reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
dzieńdoberek , jak dziewczyny jeszcze śpicie?:-D
ja miałam pobudkę wcześnie , jakoś tu nie daje mi pospać , w Norwegii budziliśmy się o 10 albo później , no , ale tu nie mam tak dobrze:crazy:. powoli się zbieramy bo pogoda super , więc trzeba to wykorzystać:tak:, najlepsze jest to , że tak narzekałam na moja wioche w N a tu nie jest lepiej bo autobusy jeżdżą co godzinę, więc , żeby pojechać do Gdyni to nie jest taka łatwa sprawa:-D.a jak wasze plany na dzisiaj?

wtam
u nas leniwy weekend, wczoraj pojechalismy nad jeziorko i zrobilismy rundke dookola z dzieciakami.
Lamia poszla juz dzis do przedszkola, ale plakala jak ja zostawialam, nie wiem co jej dzis odbilo?
bylam tez w helsestation zwazyc mojego kloca, wazy 7200, czyli wiecej niz grubachu w tym wieku. ale ogolnie malo przybrala w ostatnim miesiacu, tylko 700g.
ana skad ja znam te autobusy, raz na godzine, a wieczorem raz na dwie i o 22 ostatni, ale tu mam gorzej, np w soboty i niedziele jezdzi co 3h

hejka

powiem wam cos tylko boje sie az zapeszyc:baffled:

znajomy dzwonil dzisiaj do nas bo wie jaka mamy sytuacje z wlasicielami i ze szukamy mieszkania. Powiedzial ze w maju zjezdza do PL i ze pojdzie dzisiaj to tego posrednictwa co wynajmuje od nich, a zna ich dobrze i sie lubia i powie ze ma kogos na swoje miejsce i ze ich poleca. My wlasnie stojimy tam 3 w kolejce na liscie. Dal nam taka propozycje w zwiazku iz mieszkal tam z kolega a teraz zostal sam, ze moglby placic polowe czynszu i moglibysmy sie juz wprowadzic od stycznia i on wezmie jedna z trzech sypialni. Ma tez fajne meble w salonie ktore kupil i pewnie chcialby je moze za pol ceny opchnac. Odmalowal salon i jest naprawde fajny. Powiedzielismy mu ze jak zalatwi nam to mieszkanie to moze mieszkac za darmo te 5 miesiecy (tylko zrzuci sie na rachunki) i w to miejsce wezmiemy sobie meble. Mieszkanie jest naprawde spore dwupoziomowe (blizniak) z piwnica i strychem, wiec te meble co mamy teraz tez sie przyadza. No i w Sandnes - hurra!! nie bede placic tych holernych bramek i wszystkich mam pod reka. Dwa domy dalej mieszka moja dobra znajoma. Teraz trzymajcie kciuki, bo az boje sie zapeszyc:-(

dom z wierzchu nie jest ladny, ale co tam przynajmniej spokoj bedzie i bedziemy miec tez kawalek swojego ogrodu, a to przy dzieciach jest naprawde wazne. Mozna zrobic piaskownice troche zabawek kupic i juz nie trzeba z dzieciakiem lazic nie wiadomo gdzie, moze wyjsc na dwor a Daniel moze spac w wozku. Tym sposobem napewno Sandra bylaby wiecej na swiezym powietrzu.....

ja lece uspac malego, bo Sandra wyszla z mezem i chce wykorzystac ten czas na prasowanie tej sterty ktora wypraalam w weekend.

Hejka.
Nio to trzymamy kciuki Agatko, żeby wypaliło z tym mieszkaniem:tak:

Tampeza mojagwiazda przybrała przez ostatni miesiąc tylko 500 gram i kazali mi zrobić jej badania na anemię i ją troszkę utuczyć:baffled:

My dziś jedziemy w odwiedziny do mojej koleżanki z prezentem ślubnym, bo od wrzesnia do niej jadę i dojechać nie mogę.
Nio miłego dnia :-)

Aniu to wielkie gratki dla Ciebie :-)!!!! a nie wiesz czy czy sie jeszcze nie przyda ;-)
...a tak u nas czarno....
Agata trzy,a, kciuki tak po cichu zeby nie zapeszyc :tak:
Agnieszka Witaj i dawaj na forum :tak:...gdzie ta Twoja miejscowosc lezy :confused:
a moj bol brzucha zaowocowal super grypa :-(, najpierw Natala pozniej Tomek teraz ja, mam nadzieje ze Mayi nic nie bedzie....a mnie kazda kosc boli i jest mi zimno...w dodatku nic niemoge barc oprocz paracetu :crazy:
Natala miala dzisiaj isc do przedszkola ale jest w domu bo ja nie mam sily nawet wozka pchac a do przedszkola ma pod gorke....nic w przyszlymm roku sie wszyscy szczepimy na grype :tak:
Miolego Dnia:-)

witam! moja miejscowość znajduje się blisko Trondheim,Marta pisałam do ciebie ale może nie doszło,mam pytanie chodzi mi o dodatek na mieszkanie,pisałaś coś o tym chyba na 367stronie! chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej :-)była bym wdzięczna! pozdrawiam

reklama
Do góry