reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

edytka ja wozek kupiłam taki: Tako Captiva Mohican Acustic 7 :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe : BOBAS

lozeczko i komode kupiliśmy z firmy Klupś takie z żyrafką.....wszystko czeka w PL na odebranie:):)

ja większość rzeczy kupuje albo będę kupować na allegro....tam jest duzy wybor i a w razie w. można opinie poczytać o danym produkcie w razie jakiś watpliowsci....w sklepie...co by mi wcisnęli to bym brala hahaha:):):)

co do ubranek...dużo rzeczy dostałam od koleżanki....ale jeszcze pare rzeczy trzeba dokupić ....

dodam jeszcze tak poza tematem ze nie dostałam już od lekarza zwolnienia lekarskiego..bo jestem już zdrowa...ale wypisala mi opinie do navu o zlozenie wniosku o svangerskappenger....trochę mnie to teraz stresuje bo dostałam w navie tylko jeden kwitek do wypelnienia dla inspekcji pracy .....od pracodawcy jedynie dostałam pieczatke i podpis na tym dokumencie....i nie wiem czy to aby na pewno wszystko co miałam do zlozenia...zwłaszcza ze z  navem nigdy nic nie wiadomo...zawsze się okazuje dopiero przy wyplacie ze czegos nie ma cos im brakuje i wogole....

na dodatek jeszcze akurat teraz mi lekarka to dala ...jak brakuje mi tylko miesiąc do zaliczenia się do macierzyńskiego.....i martwię się co będzie w razie jak mi tego nie przyznają.....bo jak to w NO......nigdy niczego nie można być z nimi  pewnym na 100%.......ech...........

kolola ja wiem ze mi się na pewno przydadzą i butelki i podgrzewacz...:):):) bo mam zamiar dzidzie karmic i piersią i mieszanka...tak pol na pol...:):):):):):)

mam do was pytanie....czy ktoras w was miała badania na glukozę????? bo dostałam zalecenie zrobienia tego badania ze wzgl. na wysoki poziom glukozy w moczu.....jak wygląda to badanie??????????i kiedy je mam zrobić????? bo lekarka mi nie powiedziała gdzie i kiedy mam się zglosic...tylko w karcie wpisala ze zaleca zrobienie......

Do góry