reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

u mojego jest normą budzenie sie na piciu, jak zjadę do PL bedę musiała powtórzyc wszystkie badania na refluks, jestem ciekawa czy jest jakaś poprawa, od kilku tygodni Czarek nie dostaje leku , bo sie skończył, ale nie widze , żeby coś sie zmieniło.

kurcze ale jestem zła , maly tak wcześnie poszedł spac a ja sama siedze , a myślałam o jakieś romantyce z mężusiem a on wystrzelił po tej wizycie na pogotowiu na rybki.

reklama
Wspolczuje chorob dzieciaczkow, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej. Idziecie na parade?
Nasz dziad zdrowy, tylko wstala przed 5 i potem juz nie chciala spac, dopiero o 3 zasnela na godzine. Bylismy dzis u znajomych z dziecmi i oczywiscie moja nie wstawala od stolu przez cala wizyte. przypomnialao mi sie mala pije paracetamol bez problemu, ale ona do wszystkiego otwiera buzie, tran tez bardzo lubi:-p
Kasia chyba powinna niedlugo wrocic, bo chyba tylko na chwile jechala z tego co pamietam i samochodem

my idziemy na parade, ale nie do Stavanger, bo w Sandnes beda nasi wszyscy znajomi. Musze sie najpierw dowiedziec o ktorej sie zaczyna. Ciekawe czy mala nie bedzie sie bala tych bebnow;-) ale bedzie dobrze. Potem jedziemy ze znajomymi na wyzerke i w takie miejsce gdzie beda atrakcje dla dzieci. Pozniej to sie zobaczy:-)

Agnieszka normalnie sie ubawiłam , podobno ja też taka byłam, swoje zjadłam , bratu , i tak pokolei przez cały stół wędrówka, widziałm fotki twojej i swoje nie ma różnicy. a potem niedowaga i najmniejsza w klasie i najchudsza :-D:-D:-D

a co do parady z milą checia ,ale to b edzie zależało od mojego bobaska i jego samopoczucia , bardzo bym chciała:tak::tak::tak:
W Bergen to pewnie gruba akcja będzie z ta paradą:szok:

a co do Kasieńki to pewnie jest w drodze , powrót miała ustawiony na 16 maja

My wybieramy sie do Stavanger, bo wszyscy prawie znajomi tam, poza tym pozniej moge skoczyc do mezulka na obiad.
Ana dzzis mala biegala w opietym body i spodenkach, to wszyscy znajomi sie smiali jak jej brzuchol wystaje, i az opada na uda. Wazy 12 kg, a jest kurduplem wiec samo za siebie mowi:-D

My wybieramy sie do Stavanger, bo wszyscy prawie znajomi tam, poza tym pozniej moge skoczyc do mezulka na obiad.
Ana dzzis mala biegala w opietym body i spodenkach, to wszyscy znajomi sie smiali jak jej brzuchol wystaje, i az opada na uda. Wazy 12 kg, a jest kurduplem wiec samo za siebie mowi:-D
mój też waży 12 kg:-D:-D:-D
nie ładnie tak sie śmiac z własnego dziecka:-D:-D:-D
nasz za to może z wagą spoko , tylko fryzura obciachowa, same schody , jakięś pióra , ogólnie masakra , ale jego wlosy ciężko równo obciąc, jeszcze on taki wierciusz:szok:

Aga bylas tu u dentysty a jak z płatnościami?

no moja tak jak myslalam padla, bo zawsze pada okolo 21, moze to i pozno dla dziecka, ale wole to niz budzenie sie w nocy i usypianie jej na sile tylko dlatego ze inne dzieci juz spia..... poki jestesmy obie w domu, to mozemy sobie pozwoli na kladzenie dzidzi o 21.

nawet juz sobie pranie rozwiesilam

a moja dzidzia za to jest malutka. Ma 15 misiecy, a dzisiaj jej wlozylam kurtke 68, ktora zakladalam jej rok temu,,,,, fakt wtedy byl jak plaszczyk, ale nie moglam akurat znlesc czegos innego, a na gwalt potrzebowalam, wiec miala plaszczyk:-)

zaraz postaram sie wrzucic jakies zdjecie aktualne malej,,,, swojego to teraz nie mam bo nie robilam ostatnio sobie. Przefarbowalam wlosy na ciemno, ale nie zrobie teraz zdjecia, bo wygladam okropnie,,, niby sie wyspalam, ale wlosy brudne i zero makijazu. Wlasnie mam zamiar sie za siebie wziasc wieczorem,,,, troche sie doprowadzic do kultury na jutro:-D

Hejka :-),
Normalnie szok :-(. Może lepiej pojechac od razu do szpitala, tam może są mądrzejsi ludzie?
A Anka z tym że nie je to się nie przejmuj aż tak bardzo, Natalka jak jest chora to prawie nic nie je przez pierwsze 3/4 dni, same płyny.
Może jest na coś uczulony i to reakcja alergiczna na coś co teraz pyli, tyle tego kwitnie. Ja jak co mam zyrtec w kroplach.

A ja mam brzch jak w 7 m-cu ciąży. Normalnie szok. a jestem w 18 m-cu, czyli czas na badania.
Agathe 82 napisz mi jak to tutaj wygląda z ginem? mange takk

no niestety nie wstawie dzisiaj zdjecia, bo po pierwsze mam na swoim kompuerze tylko zdjecia najmlodsze z kwietnia, bo reszta jest jeszcze po podrozy u meza, musze skpiowac. A poza tym program ktorego uzywam zawsze do wstawiania zdjec nie chce dziala!!! Wstawiam zdjecie naciskam host it.... i przerywa,,, nic musicie poczekac, sprobuje pozniej, albo jutro.

reklama
Hejka :-),
Normalnie szok :-(. Może lepiej pojechac od razu do szpitala, tam może są mądrzejsi ludzie?
A Anka z tym że nie je to się nie przejmuj aż tak bardzo, Natalka jak jest chora to prawie nic nie je przez pierwsze 3/4 dni, same płyny.
Może jest na coś uczulony i to reakcja alergiczna na coś co teraz pyli, tyle tego kwitnie. Ja jak co mam zyrtec w kroplach.
Dzięki Marta ,gdzieś mam zyrtec. poczekamy , zobaczymy a w poniedzialak pójdę do lekarza w mojej miejscowości.
musiałabys przestudiowac caly wątek mam z norwegii:-D:-D:-D mnie juz nic nie zdziwi jak mi tu dziewczyny opisywały historie z życia wzięte:szok::szok::szok:
a jak teściowa , dojechała?

Agathe mi tez mój program nie działa , cholercia:((((

Do góry