Zosia87
Fanka BB :)
Ja dostalam dopiero w 13tyg ale tez duzo nerow mialam na poczatku po in vitro jak poszlam do lekarza po zwonienie to dostalam na 2 tyg i pytam sie co dalej bo staralismy sie 4,5roku mielismy za soba 4 podejscia i powrot do pracy byl dla mnie nie do przyjęcia bo to za duzo stresu nawet w domu malo co robilam bo balam sie ze cos sie stanie pewnie ciężko to zrozumiec komus kto zaszedl droga naturalna i dosc szybko a co uszlyszalam od lekarza ze stres to nie choroba i czy szukalam innej pracy a jak nie dam rady pracować to powinnam sie zwolnic z pracy uwierzcie ze bylam w takim szoku tak sie zalamalam wyszlam z gabinetu placzac i usiadlam na krzesle naprzeciwko drzwi i myslalam ze to koniec nie moglam sie opanowac az zanosilam sie placzem bo 4 lata siedzialam w pracy ktora byla moim poczuciem bezpieczenstwa bo bedac zatrudniona na stale nie musialam sie o nic martwic a on do mnie teraz jak jestem w ciazy ze mam sie zwolnić szok. Ale na nastepnej wizyce juz inaczej ze mna rozmawiał chyba po tym co zobaczyl po wyjsciu z gabinetu zrozumial cos nie wiem, byl to moj nowy lekarz bo wczesniejszy odszedl na emeryture a ten ma tylko 31lat i chyba nie mial zbyt dużego doswiadczenia i z wizyty na wizyte byl coraz bardziej pomocny, ale i tak musze zmienic lekarza bo do tego musze jechac na drugi koniec miasta 15km a przychodni mam kilka kolo domu ale boje sie strafic znowu na jakiegos pacana [emoji17]J-89 a na kiedy masz termin porodu?, widzę, ze Ty częstotliwość spotkań masz taką jak ja Zosiu, wiesz jak ja chciałam się umówić do lekarza z powodu bólu w jajniku to zaproponowali mi termin za prawie dwa tygodnie
i powiedzieli,że gdybym zaczęła krwawić to mogę udać się na pogotowie także z tym dodatkowym terminem u lekarza w niektórych regionach nie jest łatwo :/ i rozumiem, że macie katę ciąży w ręku tak? Bo a niestety nic takiego nie mam.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom