reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no to niezle jaja..jak zwykle wariatow robiå z siebie i przy okazji z Nas - zwyklych wyjadaczy chleba.. obiecujå gøry-mury a potem to samo od nowa - JAK BLAZNY!!! Polska to zajefajny kraj jednak jest!! :-D pelen mozliwosci!! politycy jak zawsze zaskakujå, media sie nie nudzå, a spoleczenstwo i reszta swiata ma sie z czego posmiac!!

..takie mi sie mysli do glowy nasunely - z lekkå ironiå i lezkå zalu w oku.. a pomyslec, ze kiedys chcialam zostac politykiem, potem bylam anarchistkå, a teraz juz tylko wolnym obserwatorem..i to tez nie za wiele - zeby przypadkiem sobie i Dzidzi nie zagrozic!! hehehe! :)))))))))

ps. awatarek? hmm..taak.. a bo na Ciebie spojzalam, ze znowu cos zmienilas i pomyslalam ze tez sprobuje.. zamiesc to zdjecie w normalnym rozmiarze.. pliiiss. :)

reklama
od razu piszę , że to zdjęcie z tamtego roku....[img=http://images28.fotosik.pl/187/fe42c62fe0fd769em.jpg]
thumbImage.php

to zdecydowanie lepsza fota

wiesz co tak sobie pomyslałam , że moze my o dwoch różnych orędziach myślimy , i dzisiaj weszlo nowe (pierwszo- kwietniowe) do obiegu :-D:-D:-D

sorki , ze nie pokazuje sie od razu fota , ale nie wiem dlaczego tak sie wkleilo....

bardzo,bardzo ladne zdjecie!! :tak::tak:
a oredzie to cos ze zamiast jednej kaczki byla druga, naklejanie pieprzykow, odwrocona flaga Polski i takie tam.. a.. w ciågu nastepnych dni posledze to sie okaze.. :-)

a wiesz co? wlasnie sobie zdalam sprawe z tego ze moja Dzidzia dzisiaj nad wyraz spokojna jest.. nie kopie jak zawsze, tyle ze sie troche wiercila jak siedze w pozycji sciskajåcej na kanapie.. pukalam sie w brzuszek i nawolywalam ale nic :no:. czy to normalne jest:-(. brakuje mi tych kopniaczkow..

mozliwe , że śpi, jeśli chcesz sie przekonac to musisz mocno brzuszek pobudzic , ale daj mu spokój:tak:

u mnie kiedyś nie było czuc ruchów ani jakoś nie slychac bicia serducha jak mi robili ktg i pielęgniara zaczęł tak szarpac mój brzuszek , ze myslała,m , ze urodze , co za wariatka, no ale wszyscy sie wystraszyli:szok:, no i go obudziła tak , ze mi dal popalic silnym kopniakiem:rofl2:

a te orędzie to kawal , bo o co innego draka;-)

nooo..wyobrazam sobie tå sytuacje.. niezla jazda. chyba wiem co czulas.. wspolczuje.
mozliwe, ze jest tak jak mowisz.. ale zeby az taki wielki susel dzisiaj byl? :baffled:
poczekam, ponaslu****e i mam nadzieje ze sie jeszcze przed Mamusi pojsciem spac obudzi a nie bedzie tancowal calå noc!! poprostu wczesniej tak nie bylo.. hmm.. a moze moja Dzidzia robi mi dzisiaj prima aprilis?? :)))

..a Ty co porabiasz? jakies plany na wieczor? ja siedze caly dzien sama - Jorgeir ma wazne sprawy i duzo pracy w hotelu.. no to sobie haftuje kolejny bozonarodzeniowy biezniczek..

ps. ale jaja! 1-szy raz mi cos takiego wyskoczylo!! widzialam to juz wczesniej np. u bozenki, ale myslalam ze Ona tak sama.. w slowie "ponaslu****e" gwiazdki!! CENZURA!! :)

ponasłu****e...

no u mie też

a co ja porabiam ,,,,,nic szczególnego , siedze w domu bo chce wyleczyc malego do końca i obiecuje że pójdę na pocztę:)
marzymi sie jakis spacer, albo głupie zakupy, dzisiaj kilka slow wymieniliśmy z M , ale w sprawie kto kogo ma przeprosic, wiem , że to glupie , szkod tłumaczyc , ale musisz mi wierzyc , ze to ja mam rację i dobrze robie....

kasiu napisz wieczorem czy czulaś ruchy, oki

reklama
ejjj z tymi facetami to czasem jest przechlapane, mnie moj tez wlasnie wkurzyl:wściekła/y: ale coz,,,,, czasem tak bywa.....

a ja wlasnie gotuje ziemniaki na kopytka, bo jednak sobie ich nie odpuscilam;-) nie daja mi spokoju,,,,,akurat beda gotowe na kolacje, wiec mala sie wykapie i pojdzie spac. Mam nadzieje, ze przestawi sie tym razem na spanie o 20, bo to przesuniecie czasu to ja tak rozbilo ze chodzi teraz spac o 22 i wstaje o 10!!
bardziej odpowiada mi od 20 do 8... przynajmniej mam chwile dla siebie wieczorem.

a tak wogole to pogoda u nas jest tak beznadziejna, ze od poczatku ciazy nie pije kawy, bo mi przez gardlo nie przechodzilo (miama wstret, chociaz jestem kawoszem) a dzisiaj to juz nie dalam rady i zrobilam sobie taka lekka z mlekiem,,, calkiem dobra i lepiej mi sie zrobilo;-) czyli wstret mi przeszedl, ale takiej czarnej to dalej bym narazie nie ruszyla,,,,,,,,,

ta pogoda mnie dzisiaj dobije, nic dziwnego ze bylo spiecie z mezem:crazy:

Do góry