reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

oj to współczuje Marta , myślałam , że zdecydowałaś się na tamte mikołajki w Bergen,,,,a prezent super , jak na księżniczke przystało:-D
my wczoraj bylismy na balu mikołajkowym w Gdyni , juz w norge mu zaaranżowałam , biegał , cieszyl sie niesamowicie i nawet mikołajowi usiadł na kolanach:szok:.
a dzisiaj u mnie pogoda paskudna , to pojechałam tylko do mamy do gdynie na obiad i przed chwila wróciłam i leniu****emy:tak:

reklama
ale beka :-D:-D:-D zobacz co wygwiazdkowlao:-D:-D:-D:-D

No to Czarus sie wybiegal i ucieszyl...no i jaki odwazny ze sw.Mikolajowi na kolanach usiadl :tak::-)!!!!
u nas pogoda nawet, mroznie kolo zera zawsze ale za to troche slonka :tak::-)

widzę widzę:-D:-D:-D:-D
ja tydzień temu z mężusiem pojechałam na krotka wycieczkę , sprawdzić czy jest śnieg i można już na desce śmigać, byliśmy w EIKEDAIL, ale pustki , mimo , że śnieżek leżał , sezonu jeszcze niema , dzisiaj pojechał do Voss , mam nadzieję , że sie załapał już na sezon, a w Bergen śniegu nie ma , co?:confused:
tak w ogóle zapomniałam sie pochwalić , że napisałam test najlepiej z całej grupy , normalnie mnie zatkało:szok:..no ale co mi to da:rofl2:...

Marta ja tez lubie sobie posprzatac, ale to delektowanie czystoscia mi nie wychodzi, bo Sandra z tata zaraz robia balagan od poczatku nawet nie zdarze pozadnie skonczyc:-D

a ja nawet sie troche wyspalam;-)

maly sie obudzil ze mna i lezy sobie teraz w lezaczku, ciekawe jak dlugo, bo on najchetniej by z raczek nie schodzil jak nie spi:baffled:

Cześć wieczornie
spotkałyśmy się dziś z Eweliną przy okazji polskiej mszy. Było super, przegadałyśmy w salce całą mszę;-)
Wkrótce fotki na zamkniętym.
U nas mroźnie, chodniki śliskie.
Jutro do Helsestasjon na pomiary i spotkanie grupowe... heheh będzie się działo..
Miłego wieczorku panienki;-)
PS Aniu naprawdę *** to Ty napisałaś czy cenzura wątkowa:angry:?:blink:

super , czekamy na fotki:tak:
samo mnie wygwiazdkowało :-D, pewnie , dlatego , że w moim wyrazie było brzydkie slowo:-D, wielki brat wszystko widzi:-D

witam się jako nowa na forum! od roku mieszkam w Norwegii,mamy dwójkę dzieci-córka chodzi do pierwszej klasy ,synek ma 2 miesiące-urodzony tutaj!:-)
mam nadzieję że przygarniecie mnie do siebie :tak:pozdrawiam

witaj Agusia - moja rowiesniczko;-)

czuj sie jak u siebie i pisz co tam ci na sercu lezy:tak:

moje dzieci spia, ja zaraz tez uciekam do lozeczka, bo jak to ujelyscie powera mialam i mimo iz drzemka w dzien byla, to trzeba sie polozyc....

spokojnej nocy zycze wszystkim mamusiom i dzidziusiom;-)

reklama
mam pytanko -jak wstawić suwaczki pod postami? próbuję i nic mi nie wychodzi:no: i nawet zdjęcie się nie wyświetla:szok: nie wiem o co chodzi,ale teraz już spadam spać bo padam,dobranoc

Musisz wejść w ustawienia, potem w edytuj sygnaturę a potem wkleić adres suwaczka w tym pustym białym polu :-)

Też już mykam spać. Mam nadzieję, że jutro wstanę z takim powerem jak dzisiaj Agata :-D
Słodkich snów mamuśki :rofl2:

Do góry