostał Calpol i troche przeszło.
Wczoraj lało dziś pogoda cudo:dry:, ale my siedzimy w domku, bo znowu pojawił się stan podgorączkowy:eek::baffled: nie wiem może i warto byłoby się chodź na chwilę wyspacerowac... co sądzicie??
Jutro idziemy do lekarza zbadac zmierzyc oraz zważyc.zobaczymy.

reklama
maja1980- jak masz namiary na taka firme to super mozesz mi poslac :happy:, i tak mialam sie tym zajac juz znalazlam nr gdzie mozna skladac skargi zazalenia i takie tam tylko nie wiem czy cos bym sama wskurala a najlepsze jest to ze mam mase zdjec i filmow z mala gdzie to wszystko widac od poczatku jej ulozenie cialka i tak dalej i to ze miala podawany tlen tez jest na fortce, bo niestety w dokumentach nic nie zamiescili malo tego mala byla obwiazana pepowina i dopiero lekarz nam wyjasnil w pl jak to wyglada i zgodnie z mezem widzielismy to samo wiec swiatkow i dokumentacji pod dostatkiem i nie zamierzam darowac im tego ale zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladac w praktyce

pozdrawiam

Do góry