reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Kanady jestescie????

Pestak, dzieki, jakos sobie radze, choc prz -30 to nie takie latwe... Jutro ma byc duzo cieplej, o jakies 20 stopni cieplej, wiec idziemy na lyzwy - w sensie Kostka na lod, a ja z kawa (albo grzancem w termosie) bede sie przygladac.
Slubny dzis w Waszych stronach urzeduje - jakies zawody sa.

reklama
Hejka.
No oczywiscie mialam odpisac i teraz nie pamietam co:baffled:
Neti nie przejmuj sie tym gotowaniem,my przyjezdzamy do Ciebie a nie na obiadki,odpoczywaj Mamuska.Ciesze sie ze rzeczy sie przydadza.Sorki Neti ze Ci to mowie ale u mnie z tym spaniem tak bylo przez ten ostatni trymester,takze jak tylko czujesz ze masz ochote na mala nap to sie kladz:tak:.Fajnie gdyby moja Olivka nie cycowala tyle tez by sobie detoks zrobila a mojemu mezowi na pewno by sie przydalo ale z jego praca to prawie nie mozliwe.Ja tez mam dosyc tej zimy,brrrr Zielona jak Ty sobie radzisza u was pewnie zimniej ?????
Usmiechnieta jeszcze do wiosny i Amelka stanie i bedzie chodzic,wiem ze to ciezko bo moje pociechy takie same byly,ja ciagle za nimi ganialam bo wiele guzow by bylo.Jeszcze troszke i bedzie luz:tak:.
Moja Pyza znow przeziebiona a dzisiaj tak cycuje jak noworodek a ja chcialam juz z tym skonczyc:baffled:,daje jej czas do wiosny ehhh.Dzisiaj spi tylko na moich rekach:tak:.Dobrze ze moj maz w domu jednak zostal bo pojechal po Lukiego a jutro zabierze go na Frozen.
Wojniczanka Witamy :-)a Ty z Uk?

Witam witam. Tak, ja.z UK. Mieliśmy z mężem wyjechać do Kanady ale nie wyszło, bo moja Magda urodziła się w październiku. :-) myślę że mnie nie wygonicie stąd?

Zielona he he he,zawody,no pewnie:-D
W termosik lej grzanca,dawno nie pilam;-) wszakze bawcie sie dobrze;-)
Wojniczanka no co Ty,fajnie miec kogos jeszcze do pogadanek bo jak widzisz nie wiele nas:sorry2: ,to masz Malenstwo jeszcze ,moze jeszcze zmienicie plany i sie tu przeprowadzicie;-)

Hejka mamuski`
Widze ze nowe forumowiczki sie pojawily ;-)
Witam I ja.

Widze ze jedna z Ottawy to tak jak `Zielona`.

Ja to tylko w sumie tylko na chwilke bo moj kompik mi na dluzej nie pozwoli... bo juz siedzialam na nim ponad 2godzinki I taki goracy...
a u nas w nocy spadlo sniegu na ponad kostki ale za to jest cieplo bo jedynie -3 ;-) wiec jak na te warunki I ta zime to calkiem cieplo :-D:-D:-D

`Zielona` -30 I wy macie werwe/ochote na wyjscie.. OMG! ja bym chyba rady nie dala.. no ale mna to chyba hormony nadal kieruja.. albo moze to juz tak jest ze jak sie ma dziecko to w sumie moze I jest wieksza motywacja! :tak:
macie racje NIE DAWAC SIE TEJ ZIMIE! :-D

ach musze wam sie pochwalic - od paru tygodni wlasnie ostatniej nocy to WYSPALAM SIE! bo spalam 8h!!!
no rano to az 2 razy sprawdzalam zegarek bo zaluzje zamkniete byly I nie moglam uwiezyc!!!

Pozdrowionka I milego weekendu :-)

Ostatnia edycja:
Neti, dzisiaj to duzo cieplej. Jakies -15°C. Hehe, srodek lata. No i dzis w dollaramie widzialam juz wiaderka, lopatki do piasku, foremki... Ja Wam mowie, lato sie zbliza.

W poniedzialek umowilam sie z Kostki instruktorem i bede uczyc sie na lyzwach jezdzic. Beda niezle jaja :tak: Musze jakas zgrabna poduszke nabyc, coby gacie nia wypchac...

reklama
Do góry