reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

my mamy i chodzik i pchacz. chodzik maz kupil bo mala jak zaczela wstawac to co chwile sie o cos obijala, wiec dla bezpieczenstwa lepiej bylo ja wsadzic. ale tez tylko po 10-15min. pchacz troche niebezpieczny, stabilny jest, ale u nas te kulka sie bardzo mocno krecily, wiec jak sie opierala to odjezdzal jej i upadala na buzie. mysle ze to dla dzieci, ktore juz troszke chodza, a nie dla poczatkujacych

reklama
no wlasnie o tym mowie! dziecko moze sie puscic albo przecylic i zwalic na podloge, albo wlasnie moze odjechac a przeciez o to chodzi zeby dziecko mialo oparcie jak zaczyna chodzic a nie jak juz chodzi samo.. sama nie wiem bo moze i ten chodzik mniej zdrowy ale bardziej bezpieczniejszy mi sie wydaje szczegolnie dla poczåtkujåcych lazikow...

Hej Wieczorowo ;-)
Agata no to super przyjecie, wszedszie dobrze ale w domku najlepiej,nie?
a ja nie mam i nie mialam chodzika...tesciowk achciala kupic ale ja powiedzialam "nie" i koniec...a Natalka pozno sie sama puscila bo wszystkie rowiesniczki z jej wieku juz same chodzily a Natala chyba ja miala 15 miesiecy :tak:...
a wieci eco jest najsmiejszniejsze zawsze jak dzieci sie ucza skakac, ja boki zrywalam z Natali jak "skakala" nie odrywajac nog z podlogi...placz w oczach normalnie :-D
a ja sie zastanawiam czy kupic to:Barnas Hus - MYGATE TEPPE TIL MULTIGITTER
czy takie http://www.reflex.no/Default.aspx?tabid=83&category=sengetilbehor ?

własnie pisalam o czymś takim tylko w kwadrat i większe,no i nie wykładane niczym w środku,naprawdę super sprawa:tak: maluszek ma miejsce do zabawy i nie trzeba ciągle zwracać uwagi,no i najlepiej się w to zaopatrzyć zanim maluszek poczuje wolność i dostęp do wszystkiego:tak:

ho ho , ale dyskusje:-D
Kamila ja tez miałam problem z kupnem wanienki, znalazłam w COOpie, ale jakis fart bo koleżanka jeździła tam co jakiś czas i nic , więc zaopatrzyła się w taka wielka miskę podłużną albo takie kwadratowe skrzynie plastikowe , jakoś musiała rozwiązac problem i zdało egzamin:tak:, wiem co to jest kapiel w umywalce:rofl2: u mnie Czarek ze strachu nie chciał wogole sie myc i szybka akcja pod zlewem, masakra:-:)wściekła/y:.

ha pamietam Anka jak pisalas...dzieci to jak zaczna "wymyslac"to szok :tak:
a niedlugo bede musial kupic druga wanienke bo ta z ikei jest za mala juz. i musze pojezdzic i poszukac dluzszych bo nie mam wanny tylko prysznic a prysznic bez brodzika wiec troche potrawa jak zacznie stawac mi pod prysznicem...a ta w ikei kosztowala 80 nok
a moja tez lezy sobie na macie i nawet sama juz dlugo polezy wiec kuchnie zdaze ogarnac:tak:
a na norge TV leci spajdermen II i patrze sobie troche tam troche tu :-D
dostalam na maila ;-) szkoda ze w pl nie jestesmy :-D
Bebilon - modyfikowane mleko dla dzieci Kaszki Bebilon / PROMOCJA! / Promocja kaszek mlecznych Bebilon!

Ostatnia edycja:
reklama
a ja leże w łóżeczku , w końcu swoim:tak::-) happyy jak nigdy
Cezarutki pocałował mnie przed snem powiedział kocham i wskoczył do mojego wyrka twierdząc , że to jego i tatusia:wściekła/y:, więc mam dzisiaj lokatora :sorry2: obok, zasnął bez butli , ciekawe jak nocka...wiecie on ciągnie duzo picia przez refluks i przyzwyczajony do swojego aventu...ale juz jakis czas temu schowałam i nakupowałam niekapki i jakieś inne butle bidonki , ale drał japke:no:, że nie chce, potem nocnikowanie i za duzo nowości na raz :baffled:.
Marta a jak kaszel , utrzymuje sie u małej?:confused:

Do góry