reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.
Kurcze dzis nie troche nie wyspałam,ale co zrobić.Obowiązki wzywały.:-)Dziś czapeczka dla Igorka przyszła,ktora zamawiałam,zla jestem jak cholera bo za duza i to bardzo.A tak na nia czekałam.Napisałam do nich czy by mi wymienili i czekam na odpowiedz.Zobaczymy,ale watpie w to.
AsienkoM to fajniutko ze zakupki udane.
Kamcia to widze imprezowo.I tak trzymać.
Miłego Dzionka.

reklama
Kamcia dziekuje za opinie w sporawie blendera:)wczoraj mial mi m kupic,ale jak zajechal do Lidla i zobaczyl te tlumy to nawet nie wchodzil...dzis mialam isc rano,ale mam synka kolezanki a pozniej Nille...wczoraj tez bylam busy,bo tez Nilla siedziala pol dnia:)nie mam jak sie ruszyc z dwojka z domu:)

Chlopaki sie zmeczyli zabawa i ogladaja bajke:-Djaka cisza zapanowala mowie wam...5min spokoju;-)
Szym podlapala od mlodego "no" i ciagle gadal do niego No,NO,moje kary(cars):-D

jak tu ciiiichoooo
Kamciu-nie piję żadnego,bo na wszystkich albo jest zakaz albo za wyraźnym nakazem lekarza(bo ja wciąż karmię cycuchem)i o!ale dzięki za pomysł z cebulkowym:)
AsieńkoM-zapomniałam wcześniej-to pierniczki?śliczne!!!

Nie mam neta,tralalala :/...Podczytuję Was z telefonu.
U Radka w klasie dziś ponoć było tylko ośmioro dzieci a w sumie jest 18.Choróbsko panuje na całego,nawet Radka wychowawczyni ponoć źle się czuje.Chyba go jeszcze jutro do szkoły nie puszczę.P się czuje coraz gorzej,dzisiaj pracuje ale nie wiadomo co będzie dalej:(
Lubiczanko ale Cię wzięło,zdrówka życzę.
U nas już świątecznie,choinka też ubrana.
...Mówię Wam jak to fajnie nie mieć ani telewizji ani internetu;/
Fachowiec ma być środę... Spadam bo Matt woła...

Lubiczanka tak to pierniczki, w zeszłym roku myślałam, że w tym roku nie dam rady zrobić jak już będzie Zuzia ale zrobiłam wieczorem jak już mała spała
Aniaa fajnie, że wyjazd udany, spokojnego powrotu życzę
Tichonek zdróweczka dla całej rodzinki.
Asienka_r żywa choinka, super. Też mi się marzyła żywa ale my w tym roku przecież lecimy więc szkoda, ale za rok postaramy się aby była żywa.

Ostatnia edycja:
reklama
Marta te dzieci sa swietne:-D:tak:

oj wy juz choinki poubieralyscie,a ja nawet jeszcze nie mysle o tym:-pnie no z tydzien przed moze ubiore,albo w wigilie;-)

M usypia Szymona,a ja wreszcie odpoczne...;-)
bylam w Lidlu po blender jeszcze nie testowalam,ale wiem ze dziala:)kupilam tez siatke mandarynek i zjadlam przed chwila dwie,sa przepyszne:-p;-)

Do góry