reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Hejka,
a ja dopiero tylek zwleklam z lozka....nocka koszmar, Natala miala jakes ataki bolu brzucha i ryk na cala chate:crazy:...Tomek oczywiscie nic nie slyszal i latalam jak glupia z sypialni do pokoju.....teraz tez w lozku lezy. Nie wiem co jej jest, jak nie przejszie dopniedzialku to do lekarza.
Agata wypoczywaj poki cisza :tak::-)!!!
ooo musze leciec bo Mayka sie obudzila.....
Milego

reklama
hei dziewczyny
istra, ja moge ci dac znac po swietach, czy dam rade zabrac, bo nie wiem jak tam w PL, czy cos mi jeszcze dojdzie. a ezwaga sie nie przejmuj moj trol w pierwszym miesiacu przytyl 2 kg, teraz nie wiem. a starszej w helsestation nakazali diete przed wakacjami
u nas po staremu, grubachu dala popalic w nocy, budzila sie dwa razy i brykala u mnie na lozku, z tego wszystkiego nie mialam rano sily wstac i zawiezc jej do przedszkola tylko wyslalam meza.
agata jak tam z domem?
ana mam nadzieje ze damy rade sie spotkac w PL

Tampeza - a wiec maz byl i rozmawial. Powiedzieli ze maja prawie 40 osob w kolejce:szok: ale w zwiazku z tym ze mamy male dzieci to od razu jestesmy pierwsi:-) w tym momencie akurat nie ma nic, ale dadza znac od razu jakby co. Gdy byl taki boom budowlany to nie mogli znalesc wykonawcy bo maja 70 milionow koron na wybudowanie nowych mieszkan komunalnych i na 2009 beda gotowe. Zapisal od razu ze skoro mamy 2 dzieci to potrzebujemy 3 sypialnie, maz powiedzial ze nie ma problemu z 2 wiekszymi no to zapisal (w okresie oczekiwania na 3 moga byc 2). Mamy spokojnie jechac do Pl tak jak planowalismy bo wysla zawiadomienie do PL na adres ktory podalismy jakby co. W srode ma byc spotkanie i wysla list z opisem rozwoju sytuacji.

Musze leciec bo Daniel ma ssanie wieczorne i smok mu wypada co sie konczy rykiem, a Sandra od 2 godzin ma akcje robienia wszystkiego tego czego nie wolno:crazy: no i wogole sie nie slucha a wrecz robi wszystko na odwrot:wściekła/y:
musze ja przypilnowac jeszcze troche i po 20 laduje w lozku. Spala dzisiaj w miare wczesnie i zasnela mi na dworzu w wozku, wiec powinno byc dobrze.

Jutro jesli dzieci na to pozwola to pojade sobie na spotkanie z Polakami bo jest przed poludniem. Jak dadza popalic w nocy to nie jade:baffled:

o jakim spotkaniu mowisz?
to fajnie ze zapisali was na poczatku kolejki, oby sie jak najszybciej zwolnilo.
ja lamie wlasnie wyslalam do lozka, nawet nie wypila mleka, taka zmeczona, tylko trzyma kubek w rekach:-D

na spotkaniu w komunie byl bo zadzwonili i prosili zeby sie pojawic po otrzymaniu podania o mieszkanie:tak:

u mnie Sandra w lozku ale jeszcze nie spi, spiewa sobie i pewnie za jakis czas zacznie sie drzec. A Daniel dalej ma ssanie i daje mu czasem piers ale dalej chce ciagnac wiec znowu smoka dostal no i raczki:baffled: znowu jedna reka pisze:dry:

pytalam o spotkanie polakow
moja tez ma ssanie, tylko ona cale wieczory, od 18 do 23 praktycznie caly czas na cycu. tak jak lamia, takie gesi na tlucz, tylko podlaczyc pod rure z mlekiem:-D

sorry nie zalapalam:zawstydzona/y: spotykamy sie czasem taka grupka ludzi z ktorymi znamy sie jeszcze z PL. W czasie lata gdy dojezdzaja tez ci co zalapuja sie na sezon to dopiero jest niezla grupa.
Wkleje fotki z wakacyjnego grilla wlasnie w Dale;-)
64klqe.jpg

a tu niektorym sie na spiewanie wzielo:-D fajnie bylo;-)
1pa1qv.jpg

a Aga podajesz malym smoczka jak takie ssanie maja przez tyle godzin, czy jak to kiedys Lilka ujela ze robia sobie dzieciaki smoczka z naszych piersi:-D

niezla grupka, sporo tych znajomych jeszcze z PL.
lamii dalam smoczka jak miala 3tyg, bo wisiala na cycu 24/dobe, ale ten may dziad nie chce, caly czas wyplowa. wolalabym zeby brala smoka, ale chyba jest niereformowalna:-D

witam wieczorowa pora:)))
czytam Was , ale troche wyszłam z obiegu....:rofl2:
chciałam się zameldowaci zobaczyć o czym plotkujecie:-D
u mnie dzisiaj szalony dzień....
wyobraźcie sobie , że mojego M rodzina myślała , że mam urodziny i dostałam prezenty , to jakaś szalona pomyłka , ale nie jest bekowo obchodzić urodziny dwa razy do roku:-D, pierwszy telefon od szwagierki , troche mnie zdziwił i wytlumaczyłam, że to pomylka , , ale spoko , potem wpadł szwagier z nażyczona na winko bo mi dzisiaj smutno , ale przyszli z prezentem :confused:, troche mnie zszokowali!!!, potem teściowa z prezentem wyskoczyła,ale po sprostowaniu:blink:, to jeszcze teśc z całusami i zyczeniami:szok:, jejku troche mi było glupio , co WY byscie zrobiły ....:confused:

reklama
ana super, niespodziewane urodziny i prezenty, ja tam bym sie ucieszyla, przeciez wytlumaczylas wiec nie ma problemu:-D
jak tam pogoda w 3miescie?, przyszla zima?

Do góry