reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

hihii Ana a chodz zaadoptujemy Cie :-D:-D :rofl2:
tak sobie mysle,ze sie chyba zdecyduje na ten 29wrzesnia,bedzie chlopak mial 2w1 ewentualnie jak podrosnie i bedzie bardziej kumaty to dwa prezenty bedzie dostawal :-D

jeryyy Gabi od 21 nie chce mi spac :eek: musialam wyjac go z lozka i lezy teraz w foteliku,slucha z nami ENIGMY i cicho chlopina siedzi :sorry:

reklama
Enigmy..hm to były czasy, miałam kiedys ich kasetę:rofl2:, nasze dzieci to nie będa kumały co to kasrzak czy kasetowiec:-D
Lilka wiesz co to nie ładnie , ja nie wiem , ze tak mozna:eek:,
wiesz co dzisiaj byłam bez wózka bo zostawiłam w aucie i teściu zabrał do pracy a teściowa , że mam wziąśc ze strychu:angry:, nie kumam , pierw afera , była przeciez przy tym , w życiu, odpusciłam!!!!, ale to nic , miałam kilka rzeczy do załatwienia na mieście i wiadomo , słuchajcie ja musze wszędzie go ciągnac , a jak do lekarza to dygam z mojej wsi do Gdyni do mojej babci , zeby się Czarkeim zajęła:wściekła/y:, nie mam siły...

Ostatnia edycja:
Lilka rzeczywiscie twoja siostra troche przesadzila, ale jak piszesz ona ma juz starsze dzieci i pewnie zapomniala jak to bywa.
moja ma czasem napady zlosci, potrafi sie polozyc i krzyczec na ulicy, ale ogolnie tez jest bardzo grzeczna i usluchana, przynajmniej tak mi sie wydaje:-D
tak to jest ana jak sie nie ma dzieci to tylko ludzie krytykowac potrafia. moj wojek zawsze zle mowil o moich braciach, a jego syn 14 letni to teraz wszystkich przerosl:baffled:
kasia, chodzilam z grubachem na basen, teraz z 2 nie dam rady, ale musze cos wykabinowac, moze jak mala jest w przedszkolu. ja zawsze lubilam plywac, ale dla siebie to juz w ogole czasu nie znajduje:no:

Ana biedna jestes,sama z Czarkiem...niby jestes w PL otoczona rodzina,powinno ci byc lzej a tu klops
ech

wiecie mnie wkurza,ze ludzie nie potrafia byc prosci,zyc wg prostych zasad,tylko wiecznie non stop cos :baffled: mnie ostatnio tylu ludzi wokol zawiodlo,denerwuje,ze sie zastanawiam czy oni inaczej nie potrafia?
ja jestem chyba za uczciwa ...:baffled: nawet nie bede sie rozwodzic,ale siostra i paru znajomych mnie tak rozczarowali,ze to wszystko spowodowalo,ze moj stosunek do ludzi w pewnym sensie ulegl zmianie :confused2:

Tampeza tak to bywa , krytykuje a sam nie spojrzy na siebie , ah Polaczki tak mamy:-(....
Lilka ja tez jakis kryzys pod tym względem przeżywam , i smutno i doły....jakos ostatnio to zauważam i sie nasila , jakies takie olewanie i myślenie tylko o sobie... się włącza u ludzi:szok: druga rzecz jestę fajna kolezanka jak pomagasz , cos załatwisz a potem w odstawkę...:-(

nie masz wesolo ana z tesciami, mogliby troche bardziej pomoc, zwlaszcza, ze masz do zalatwienia sprawy, a nie wychodzisz dla rozrywki.
Lilka to dobra postawa, ja jeszcze do tego nie doszlam, tyle razy bylam oszukana albo wykorzystana, a zawsze naiwnie wierze w ludzi i niestety czesto sie myle
zmykam spac, mam nadzieje ze trol dzis lepiej pospi.
dobranoc

Witam wieczorowo a bardziej nocnie :-D
an pyszcxzek padam normalnie...
Lilka no wiesz co wlasna siostra takie rzeczy :szok::szok::crazy: w morde normalnie dac :crazy:!!! jeszcze "obcym" ludkom takie cos i ..ehhhh szkoda gadac...
a co do wychowania dzieci jamusze przestac krzyczec, ostatnio sama siebie przerazam..dre pyska czasem o wszytsko...ale bede panowac nad soba...zauwazylam ze Natalka bardziej slucha jak sie jej powie normalnie a nie krzykem :tak: to taki emoje male wyznanie;-)
Anka a tesciu glowy nie ma zeby wozek z samochodu wyjac? cudna babcia powiadasz? ja moj abede miala na tydzien :baffled::baffled::baffled: mysli ze MAya sie do niej przyzwyczai...marzenie :-D tylko mi Mayki bedzie szkoda bo sie nadenerwuje i naplacze :zawstydzona/y::-(.
Dziekuje w Imieniu NAtalki za Wszystkie Zyczonka...Anka a jak zrobilas tamto faje duze z wszysttkimi? i napisz mi jak wstawic fotki zeby ni ebyly zalacznikami:tak:.
poszlabym juz spac ale czekam az galaretka stezeje na tort...mam nadzieje ze wyszedl ...
spadam bo czuje ze jakies bzdurki zaczynam pisac...
DOBRANOC ;-)

Ana moja siostra ostatnio tak robi,dzwoni gdy potrzebuje jakiejs informacji :crazy:
np.teraz sie przeprowadzali,w zwiazku z tym zadzwonila a raczej moj siostrzeniec dlaczego nie maja neta skoro maja sygnal
wogole do K. dzwonia do mnie nie :crazy: no wiec K. uswiadomil ze musza w telenor zglosic,ze zmienili adres zamieszkania,wtedy przyjezdza ekipa i aktywuja neta w nowym miejscu
my na to czekalismy 3 tygodnie
oczywiscie nie uwierzyli...poprosili przjaciela naszego,by do nich przyjechal i naprawil :crazy: oczywiscie nic nie zrobil,bo musza zglosic w telenor zmiane

no i mielismy byc zaproszeni na parapetowe....a nawet od osob trzecich sie dowiedzielismy,ze oni juz sie przeprowadzili :crazy: fajnie...

reklama
Marta z tym wozkiem to moja wina....:tak:aż tak xle nie jest ,ale spodziewałam sie jakięś pomocy jak razem mieszkamy:-(, no nie ważne:-(.
ierwsze co to msiłam wszystkie wasze zdjęcia skopiowac do swoich obrazów, przenieśc do programu , gdzie tworzysz taki kolaz, jest dużo opcji , bo mozesz też na środku zrobic jedno duże zdjęcie a w koło malusie:tak:,wiesz co ja siedzialam do nocu i kopiowałam pokolei wszystkie, a potem jakos nie objeło z załączników i pare jak miało na dole jakies wymiary:-(, wkurzylam się bo cała praca na marne, program nazywa się PICASO, naprawde wszystko robi za ciebie , typowy jak ktos nie ma czasu bo biega taki Cezaruttki:-D,co do załączników to mi one rzadko działaja i korzystam z fotosika, albo:
gif Pictures, gif Images, gif Photos, gif Videos - Images Search - TinyPic - bezpłatny hosting obrazw, udostępnianie zdjęć i hosting filmw wideo

u góry po lewej stroie jest prześlij na serwer i tam juz działasz...
lub:
ImageShack® - Image Hosting
ale ile bym dała , żeby móc z załączników , bo tak mulą te darmowe hostingi , że sie nie chce...

Do góry