reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo :-) ale ja dziś sajgon w domu miałam...kumpela podrzuciłą mi swoją trójkę 2,5 letnie bliźniaki chłopcy i 8 letnią córę całe szczęście, że ona była i mi pomogła zabawiać towarzystwo :-D:-D:-D ale te 5 godz mnie wycyckało z energii :sorry2:
Madbebe sto latek i spełnienia marzeń :-):-):-) i ja też żydzę ale wyszłam z założenia, że i tak trzeba będzie kupić i tak a 140 euro na dwójkę to wcale nie tak dużo ;-) w tym każdemu po dwie kurtki po zimowej i wiosenno-jesiennej dostali :tak: mnie aż tak bardzo takie wyprzedaże nie oszałamiają kupiłąm to co i tak bym kupiła i zmieściłam się w przeznaczonym budżecie zostawiłam sobie trochę z CHB i sprzedałąm trochę rzeczy ostatnio to dołożyłąm bo z domowego budżetu na bank bym nie usupłała :no:
Biola OMG życzę zdrówka dla męża i szybkiego rozwiązania sprawy z ubezpieczalnią :tak:
Misiu, Tichonku i reszcie chorujących życzę szybkiego powrotu do zdrówka :tak: ja sama teraz na antybiotyku leczę się z anginy po raz trzeci a to cały czas ta sama wcześniej dostawałam za słaby antybiotyk który tylko ją zaleczal :sorry2: mam nadzieję że tym razem się uda wyleczyć i będę miałą znowu spokój z anginami na kilka lat :tak: choć z drugiej strony przynajmniej mam argument na jedzenie bezkarne lodów :-D:-D:-D:-D
Lubiczanko a Tobie życzę aby czas się nie dłużył :tak::tak: aale ale korzystaj z brzuszka póki możesz później będzie brakowało tych kopniaczków ;-)

Zmykam teraz ogarnąć to co utworzyła w moim domu ta kochana piątka a uwierzcie mi jest co ogarniać :baffled::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Anineczko-no patrz jaka ze mnie gapa-nie zauwazyłam:(((
Misia-ja robiłam po urodzeniu Danielka chyba z 6zębów,3wyrywałam i wsio na znieczuleniu i mogłam bez przeszkód karmić-tylko trzeba ich wczesniej poinformować,że jest się karmiąca:)
Pauletta-dzielna Kobieto-ale miałaś czeski film dzis w domku-ukłony i podziw:)
Marta-i co tam;)Przygotowania do wyjazdu?

lubiczanka właśnie wydrukowałam karty pokładowe:-) ale spakowana jeszcze nie jestem:/:/ a jutro busy dzień i mam nadzieje ze twoja córcia sie nie zdecyduje na wyjście bo mam kontrole z Anglii w pracy i nie wiem kiedy skończe prace i do fryzjerki,K chce mnie opacholić na króciutko:-(więc jestem przerażona:/:/

Marta-jak to chce Cię opacholic?Że co on ma do Twoich włosów-ja bym J powiedziała żeby sie bujał;)A co do dzieciatka-nie ma bata-przed wieczorem jutro nie wyjdzie ni chu chu;)))

Marta-jak to chce Cię opacholic?Że co on ma do Twoich włosów-ja bym J powiedziała żeby sie bujał;)A co do dzieciatka-nie ma bata-przed wieczorem jutro nie wyjdzie ni chu chu;)))
a to dlatego ze włosy mi garściami lecą:-(poprostu są wszędzie:/:/a co do dzieciątka to mam nadzieje ze cie posłucha:-D

Dziewczynki dziekuje b za mile slowka:)
R nadal w szpitalu juz 5 godz gdzies wyczytal ze na lekarza mozna czekac 7-8 godz:szok:na poczatku myslalm ze to zart ale chyba jednak nie,najgorsze to jest ze na czeka sie czlowiek tyle a wizyta bedzie trwala 30 sec i odesla go do domu bo przeciez nie jest polamany:wściekła/y:
a tak wogule mam juz dosc wszytskiego cholera jak spotykam jakiegos znajomego i mowie ze R mial wypadek to pierwsze co slysze oooooooo to niezla kase mozna wyciagnac z tego-:wściekła/y:szlak by trafil ta kase ja chce zeby moj R byl zdrowy,bo teraz jest mlody ale te plecy odczuje i to b powaznie za pare lat,ogolnie lekarz polak kazal mu jechac do pl i tam sie leczyc wiedzac jak tu oni sie tym zajmuja

R wlasnie wyszedl ze szpitala rezonansu mu nie zrobili tylko odeslalali do GP:wściekła/y:ze Gp ma mu zrobic.ogolnie to to dupaaaaaaaaa:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry