reklama
Hej, ja jestem z Bródna. Nie wiem czy Cię to interesuje. Moja Córka chodzi do przedszkola na Syrokomli, ale szczerze mówiąc nie wiem czy w tym roku mają przyjęcia, bo placówka jest w remoncie. Burzą ją i na tym miejscu będzie piękne, nowoczesne przedszkole, ale otwarcie dopiero za rok. Obecnie dzieci przyjęte do tego przedszkola są wożone do szkoły na ul. Krakusa, gdzie przedszkole wynajęło pomieszczenia. Nie mniej jednak, przedszkole jest bardzo fajne, panie bardzo miłe i profesjonalne, dzieci dużo się uczą od samego początku, a i warunki już za rok będą super. Ja jestem bardzo zadowolona i moje drugie dziecię już za rok tam będę wysyłać.
Podepnę się pod wasz wątek, bo chociaż mam jeszcze troszkę czasu, to wolę wybrać wcześniej, żeby móc sprawdzić przedszkole. Mieszkam na Białołęce.
Oj, odpowiadało by, ale jak idzie do remontu to rzeczywiście może być problem. ja mam takie pytanie, już wpisałam w innym wątku o tym przedszkolu, ale może ktoś coś wie o Tęczowym Przedszkolu. Na stronie internetowej jest wszystko bardzo fajnie opisane, czesne 830zł, specjalistyczna kadra itp, ale wiadomo że w internecie wszystko ładnie wygląda. Kolejnym plusem jest to, że można w sobotę również za niewielką opłatą w sobotę zostawić dziecko, a praca wiadomo...na pewno się tak wybiorę ale może ktoś coś słyszał?
Witajcie!
I ja trochę zmienię temat - a właściwie lokalizację Od niedawna interesuję się zapisaniem mojego Stasia do przedszkola i często słyszę, że czas oczekiwania na zapisanie do dobrego przedszkola to nieraz rok lub dwa lata. Czy to prawda? Czy możecie polecić jakieś przedszkola w Warszawie na Żoliborzu, w których nie trzeba przechodzić kilku etapów rekrutacji?
I ja trochę zmienię temat - a właściwie lokalizację Od niedawna interesuję się zapisaniem mojego Stasia do przedszkola i często słyszę, że czas oczekiwania na zapisanie do dobrego przedszkola to nieraz rok lub dwa lata. Czy to prawda? Czy możecie polecić jakieś przedszkola w Warszawie na Żoliborzu, w których nie trzeba przechodzić kilku etapów rekrutacji?
hej jestem Patrycja mam 25lat i jestem z Targówka z ul.Smolińskiej
szukam kumpeli na spacerki kawki itp czyli super psiapsiółki !
mam 2,5misięczną córeczkę Lili i 31letniego męża Michała.
szukam kumpeli na spacerki kawki itp czyli super psiapsiółki !
mam 2,5misięczną córeczkę Lili i 31letniego męża Michała.
Bestyja :P
Administrator
Zapraszamy Was na bezpłatne spotkanie z Panią dr Joanna Heidtman
"Siła i piękno Kobiety"
Podczas warsztatów zajmiemy się umacnianiem wewnętrznej siły kobiety. Zobaczymy, czy potrafimy wspierać same siebie tak, by móc mieć więcej energii i poczucia wewnętrznej harmonii, a tym samym piękniej i pełniej układać swoje relacje z innymi
Zapisać się można poprzez formularz na stronie :
„Siła i Piękno Kobiety” - warsztaty z dr Joanną Heidtman, ekspertką Dove. - BabyBoom.pl
"Siła i piękno Kobiety"
Podczas warsztatów zajmiemy się umacnianiem wewnętrznej siły kobiety. Zobaczymy, czy potrafimy wspierać same siebie tak, by móc mieć więcej energii i poczucia wewnętrznej harmonii, a tym samym piękniej i pełniej układać swoje relacje z innymi
Zapisać się można poprzez formularz na stronie :
„Siła i Piękno Kobiety” - warsztaty z dr Joanną Heidtman, ekspertką Dove. - BabyBoom.pl
reklama
Witam
Założyłam na facebooku grupę dla mam z Targówka i okolic, serdecznie zapraszam, zapraszajcie również swoje znajome mamusie z okolic! Poznajmy się Pozdrawiam i do zobaczenia w grupie - Magda
Link do grupy: https://www.facebook.com/groups/828002790622888/
Założyłam na facebooku grupę dla mam z Targówka i okolic, serdecznie zapraszam, zapraszajcie również swoje znajome mamusie z okolic! Poznajmy się Pozdrawiam i do zobaczenia w grupie - Magda
Link do grupy: https://www.facebook.com/groups/828002790622888/