reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam kochane ja wpadłam sie pozegnac jutro rano juz spadamy:tak::tak::tak::tak: do Polski jeszcze ostanie porzadki mi zostały :tak::tak: i pakowanko....
Szczescia i czekamy na zdjecia ;-)
15 jest chyba koncert madonny :-D:-D:-Dws PL i najwieksze swieto koscielne :-D:-D
Ja na Twoim miesjcu kupilabym to i to no chyba ze nie mialabym na to tyle kasy przeznaczonej to wolalabym mate :tak:
Chociarz ja tez mialam to i to jak Pinka:tak:
Najpierw lezaczek bo mala ze Mna wszedzie byla i sie bawila i sobie lezala, bujalam ja czasem w nim :tak::tak:a nawet spala czasem jak jej sie znudzilo:-D
Wszedzie z nim mozna sie poruszac i nie trzeba wiecznie dziecka pilnowac(bo masz zapiecia) bo nie ucieknie jak z maty, ale za to mata lepsza pod wzgeldem fizycznym wiecej ruchu i cwieczenia dla dziecka podczas gdy lezy na brzuszku czy jak starsze siada i bawi sie i raczkuje :tak::tak::tak: a w lezaczku tylko lezy na w polsiedzaco i ma jakeis zabawki czy cos ...ale juz nie polzey na brzuszku i nie popodnosi sie ani niepocwiczy miesni :tak:;-)a jednak mimo wszystko lepiej jak dziecko ma pole do pocwiczenia i pozmagania sie ;-);-);-)z wlasnymi miesniami :-):-)

Takie jest moje zdanie ale to i to mozna tanio kupic

reklama
Pinka no to szczęsliwej podrózy, udanej imprezki no i najwazniejsze zebyś się nie rozmyśliła...:-)Mam nadzieje ze zdasz relacje.

Pinka powodzenia, udanej zabawy do bialego rana, i czekamy na zdjecia!!!
Co do tego, czy kupic mate, czy bujaczek, to my mamy to i to...Bujaczek jest niezastapiony od urodzenia, a mata teraz sie bardziej przydaje, bo mala juz trzyma wszystko ladnie w raczkach i bawi sie zabawkami... Natomiast teraz nie wiem, jak uda sie mi nauczyc ja spac popoludniu w lozeczku, bo do tej pory drzemala w bujaczku, a juz z niego wyrasta... Zastanawialam sie nad zakupem czegos jak to
http://www.mothercare.com/Fisher-Price-Fisher-Price-Rainforest-Jumperoo/dp/B000M4XMKY/sr=1-3/qid=1249413617/ref=sr_1_3/279-3185776-7526224?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core
ale wagowo jest tylko do 11 kg, a moja ma juz prawie 9, wiec chyba nie warto, bo dlugo tego nie bedzie miala...

pandorka moje zdanie jest podobne jak dziewczyn, ja uważam, że lepsze jest normalne łóżko ze względów zdrowotnych, ale mam kumpelę, która ma travel cot w domu i jest ok.

kornasia co do Twojego pytania czy mata czy leżaczek, to ja też miałam to i to (leżaczek był pomocny w kuchni, a mata jest super jak dzieciątko już się więcej rusza, taka pierwsza forma zabawy).

Pinka miłego pobytu i oby wszystko się udało w tym jednym z najważniejszych w życiu dla Was dniu ;) już nie mogę się doczekać zdjęć.

Mamusia Blaneczki to super, że Wam się układa na nowym mieszkanku.

oki ja uciekam do solara. pa pa.

