reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Cześć dziewczyny,
przepraszam że ja na razie ta z doskoku, mały mi się rozchorował, kaszel i gardło, to jego pierwsza choroba, byliśmy u lekarza, na razie oskrzela czyste i obeszło się bez antybiotyku, powinien się wykurować do wyjazdu. Ale strasznie się męczy biedaczek, prawie nie śpimy w nocy.

kasia w Pl sa też suszone śliwki gerbera.

reklama
Anka fajne te modliszki i zuczki :-D Natalka ogladala i co chwilek slyszalam "fuj" he he:-D
Maya odjechala przy peirsi al e to ie koniec jej wieczornego jedzonka, Natala juz w lozku. No i jak nie ma butelek to tez nie pije juz mileczka na noc :-(...ach szkoda ale jest juz naprawde za duza na butelke...moze zrobimy jakies mleczne danie na wieczor, jak platki z mllekiem:confused: zobaczymy...

MOŻE zrób jej rano mleczne danio a wieczorkiem kakao:confused:
pamietam jak moja pra- babcia robiła mi zacierki , wiesz co to jest:-D:confused:

no wlasneiona nie lubi zacierek ani kaszek :baffled: masakra z nia..jedynie platki zostaja albo budyn ale codziennie nie bede budyniu gotowac bo w norge nie mam takiego jak w PL a nie nawiezie mi tesciowa tyle ...
a ja lubie zacierke z kluchami...mniami :-p czesto robie i do tego smazone ziemniaczki, to natalka je tylko ziemniaczki:happy:

Kasia - fakt droga dluga, ale ja przyzwyczajona bo trzaskalam takie traski z tata ciagle jak tylko prawko odebralam. Chce ta trase zrobic jak najszybciej bo Daniel ogolnie jeszcze sporo spi,, fakt nie w tych godzinach co ja bym chciala, ale spi, to latwiej jechac a w aucie to juz wogole jak kamien... ale ten holerny NAV sobie jaja robi:crazy:

no i wpadl kolega i stracilam watek co mialam pisac,, wy tez pewnie zescie juz cos nowego napisaly:tak:

a mi telewizje padła , chyba karta uszkodzona, moze czarek coś grzebał i od soboty jedziemy tylko na dvd:tak:, może i lepiej....ale dostaje w głowie szajby od tych bajek bo przewijaja się po kilka razy:wściekła/y: , a dzisiaj to ja okupowałam tv i zterreryzowałam Czarka i odpaliłam sobie romantyczna komedie:sorry2:...no i mnie wzięło ....dół totalny:baffled::-(.
Ale powiem Wam , że i tak mi się polepszyło od czasu jak przyjechałam z N do PL:tak:, odżyłam na maksa bo juz kiepsko się czułam i myslałam , że u lekarza zląduje, naprawdę ciężko życ w N:rofl2:

Marta - ja chyba cos przeoczylam, czemu chcesz zeby Natka zawsze cos mlecznego przed spaniem jadla? Czy jest cos o czym nie wiem:confused: Sandra to juz je kolacje i wszystkie posilki z nami, daje jej czasem mleko w kubku ale nie zawsze chce, wiec ogolnie nie pije duzo, lubi za to jogurty

i znowu odeszlam jak pisalam i pewnie wypadlam z obiegu

Sandra sama powiedziala dzisiaj ze chce do lozka spac z misiem (ostatni hit spanie z misiem) i poszla spac o 20:30:-) czyzby udalo sie wrocic do normalnej godziny spania:confused:

Daniel przysypia teraz, ale cos mi sie wydaje ze to drzemka, bo cos za wczesnie jak na niego...

reklama
dzieki dziewczyny za info. ja pytam tak w razie czego jak tem bede. Emma raczej wiekszych problemøw z wyprøznianiem nie ma. pilnuje tego i jak tylko widze ze zaczynajå sie bobki to jej na deserek sliwke funduje i kupal potem gigant smierciel i blotnisty obrzydliwiec :-D ale potem znowu na 1-2tyg spokoj. :-D

marta. mleczko cieple na noc jest dobre i zdrowe, i ulatwia zasypianie.. ania pisze kakao, ja zaproponowalabym tez z lyzkå miodu i maselkiem ale tak z drugiej strony mysle ze slodkie na noc moze pobudzic.. a wogole Ty chyba nie masz problemu ze spaniem u dziewczynek nie bo o tym malo piszesz?...

a ja dzisiaj sama. J. poszedl od razu po pracy do kolegi piwkowac.. jutro zrobi sobie wolne. wiec siedze i czyszczenia twardego dysku ciåg dalszy :dry: chyba umyje podloge dla odmiany..

Do góry