reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
U nas tak samo z pogoda, raz pada, raz wieje, słońca dzisiaj brak... Nawet Ania po szkole chciała od razu wracać do domu a nie po trawie z dziećmi biegać, ale obie zakatarzone, Ani aż się strup koło nosa zrobił. Gabi od dzisiaj ma zielony katar i przytkana jest, ale czyścimy nos, w nocy super spała, pierwszy raz od ponad tygodnia w sumie się nie budziła

Oby Oskarkowi w końcu przeszło:(, bidulek mały

Dziewczynki to zdrówka dla Waszych pociech. U nas też słońce i deszcz. Moi na razie zdrowi- Bartol ma szczepionke uodparniającą jeszcze z PL a mały tylko czasami gila ale "katarek" daje radę.
Z ciekawości zapytam bo Wy tu już kilka lat jesteście... posługujecie się językiem angielskim poza podstawowymi zwrotami aby się dogadać? Dlaczego pytam ponieważ spotykam ludzi, którzy tu są ponad 5 lat i mówią, że posługują się angielskim tak aby się dogadać na zasadzie kali jeść ponieważ nie mają styczności z językiem w pracy. Jak jest u Was?
A 2 pytanie czy tutaj istnieje jeszcze jakaś strona poza adverst.ie aby móc cosik kupić? Pomijam ebay.
Spokojnej nocki.

Wiatm, wszystkie przyszle mamy!
Jestem z Waterfordu mam termin na kwiecień we wtorek mam kolejny scan, po którym mam nadzieje w końcu okazę się jaka bedzie pleć naszego malenstwa.
Czy sa tutaj mamuski z moich okolic?
Serdecznie pozdrawiam :-)

Cześć dziewczyny. Bardzo dlugo mnie tu nie było. Wpadam z wielką prośbą. Nie pamiętam która z Was miała książkę w pdf "uśnij wreszcie" Tracy Hogg. Bardzo jej potrzebuję. Proszę bardzo o wiadomość na priv albo forum to podam swojego maila.
Z góry baaaaaardzo dziękuję.

reklama
Do góry