reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Tigger a to szczepienie tutaj czy w Pl?
Tez sie zastanawialam czy zaszcepic Marike le laski w Plmowia ze nawet tam juz nie szczepia i Health Visitor powiedziala mi ze nie da rady.
Juz sama nie wiem.
A jak dzizdius po szczepionce bo slyszalam ze gorzej znosza niz inne szczepienia.
I ile dawek podaja?

reklama
maja dobra rada:-)
tegger pokaz mala:-)owiedziny na calego;-)
wieczoryna no widzisz od razu lepiej

a ja obejzalam Hanibal Rising wrr....niezly film,od czego sie wziol hanibal co za historia

wciaz burzuje po bb nadrabiam;-)

A ja obejzalam Dirty Dancing po raz 150:tak::-D, fajnie sie relaksuje przy nim:-). Moj maz smieje sie ze mnie ze znam to juz na pamiec. Siedze w domku juz trzeci dzien i kuruje sie, mam infekcje gardla:wściekła/y::-(. Myslalam, ze to po moim obzarstwie lodami ale lekarz powiedzial ze to wirusowe:sick:. Lecze sie domowymi sposobami i mam nadzieje, ze to przejdzie szybko, bo juz niedlugo czas na Dzidzie.

Maxin a jak twoje zdrowko?, juz w porzadku?

HEJ! i od nas chca numer NHS Leonka, ale ja takiej rzeczy nie posiadam, byłam w naszej przychodni ale oni nie potrafili mi poradzic, dali tylko jakis nr telefonu i powiedziele ze tam mi moze pomoga?? moze wy wiecie gdzie go daja? dodam ze Leos urodził sie w Polsce.

Tigger a to szczepienie tutaj czy w Pl?
Tez sie zastanawialam czy zaszcepic Marike le laski w Plmowia ze nawet tam juz nie szczepia i Health Visitor powiedziala mi ze nie da rady.
Juz sama nie wiem.
A jak dzizdius po szczepionce bo slyszalam ze gorzej znosza niz inne szczepienia.
I ile dawek podaja?

szczepienie tutaj, na poczatku health visitor powiedziala mi, ze w pierwszych 13 tygodniach zycia dziecka zaszczepia je na gruzlice (szczepionka sie nazywa BCG), no i rzeczywiscie, jakis czas temu przyszedl list, ze mamy sie stawic w przychodni:-)
po tym szczepieniu nie ma goraczki, za to goi sie przez 3 miesiace i w tym czasie ranka moze sie saczyc, no i w ta raczke nie mozna szczepic przez te 3 miesiace (ale z tego co wiem, to pozostale sa i tak chyba w nozke):-)

HEJ! i od nas chca numer NHS Leonka, ale ja takiej rzeczy nie posiadam, byłam w naszej przychodni ale oni nie potrafili mi poradzic, dali tylko jakis nr telefonu i powiedziele ze tam mi moze pomoga?? moze wy wiecie gdzie go daja? dodam ze Leos urodził sie w Polsce.

jak zapisujesz sie do GP pierwszy raz, to wypelniasz formularz rejestracyjny, oni go wysylaja i dostajesz poczta po paru tygodniach karte NHS z numerem:-)

Hej dziewczyny,probowalam przez kilka dni wlaczyc sie do rozmowy,ale nie moglam sie polaczyc,cos z netem nie dzialalo...dopiero teraz mi sie udalo..jutro jedziemy do Polski!! wiec odezwe sie dopiero po powrocie.Pozdrawiam wszystkie i Wasze dzieciaczki...

reklama
Czesc wszystkim:-):-) jak tym starym tak tym mlodym bywalcom BB:-D
Poradzcie mi dziewczyny gdzie moge znalezc jakas fajna:tak::tak::tak: dyskoteke z rozna muzyka a nie caly czas z technem:no::no::no::no:? Bo mamy ochote pojsc sie pobawic za tydzien i juz cos szukam

Do góry