Joklis ja Ci radze nauczyc mala do spania w lozeczku bo bedziesz miala nie lada problem.mala rosnie i na dlugo w zadne lezaczki sie nie zmiesci:sorry:a ten to jest maly.kolezanka miala taki i na dlugo nie wystarczyl a drogi jest:baffled:spac tez sie w nim nie da za bardzo:no:

Kondzio bez zmian,uciekam przed tv bo mamy w koncu chwle dla siebie:sorry:papa
Pinka trzymaj sie;-)

Czesc :-)
Podczytuje was codziennie, ale ostatnio weny brak, zeby cos napisac.... czy Wy tez macie takiego lenia??? :sorry2:

Pinka- powodzenia, trzymamy kciuki i zdaj relacje zaraz po powrocie....:-):-)

Co do tego lozeczka, to mnie tez sie wydaje, ze zwykle ze szczebelkami najlepsze, ale na wyjazdy do Polski mam zawsze turystyczne i tez jest ok....:tak::-)

Witam mamy!!!
Joklis ja Ci radze nauczyc mala do spania w lozeczku bo bedziesz miala nie lada problem.mala rosnie i na dlugo w zadne lezaczki sie nie zmiesci:sorry:a ten to jest maly.kolezanka miala taki i na dlugo nie wystarczyl a drogi jest:baffled:spac tez sie w nim nie da za bardzo:no:
Ja wiem... W nocy mala ladnie mi zasypia w lozeczku, ale w dzien sa problemy... Moj lezaczek wyglada tak
http://www.mothercare.com/Fisher-Price-Think-Pink-bouncer/dp/B000M5FCUG/sr=1-4/qid=1249460918/ref=sr_1_4/279-3185776-7526224?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core
Mamy tez taka hustawke- dostalismy od znajomych ale mala za nia nie przepada
http://www.mothercare.com/Mothercar...ing=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core
To co mialam kupic mialo byc nastepna forma zabawy, bo z lezaczka wyrasta, ale faktycznie chyba sie nie oplaca. No i spac w tym nie moze :-) A moze chodzik lepszy? chociaz u nas w domu dywan i moze mialaby problem z popychaniem ? Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Mamusie!

Znow zagladam do was dzis na szybcika.
Sprawdzam bilety na jakis urlop,bo kurcze moj to nie byl juz chyba z dwa lata nigdzie ani w pl :eek:i zaczyna mi chlop swirowac.Po za tym nigdy nie bylismy razem na jakims urlopie na wakacjach.Sprawdzam bilety do Mamy do Grecji i sa strasznie drogie :sorry2:,a tam wole jechac ,bo pogoda extra, mamy sie gdzie zatrzymac itd.
Po za tym zla chodze zla!:-p
bo facet mial mi wyrobic wizytowki na poniedzialek pazurkow i nadal ich nie mam:angry:czekam juz drugi tydzien wkurza mnie koles...grrrr.Dzis do niego podjade.

Pandorka mysle ,ze kup lozeczko moze sa gdzie u was hurtownie?
ja wlasnie na takiej ala hurtowni kupilam Briankowi lozeczko z materacem za 85f i to bylo lozeczko od 0-5 lat!
ze mozna bylo sczebelki sciagnac i mialby lozeczko normalne,jednak gos przedalam,bo Brianek dostal mebelki mamuta od mojej mamy na chrzest i dokupilam mu do tego kompletu lozeczko.
Wozek tez na takiej ala hurtowni kupilam za 125f :-) jeszcze pamietam dostalam do tego gratis spiworek do woeczka.Porozgladaj sie.
U nas ten sklep nazywa sie Baby Bank i kiedys mi ta pani stamtad mowila,ze oni robia czasem lozeczka dla Mothercare itd.
Bardzo tanie i ladne sa lozeczka w Ikei tez www.ikea.co.uk sprawdz sobie!

Kwiateczek jak bede miala chwilke czasu zrobie foteczki:-)

Pinka tzrymam kciukasy!
bede myslalmi z wami 15-stego:-)

Kornasia ja kupowalam i to i to :-)
tylko ze ja mate mialam taka z argosa za 10f z piszczacymi zabawkami i z lusterkiem ale nie wisialy one,
a lezaczek najbardziej mi sie przydal:blink:

Mamusia Blaneczki fajnie ze u was do przodu wszytsko idzie.

Ok musze zmykac zabrac sie za sprzatanie,gotowanie itd:-p

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Do góry