DarkAsterR
Fanka BB :)
A jest coś co w ogóle lubi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam pytanie bo widzę ze macie starsze dzieciaczki może któraś miała podobnie bo w gronie moich znajomych z reala to oczywiście każdy radzi ze np.”przegłodź go porządnie a zje” albo guzik prawda będzie płakał a dalej nie weźmie nic do buzi :/ albo „dawaj mu frytki i słodycze” to tez odpada bo staram się żeby jadł zdrowo nie jestem jakimś świrem ale wszystko daje z umiarem.mój mały jadł ładnie (22czerwca 2latka skończy) a teraz szok bo tak wybrzydza ze mi ręce opadają ... za to w nocy się budzi z płaczem bo głodny no można dostać na głowę :x i nie myślcie o mnie ze jestem jakaś wyrodna madka co płacz dziecka ją wkurza ale serio już nie wiem co się dzieje wybaczcie napisałam to trochę chaotycznie
Dziewczyny mam pytanie bo widzę ze macie starsze dzieciaczki [emoji14] może któraś miała podobnie bo w gronie moich znajomych z reala to oczywiście każdy radzi ze np.”przegłodź go porządnie a zje” albo guzik prawda będzie płakał a dalej nie weźmie nic do buzi :/ albo „dawaj mu frytki i słodycze” to tez odpada bo staram się żeby jadł zdrowo nie jestem jakimś świrem ale wszystko daje z umiarem.mój mały jadł ładnie (22czerwca 2latka skończy) a teraz szok bo tak wybrzydza ze mi ręce opadają ... za to w nocy się budzi z płaczem bo głodny no można dostać na głowę :x i nie myślcie o mnie ze jestem jakaś wyrodna madka co płacz dziecka ją wkurza ale serio już nie wiem co się dzieje wybaczcie napisałam to trochę chaotycznie
I jak?chyba na calym swiecie tylko mi sie podobal ten odcinekObejrzałam GOT...
Podobał mi się ale musiałam go sobie w głowie poukładać.
Ciekawe jak to zakończą?