reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

nie , gdzie tam , miała być na mikołajki , ale jakoś nie czuć tej zimy:rofl2:, dziasiaj byłam na placu zabaw kolo kontrastu i pustki a pogoda super, ale ja przyzwyczajona do norweskich klimatów , więc zimno mnie nie ptzreażało , mamuski pewnie kiszą sie z dzieciakami w domku, jutro idziemy do" bajkowa", to takie miejsce ze zjeżdżalaniami i piłeczkami , ale jutro to mikołaj wkracza do akcji i bedzie zabawa dla dzieciaczków:tak:, mam nadzieję , że Czarus się nie przestraszy, bo ostatnio to nawet babcia go przeraża , mam nadzieję , że to przejściowe , bo mam juz umówione wizyty u zębologa i musze z kimś zostawić Czarka. Agnieszka a ty kiedy jedziesz , miałaś 5....:confused:

reklama
a co tam jeszcze sie czyms pochwale. Zobaczcie reportaz z moim znajomym. Ciezko powiedziec ze to znajomy bo ja w jego rodzinnym domu sie prawie wychowalam. Zaprzyjaznilam sie jeszcze jako dziecko z jego siostra, mieszkala przecznice ode mnie i tak sie trzymamy do dzic. Mozna powiedziec ze to moj starszy brat. Teraz tez kazdego razu jak jestem to sie spotykamy w PL. W kwietniu nawet bylismy wszyscy nad morzem;-)

Wzorowy maszynista metra « Telewizja TVPW

ps. na codzien to jajcarz i wcale nie jest taki powazny;-) no tak naprawde troche innaczej spedza dzien niz tam jest opisane, ale coz mial powiedziec ze robi jeszcze w jednej robocie i ze w miedzy czasie lubi sobie imprezke dobra zrobic:-D tym razem tez jedziemy do nich,,, zawsze robia sporo impreze jak przyjezdzam i spraszaja wszystkich znajomych;-)

pewnie agata chwal sie, zaraz obejrze
ana jade 22 grudnia, teraz bylo mi troche za wczesnie, a potem nie bylo biletow, takze dopier przed wigilia
lece spac, tylko najpierw napase mojego zarloka

Anka bekowo :-D....ja bym wytlumaczyla i przyjela prezenty, milo z ich strony:-D.
Agata no to naprawde masz sie Kim chwalic, bo to nie latwa robotka:tak:...ja juz odpadam bo nosze okulary wiec lipa....a tak sobie myslalm jak ten czas zapierdziela, bo nie dawno co razem jako dzieci po podwroku biegaliscie a teraz juz kazdy ma swoje zycie:rofl2:....ehhhh
Aga ja mam tak samo z karmieniem :-D Ja nie daje smoczka, a jak juz n ie ciagnie to sama wypluwa, wogole to zauwazylam ze ona naprawde ciagnie jak ma go w buzi a nie dziumdzia.
Mam nadzieje ze macie Spokojny Sen, bo tego Zycze Kazdej Mamusce:tak::-)

a i wlasnieMikołaj przeszedl kolo mnie :-D
Dla Wszystkich Dzieciaczkow Samych Prezentow i Usmiechow!!!!....no i dla Was Kochane Mamuski!!!!

Ostatnia edycja:
Juz Mikolaj grzeje sanie.
Czego pragniesz niech sie stanie.
Kazde z marzen skrytych w glebi swiety Dziadek moze spelnic.

Ostatnia edycja:
ale cisza:szok:

ja dzisiaj spotkalam sie ze znajomymi, a potem pojechalam do nastepnych znajomych, wiec caly dzien towarzyski;-)

na malego super zaczyna kapiel dzialac bo od razu spi;-) Sandre musze tez polozyc to bedzie troche spokoju, choc maz chcialby ja troche pozniej dzisiaj polozyc z nadzieja ze jutro sobie dluzej pospi:happy:

a jak tam wam dzionek?

Witam z rana

Agatko i jak Sandra? Pospała dłużej?:-)

A nam dwa ostatnie dzionki minęły bardzo interesująco i szybko. W piątek od rana do wieczora miałyśmy gości a wczoraj to ja byłam w szkółce a Ada z babcią na zakupach. A dziś będziemy cały dzionek leniuchować :-)

Bellakama - Sandra wstala tak jak myslalam jak zwykle o 8 i nawet w nocy sie przebudzala ale tylko na chwile. Ciezko mezowi wytlumaczyc ze jak dziecko ma godzine wstawania to niewazne o ktorej sie je polozy to tak wstaje,,,,ale wiecie faceci;-) mial nadzieje.

Za to ze mniej spala, to juz jest po drzemce. Ja wstalam z fochem bo maly mnie budzil, ale dzien nalezy do w miare dobrych. Juz kuchnia obskoczona, pranie drugie wyprane do rozwieszenia tylko i juz bylam na spacerze z dziecmi. Maz obiad gotuje a to dopiero polowa dnia. Moze jeszcze uda mi sie dzisiaj kurze poprzecierac to bym byla happy, bo tego to od porodu nie robilam:zawstydzona/y: zawsze zostawiam to jako rzecz ostatnia i wlasnie na nia mi brakuje czasu:zawstydzona/y:

A reszta pewnie rodzinnie niedziele spedza:tak:

Ło matko Agata Ty to dzisiaj jakiegoś powera miałaś, że tyle rzeczy od samego rana udało Ci się zrobić:-) Tylko Ci pozazdrościć:tak:

A ja mam w domku taki bałagan, że szok. Ale co tam ... nie będę się z tego powodu dołować. Jutro posprzątam. Dziś niedziela i nie mam zamiaru palcem kiwnąć. Nie ma się czym chwalić ale szczerze mówiąc to nawet obiadu nie chciało mi się robić i do mamuśki się wprosiłam:-D
U nas w Polsce dziś paskudna pogoda :baffled: Cały dzień jest szaro, buro i ponuro... ehh

reklama
Hejka...
No puchy na BB jak nie wiem :-(
Ja wczoraj to tylk zagladalam, juz chcialam pisac ale maya sie wtedy budzila i lipa...
Mikolajki minelay na leniuchowaniu...prezent czyli baletki i reszta stroju...hmmmm....w rozmairze dobre okazaly sie tylko różdżka, korona i spodniczka baletnicy....body i baletki do wymiany na rozmiar wieksze:-D wiec jutro pojade wymienic
Tomek wczoraj w nocy calowal sie z muszla klozetowa, a Natala tez sie budzial co chwile i darla sie i budzila przy tym Maye :crazy:....no i wczorajszy caly dzien spiacy...Ale dzisiaejsz noc juz ok...wyspani wszyscy :tak:
Agata Ty dzisiaj masz motorek w tylku :-D!!! Ale ja lubie sobie tak dobrze posprzatac i usiasc pozniej i sie "delektowac" czystoscia :tak:.

Aniu nogdzie nie bylam dzisiaj....chcialam do kosciola jechac ale jakos dziwniemnie brzuch boli:baffled: i nie mialam ochoty......albo mnie wirus bierze albo miesiaczke dostane....aniz jednego ani z drugiegio nie jestem zadowolona :no::crazy:....ehhh
Buziaki i Pozdrowionka dla Wszytskich!!!!

Do góry