reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Kasia dzieki za tamto info
dam poczytac mojemu
on jakies auto chce kupic'
ktore utargowal na 5 tys kr a same wszystkie oplaty maja wyniesc 9 tys :-D:rofl2:
no jaja jak berety hahaaa

Kasia nie moze ze tak cie zasypalo:szok::szok::-D:-D:-D:-D

reklama
hehe Lila! nie! to nie jest prima aprilis!!
w Hovden taki snieg to norma!! tutaj akurat spadlo wszystko z dachu, ale prawda jest ze sniegu mam na wysokosci okien - dobre ze 2m. a w gorach u nas namierzyli ze lezy 4,77cm.. mowilam ze bedzie roztapiac do czerwca!! wariactwo!! :-D

..ale czasami potrafi tez tak troche depresyjnie nastroic..

Hej dziewczyny! Powrocilam,moja mama pojechala juz do Polski.Fajnie bylo,tylko ta zima,na swieta zasypalo Oslo... Odlotowe zdjecie Plonkasia!To jak Ty wychodzilas z domu na zakupy? Milego pobytu w Warszawie!
Biore sie za czytanie stron od czasu przedswiatecznego-mam co robic!:tak:

od strony drzwi systematycznie odsniezalismy!! :-D tak jak i moja znajoma!! Ona wydråzyla sobie tunel tak na 1m szeroki a na 3 wysoki!! :tak: serio - nie zartuje!! niestety nie mam zdjec.. :no:, bo mnie juz takie obrazki coraz mniej ruszajå (to juz moja 3 zima tutaj).. ale nic to!! za rok opublikuje!! :-D:-D:-D

ps. bozenka! fajnie ze znow jestes wsrod Nas!! :) jak tam Twoj bdziusio i samopoczucie CIEZAROWO!!? :)))
a Twoj Wloch? czy czule sie Tobå opiekuje?? :)

hej Ania! jak Cezarek? atmosfera w domu? Twoj kurs norweskiego? :-)

bez zmian:szok:i nowinek ,,,,,,
a co do kursu to kibitka zapomiala się odezwac i bardzo jej głupio , rozmawialiśmy w trakcie gdy odbywały sie zajęcia. pomyślałam , że sama powiedziała , że da znac , to czekalam , ale zrobiłam błąd, tylko kto to wiedział.....może da sie jeszcze wkręcic w sumie to jej błąd

Brzuch mi urusl niesamowicie! Jakos tak ostatnio,razem juz przytylam 5 kilo...Wyczytalam,ze to norma.Mama przywiozla mi ksiazke,ktora kiedys jedna z was polecala-w oczekiwaniu na dziecko-super! To sie teraz zaczytuje...Tatus Wloch juz caluje brzuch i naslu****e! Na poczatku bylismy troche moze przerazeni,ale teraz nie mozemy sie doczekac dzidzi...moj wymysla imiona meskie...Mowi,ze ja pachne dzieckiem...:-D

hehe bozenka! z tym zapachem to rzeczywiscie moze cos byc bo tak samo mowil mi J., ze pachne jak kobieta ciezarna - dzieckiem!! :szok::tak: jesli chodzi o kilogramy to mi juz rowna 10 mi dobila..:szok::zawstydzona/y: podbrodek podwojny, udziska wielkie!! :zawstydzona/y: ale wiem o czym mowisz!! tez sie cieszymy i CZEKAMY!!! :-D a czemu Ty nie masz suwaczka.. co z tym odliczaniem? ile Ci zostalo??

ana. nie popusc!! to jest jej wina! napewno uda sie wkrecic!! NIE POPUSC!!! BEDZIESZ ZALOWAC!!! :angry::wściekła/y:

reklama
Po dlugim czasie witam Was Dziewczyny!Podroz przebiegla dobrze tylko maly jak ladawalismy to troche plakal i byl niespokojny pozniej.Moze uszy go bolaly?Odzywam sie dopiero teraz bo czekalam kiedy zaloza mojemu bratu neta.Duzo mam teraz do czytania tyle mnie niebylo.Pisalam wam ze robilam malemu(Dominikowi) chrzciny i tak naprawde to niemialam czasu na nic.:tak:Ciesze sie ze jestem juz z wami.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)!

Do góry