reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gosia ja lekarzem nie jestem ale poszlam do drugiego i to samo powiedziala tylko ze ten drugi to normalnie sadysta,kazde badanie to byl bol(bylam pare razy,panstwowo) a ten drugi to naprawde super lekarz:tak:nie wiem jak widzial,uzywal wziernika(jak kazdy)i nie wiem szczerze czy cos jeszcze ale musial widziec cos bo sam nie chcial mi nic zrobic bo niby bylo tak zle,za usuniecie tez nie placilam wiec dla kasy tez tego nie zrobil to w sumie po co.:baffled:zrobil mi cytologie i cos tam jeszcze zanim cokolwiek zrobil.nie pamietam juz bo to bylo 6 lat temu:sorry:ale od usuniecia nie mam problemow :tak:ani uplawow ani ic innego a tak ciagle cos lapalam:baffled:wazne ze mam zglowy.zawsze jak jade do Pl to do niego jade,w tym roku nie bylam bo przez to wesele i rozjazdy miedzy G i moim domem nie bylo kiedy.jeszcze maly juz w Pl zaczal chorowac:no:

Probuje dodac wiecej zdjec ale cos nie moge,sukienka zostala w domu,troszke mi sie pozaciagala:sorry:tyle kasy :sorry: buty tylko wzielam bo jeszcze zaloze tutajj:tak:

Miska ja powoli wracam do rytyny:sorry:jutro mam zamiar isc troche na plaze,maly musi sie przyzwyczajac.dalej lapie sie za uszko ale zachowuje sie juz normalnie:tak:czasem po kwiczy jeszcze ale juz o niebo lepiej:tak:
Gosia a wy w Pl to macie teraz pogode znowu nie:-)ja jak bylam to prawie co noc burze,:szok:juz chcioalam po tyg bilet przebukowac bo tak sie balam:no:u G jest dom drewniany normalnie szok:no:wkleje zdjecie moze jutro,burze nagralam na filnie:baffled:

Mamusia Blanki juz nie zaglada tutaj:sorry:

a ja siedze przy zycu wlasnie,ide zapalic(acha zaczel;am w Pl:baffled:ale mam jeszcze paczke wiec nie na dlugo:no:G tez :baffled:w sumie to przez niego bo on zaczal:evil:ale tlumaczenie co:sorry:acha i moje 3 znjome sa w ciazy:sorry:az mi sie zatesknilo:sorry:

reklama
kwiateczek- mi tez teskno....jak widze ze ktos ma mala istotke, albo bedzie ja mial....no ale...
Ja tez mam uplawy czasem takie ze koszmar, to jest meczace....tak mysle ze ta powtorke z cytologii kazali mi zrobic ze wzgledu na nadzerke i te wszytskie objawy co ja pielegniarce podalam a bylo ich troche-ona wszytsko zapisywala na formularzu...

Nie wiem laski czemu ale dzis spedzielam wiekszosc dnia przed kompem na angielskich, amerykanskich, na niemieckich i hiszpanskiech stronach (w dwoch ostatnich pomagala mi kolezanka) i zaczytywalysmy sie czym jest nadzerka i wzedzie pisza ze nadzrerka NIE POWODUJE RAKA MACICY ANI NIE JEST JEJ ZACZATKIEM i zeby tego nie myslic.... a na polskich pisza ze nie leczona powoduje raka..... i badz tu madrym...

witam
co tu taka cisza:szok::szok:gdzie sie wszyskie wylegujecie:-)

Gosia ja to mam za sobva,rak by byl czy nie,najwazniejsze ze z gowy:tak:w zeszlym roku bylam na konroli po porodzie,wszystko ok:tak:za ro chyba przysla mi tu na cytologie,o ile pamietam to 5 rok bedzie teraz.

okki lece obiad robic:-p

Melduję, że żyję :-D...
tylko ostatnio nie mam czasu na czytanie :sorry2:

Dziewczynki powiedzcie mi gdzie dostanę maternity clothes
oczywiście poza mamas&papas, mothercare i e-bay'em ??

Witam...
pandorka w new looku maja spory wybor, fajne i na kazda kieszen. Sprawdz tez w H&M, bo wiem, ze tam spodnie kupowalam. Next tez ma maternity, ale sa dosyc drogie... Pozdrawiam

Witam...
pandorka w new looku maja spory wybor, fajne i na kazda kieszen. Sprawdz tez w H&M, bo wiem, ze tam spodnie kupowalam. Next tez ma maternity, ale sa dosyc drogie... Pozdrawiam

znalazłam dzisiaj na stronce mamas&papas wyprzedaż i są spodnie już od Ł10, nie będę oszukiwała że troszkę szkoda mi np. Ł30, czy 40 na portki, next jest okropnie drogi, a H&M'a nie lubię bardzo. O new looku mówiła mi znajoma z pracy a ja zapomniałam o nim kompletnie :dry:

reklama
Witam Mamusie!

Ja ostatnio czasu nie mam ,caly weekend robilam pazury!:-)ale sie bardzo ciesze,bo uwielbiam pracowac i robic pazurki.Zrobilam wkoncu tez wloski:blink:no i wkoncu mam moj blond!
Zabieram sie do mojej diety i nie moge sie zabrac ostatnio mam apetyt na kolacje:szok::szok:

Kochane zmykam umeczona dzis jestem jutro cos skrobne tutaj.
Milej nocki zycze
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Do góry