reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

MARTA SZKODA TWOICH POSTÓW NA NIEGO !!jestem w szoku co teraz doczytałam:szok:, nie dziwota , że sam pieli te swoje grządki:tak:.jak dla mnie to tzw troll i powinnismy go zignorowac , nie karmic trolla:-D!!!!ale mnie to też troche udrzyło:wściekła/y:!!!!
Zbaczając z tematu....
SZkoda , że Mayka chorutka:-(, moze to tylko katarek i szybko przejdzie, a ten kaszel sie utrzymuje:confused:
my dzisiaj w domku , tylko o 18 na chwile wyskoczyłam na ploteczki do sąsiadki , przy okazji Czarus troche sie pobawił z jej córcią, jak zwykle walka o zabawki:-D, teraz sprzatanko , szybkie plum -plum i kolacja ...dzień jak dzień...

reklama
Hej Kobitki!!!!!!!!!!
Wpadłam na chwilkę z najlepszymi życzonkami!!!!!!!!!!!!!:-)
jutro sobie nadrobie co tam popisałyście:tak:
juz mialam nadzieję,że wiosna idzie bo odwilż mała byla a tu od dwóch dni ciągle sypie:-( no cóż jeszcze troche sobie poczekamy,ciekawe tylko ile:eek:
darika to zaświadczenie co dziewczyny pisały o nie pobieraniu zasilków na dziecko,trzeba odebrać osobiście,chyba,że uda się jak ktoś podpisze za ciebie to podanie,w raie czego niech nie mówią,że jestes w Norwegii:tak: moja mama miala problemy ale ma tam znajomą także może się uda:tak:
napiszę coś więcej jak już będzie to miała
kurczę tak bez ładu i składu ale jestem pierwszy dzień na diecie i strasznie mnie ściska w żołądku:eek:

a maya cziwnie wiesz anka bo ma katar i kaszelek ale szczesliwa i usmiechnieta jak zawsze, troche czesciej domaga sie piersi ale to jedyna "innosc"
kurcze ja naprawde mocno sie pilnowalam zeby nie odpisac al ejak przeczytalam wszystko co napisal i jak zobaczylam tego pieknisia to nie wytrzeymalam :baffled::-D
ulzylo mi heh :-D
no to kawka byla i ploteczki..ja ide w srode na plotki :tak:
dzisiajw kosciele wogole beczka bo znajomej corcia(3lata) jak zobaczyla natale w kosciele to normalnie fascynacja i radosc ze szok :-D a od 30 marca razem do przedszkola beda chodzic i do tej samej grupy wiec suuuper :tak: (aha jest polka )
ide na taniec z gwiazdami wiem wiem juz kolejny tasiemiec ;-)

ah ja nie miałam przez jakiś dobry miesiąc tv i nie wiem o co biega , ale zaraz włącze chyba też taniec z gwiazdami bo mi baje dupskiem wychodzą , dzięki za cyne Marta:tak:.
Natanek a z czego ty chcesz się odchudzac:sorry2::-D?

Kurcze za późno przyszłam i nie zdążyłam przeczytac tego co napisała, bo wykasowali wypowiedzi tego świra ale po Waszych widzę, że niezły SZOGUN z niego:-D:-D:-D

Marta mam nadzieję, że u malutkiej na katarku się skończy.

My dziś cały dzień w domku. Ja nie najlepiej się czuję. Męczy mnie przeziębienie. Ada też dziś była niespokojna. Nawet na spacer nie mogliśmy wyjśc, bo straszna zamiec była. Już mam dosyc tej zimy a tu sypie i sypie i końca nie widac :crazy:

Do jutra Kobietki, ja już spac uciekam :-)

a wiecie ze w londku juz forsycje kwitna :baffled: kurzce jak fajne a u nas...trzeba czekac :-D, ja widzialm juz kotki na wierzbach :tak:...
ciekawe czemu wczesniej go nie zbanowali?? hmmm ale mni efacio wkurzyl normalnie,co za tupet wogole :crazy:
a maya jakos nie wiem, musialm jej dac paracet bo jej chyba dzisaelka bolaly i jak zaczal dzialac tak zasnla w koncu bo godzine marudzila, poplakiwala...dziekie dzieczyny ja mam nadzieje tez ze na katarku sie skonczy:tak:
ide pod kolderke...
dobranoc

witam:happy:
u nas kolejna ciężka noc "niekapkowa" , ale myśle , że już koniec z butlą:tak: i już widze , że tyle nie sika w nocy bo i mniej pije , jak dorwał sie do awentu to potrafił w nocy wypic 1,5 litra:szok:, teraz dwa małe niekapki i jest spokój , co za tym idzie mniej pieluch:-D.
dziewczyny co do wczorajszego świątecznego facecika to nikt go nie zbanował ani nie usunął jego postów , sam je wymazał, no i bardzo dobrze , wpadł namieszal i tyle!!! Kamila , ale co n iektórzy go cytowali to nawet po tym zobacz jaki z niego miłośnik kobiet:angry::crazy:.
dobra zmykam i życze miłego dzionka:-)
el8a4o.jpg

God Morgen ;-)
Anka taki intligencik z niego ze w koncu wpadl na to:confused: heh...co coz...
Czarus i Ty niezle sie wymeczycie "odbutelkowanie" ale warto :tak:
Natanek przylaczam sie do pytania Anki: z czego chcesz sie odchudzac?
ja nocka niby spapl ale nie wyspana, u mnie dzeszcz i wiatr ktory glowy urywa :-( czyli normalna pogoda w bergen :-D
spijam kawke i biore sie za sprzatanko, cala podlog ami sie klei bo natala wczoraj porobila slady sokami :sorry2:
Milego Dnia

Hallo.
A w nas nocka jakoś w miarę. Niunia jak zasnęła po 20ej to obudziła się przed 6tą. Pobuszowała pół godzinki i znów spałyśmy do 10ej:szok: Obiecałam sobie, przed przyjazdem tutaj, że nie będę spała dłużej niż do 8.30 ze względu na Adę, bo później późno chodzi mi spac. Ale jak narazie to chyba z raz tylko udało się wstac tak wcześnie:rofl2: U mnie dziś pogoda super 4 na plusie i piękne słoneczko.:-) Napewno zaliczymy jakiś spacerek.

Marta ja nim wyjechałam tutaj to w Polsce też było kilka wiosennych dni i zauważyłam na drzewku przed blokiem kilka zielonych pąków.Ale potem jeszcze przyszedł mróz i pąków ni ma:-D
Aniu czytałam te cytowane wypowiedzi:tak: Brawo dla Czarusia, że powoli pozbywa się butli:tak:

reklama
no dziewczynki ta dieta to po to,żebym już nie obijała piętami dupki przy chodzeniu:-D no i ten brzuch...:dry: powinnam wytrzymać,jeszcze tylko 11 dni:eek:
ja też dzisiaj wcześnie wstałam,mały obudził się o 7.30 i juz nie mogłam zasnąć
ostatnio urwisowi spodobało sie trzaskanie biednej,starej matki po twarzy:szok: dzisiaj ostro powiedziałam,że tak nie wolno to narobił takiego wrzasku,że :szok:
normalnie robi się coraz gorszy:dry: ciekawe co jeszcze wymyśli:eek:
a co do pogody to u nas dzisiaj straszna mgła:-( nie wie czy gdzies dzisiaj pójdziemy,wczoraj dziadek zabral małego na spaer,przynajmniej mialam czas żeby spokojnie chatke ogarnąć i dzisiaj mam spokój:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry