reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

MartaF jak mogłam przeoczyc taki wielki balon dla Twojego synka :zawstydzona/y: nie no przegięłam. Ale jeszcze nie ma jutra więc najlepszego dla niego:tak: zaraz poszukam jakiegoś balona tez a co :-D

eee tam nie ma nic- wykupili wsio :dry: ale za to powiedz ,ze spiewająco mu zyczymy :-D 51sOFmVhYXL._SL500_AA280_.jpg

reklama
Dzień dobry
Ewelcia-uuuu Kochana-ja antyserialowa jestem-oprócz takich dokumentalnych to żaden "tasiemiec"nie ma u nas racji bytu;))))
Jak pięknie i cudownie dziś ,prawda?Bynajmniej nie o pogodzie piszę,bo ta znowu średnio dopisuje-choć docenić trzeba brak wiatru:)
Wszystkim życzę tak dobrego poranka-i reszty dnia jaki mam ja:))))

Hejo
A ja pierwszy raz od dawna nie musialam ustawiac budzika:)))
Oli w miare ok, ma apetyt i przeżywa te strupki:)))
Pogoda średnia ,ale cóż i tak jesteśmy uziemieni..

Bry
Eee,tam u nas nadal wieje:dry:Słabiej z lekka,co prawda ale jednak:sorry2:Ponuro,mokro i ciemnawo:dry:W zeszłym roku o tej porze było duuuużo cieplej:tak:Pamiętam bo mój P ma jutro urodziny a jak w zeszłym roku mu torta zamawiałam to facet mi go przywiózł i już się lekko rozpuszczał z ciepła:baffled:W tym roku bez imprezy niestety,kasy brak chroniczny nie pozwala na wiele:dry:Nawet na prezent dla niego nie mam bo wszystkie zaskórniaki dołożyłam do auta:dry:Ale nic,jakieś ciacho mu chociaż spiekę:tak:A,że on "słodki chłopak" to się ucieszy:tak:
Kamcia Ci powiem,że jakbym nie wiedziała,że to Ty,gdzieś by mi się rzuciła ta fotka w oczy to nawet bym przez chwilę nie pomyślała,że mogę tę babkę znać!:no:No zupełnie inna osoba:szok:

reklama
Tichonku dzięki. Prezenty materialne nie są najważniejsze, tak wogóle to mąż napewno sie ucieszy z ciasta i może jakaś sexi bielizna wieczorem i bedzie mial prezent:))))

Jak skończymy chorować to zapraszam na kawke bo sie zaopatrzylam w 4 smaki syropów do kaw więc teraz do wyboru do koloru:)))

Lubiczanko no właśnie co tam??:) Czyżby jakieś kopniaki od maleństwa?:)

Do góry